fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: Çapa Makineleri Hakkında

merhaba selahattin bey çapa motoru hakkında bilgi almak istiyorum mümkün mü

Comment

Sn. lilium. sagolun var olun. Su resimdeki üretim bizde varmiydi?

Bizde ayni capalamaya cok seyi yaptirabilmek nedense düsünülmemis! Nasil olsa capa yapiyor! denilmis. Sorun bu capalarin sert veya tasli toprakta insani sarsmasi. Bu da ancak tek yanli pulluk ve tiller ile asilir diye düsünüyorum. Resimdeki üretimi merak ettim.
      Selamlar.

Comment

Bunun üretimide var, www.bahçefuarı.com. adresinden bulabilirsin. Şanzumanlı taşıyıcı.
        http://vadidekicennet.blogspot.com/

Comment

lilium Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Bunun üretimide var, www.bahçefuarı.com. adresinden bulabilirsin. Şanzumanlı taşıyıcı.
          [ATTACH]1930[/ATTACH]
          Sn. lilium. Bir an cok sevinmistim. Fakat www.bahçefuarı.com. bu site su an acilmiyor ve satilik.

Comment

Buldum.
            http://www.bahcefuari.com/asp/contact.asp

Comment

Merhabalar,

2 donum çok sert olamayan Gonen de 35 seftalı ve muhtelif birkac meyve agacı olan düzlük bir yer icin;

çapa makinası , ilaçlama motoru ve motorlu testere arıyorum.

Tavsiye olarak verebileceginiz ,urunler var mıdır?

Çapa için : 2500 tl butcem,ilaçlama için 1000 tl ,testere icin 500-1000 arası butcem var...

Kullanıcı amator (65 yasında) olacak.

Benim ilgimi yagmur urunleri çekiyor ,benzinli daha iyi dediler...

Comment

endorfinxy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Merhabalar,

2 donum çok sert olamayan Gonen de 35 seftalı ve muhtelif birkac meyve agacı olan düzlük bir yer icin;

çapa makinası , ilaçlama motoru ve motorlu testere arıyorum.

Tavsiye olarak verebileceginiz ,urunler var mıdır?

Çapa için : 2500 tl butcem,ilaçlama için 1000 tl ,testere icin 500-1000 arası butcem var...

Kullanıcı amator (65 yasında) olacak.

Benim ilgimi yagmur urunleri çekiyor ,benzinli daha iyi dediler...
                Beyfendi; sn. Lilium yukarida cok güzel resimli örenekler vermis. Ordan burdan toplamak yerine Sn. lilium un verdigi KONREM gibi yerelere isteklerinizle birlikte sorun cevaplasinlar. Teklif getirsinler. Yukarida ilginc resimler ve site isimleri verilmis. Capa makinasi arkasina takilan bicki da piyasada var. Odunlari boylarina kesmek icin.
                Kalin agaclari yarmak-parcalamak icin 10 cm lik konik bir vida ile mümkün. Bir tornaci 1/2 saate yapabilir. Ayni seyleri cok yönlü kullanmanin yollarini aramaliyiz derim.

Comment

tesekkurler...İlginiz icin bir sorayım...

Comment

tesekkurler...İlginiz icin bir sorayım...
                    Bence , Capa mutlaka diesel olmali. En az 7 HP birde üreticilerin arasindaki rekabete yardimci olmak lazim degilmi..! Istiyelim ki yapsinlar - versinler...

Comment

dizel ,yakıt sorunlu dediler..bitince tekrar ısınması mı gerekiyormuş fala n oyle soylediler ,benzinli rahat olur dediler ,6.5 hp yagmur un yet 150 veya 250 onerdiler honda motor

Comment

dizel ,yakıt sorunlu dediler..bitince tekrar ısınması mı gerekiyormuş fala n oyle soylediler ,benzinli rahat olur dediler ,6.5 hp yagmur un yet 150 veya 250 onerdiler honda motor
                        Sadece capalama icin diesel dedim. Calisma sorunu eksi 10 derecenin altina düstügü yerlerde olur. Soguk mazotun icindeki parafini (mum ham maddesi) aciga cikarir. Calisma sorunu bu yüzden olur. Eskiden Ankaranin meshur soguklarinda, eksi 10 derecede, Mazot depusuna % 30 - 35 oraninda benzin katardik. 3/1 oranda . bu parafin olsumasini engellerdi. Simdilerde icinden parafini alinmis donmuyan mazot üretildi. Diesel hem cok az yakar. hem benzinliye göre daha fazla güc vardir.
                        Benzinli hiz olusturur. Kamyonlar ve insaat mekineleri hep dieseldir. Hiz yoktur.
                        Normal havada mazot calisma sorunu cikarmaz.

Comment

Merhabalar,

2 donum çok sert olamayan Gonen de ...
                          Gönenin içinden mi? köylerinden mi? Bende göneliyim hasanbeyliyim, Telefonumu özelinize yazıyorum gelin görüşüp tanışalım, bildiğimiz kadarıylada yardımcı olmaya çalışırım.
                          http://vadidekicennet.blogspot.com/

Comment

selamlar,bilgiler icin cok tesekkurler...dizel secenegi daha yakın olamaya basladı...saolun...

Comment

ben gonen tırnova mah.

Comment

Working...
                              X