fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

b5a

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Dünyada Devreim yaratacak buluş b5a sıvı Organik Gübre ile Mecirmekte Kök fark

sayityildiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hakan kardeşim 250 gr lık gübreni bu gün kargoya verdim pazarertesi günü iline geçer güle güle kullan
    Allah razı olsun,işleriniz rast gitsin.

Comment

Cevap: Dünyada Devreim yaratacak buluş b5a sıvı Organik Gübre ile Mecirmekte Kök fark

Evdeki süs bitkilerinde de gönül rahatlığıyla kullanılabilir anladığım kadarıyla.

Comment

evet evde süs bitkilerinde çok rahat kullanabilirsiniz b5a sıvı gübreyi arkadaşım

Comment

Cevap: Dünyada Devreim yaratacak buluş b5a sıvı Organik Gübreye Bulgaristandan destek

Sayın Sayityildiz;

Verdiğiniz yildizorg linki kapalı,bmrtarim sitesine ulaşılamıyor.Problem nedir açıklayabilirmisiniz? Ayrıca ürününüze izmir de nereden ulaşabiliriz .Bilgi verirseniz sevinirim.İyi çalışmalar.

Comment

Cevap: Dünyada Devreim yaratacak buluş b5a sıvı Organik Gübreye Bulgaristandan destek

bence once akca agacin yazilarini okuyunuz daha genis bir bilgiye sahip olursunuz

Comment

sayın aha arkadaşım YILDIZ ORGANİK TARIMCILIK GAZİANTEP BÖLGE BAYİLİĞİ( B5A ORGANİK GÜBRE ) wep adresimiz yapım aşamasında www.bmrtarim.com adresimizde bakım yapılıyor kısa bir süre sonra faliyete geçecek.ayrıca google girip b5a sıvı gübre yazarsanız diger bayilerimizin wep adreslerimide görebilirsimiz.tlf numaram 0505 212 34 27 beni arayabilirseniz size daha çok yardımcı olabilirim ilginiz için teşekür ederim.

Comment

aha arkadaşım yeni wep sitelerimizden BMR Tarım - Ana Sayfa hizmete girmiştir.www.bmrtarim.com.tr de çok yakında hizmete girecektir.

Comment

Cevap: Dünyada Devreim yaratacak buluş b5a sıvı Organik Gübre ile Mecirmekte Kök farklılığı

1 dönümlük bir bahçem var buraa toprak nematotlu oluğu için sorunlar yaşıyorum. bu ürünün sorunumu azaltacağını düşünüyorsanız denemek isterim. sonucu burada arkadaşlarla objektif bir değerlendirmeyle paylaşabilirim.

Comment

Cevap: Dünyada Devreim yaratacak buluş b5a sıvı Organik Gübre ile Mecirmekte Kök farklılığı

Sayın fobkon61;
                    Bu konuyu B5A sıvı organik gübre başlığı altında tartışıyoruz...
                    B5A ile Antalya-Demre'de nematodlu bir domates serasında başarı sağlanmıştır...Denemenizi tavsiye ederim...
                    Saygılar...

Comment

arkadaşlar aydında tarım ilçe müdürlüğü yetkili
                      leri kullanmış fark yaptığını söylediler

Comment

Cevap: B5A Dünyada Devrim yaratacak buluş b5a sıvı Organik Gübre ile Mecirmekte Kök farklılığı B5A

B5A ORGANİK GÜBRE HK benim bir sorum olacak
                        b5a organik gübrenin patenti varmı? bu konu hakkında bilgi ve düşüncelerinizi aktarırsanız sevinirm teşekkür edrim

Comment

Cevap: B5A Dünyada Devrim yaratacak buluş b5a sıvı Organik Gübre ile Mecirmekte Kök farklılığı B5A

B5A organik gübrenin patenti yoktur. Patent alma aşamasında zöel foruünü de anlatmak gereği olduğundan BMR Tarım patent almamaktadır.

Comment

teşekkür ederim selahtin bey ilgi ve alakanızdan dolayı mesajınızı aldım
                            ben aslen edirne ipsalalıyım köyümde bu sene B5A sıvı organik gübreyi kısmetse sebze bahçemde kullanıcam gelişmeleri an ve an size ve sitede yayınlıyacam şimdiden heycen sardı
                            ben doğaya tabiyata aşık biriyim 80 dönüm buğdayım,3 dönüm kapama ceviz bahçem ve 1 dönüm sebze bahçem var
                            bu sene 1 dönüm bahçemde sebzelerde denicem daha sonra buğday ve cevizlerde inşallah ...saygılarımla

Comment

b5a hakkında okadar çok arştırmam olduki özelikle bu sabah topraktv deki sunumları fefkalağde beni etkilidi
                              yanlız benim endişem diyer rakp firmalar sizin hakkınızda ne düşünür dediğiniz gibi yeni nesil gübrelerin papucunu dama atarsanız veya kar marjını düşürüseniz sizin firmanız hakında ne gibi düşünceleri olur sadece gübre fabrikalrı deyil aynı zamanda ilaç fabrikalarıda öyle yanlış anlamayın sizin buluşunuz beni çok sevindirdi demek ALLAH bizim ülkemize sizlerin vasıtasıyla böyle asrın bulşunu nasip etmiş
                              yanlız bu b5a için rakiplerinize karşı ne gibi önlemler aldınız veya önlem aldınızmı !!!!büyük firmalarla ortaklık veya onların himayesi veya sponsoru ile hareket etmeniz sizin açınızdan daha iyi olmazmı yinede sözlerimi yanlış anlamayın ben milliyetçi birisiyim böyle önemli bir buluşun heba olmasını asla istemem
                              daha önceki yıllarda buna benzer olayları okuduk fakat kalbur üstü ülkeler bunu hazmetmesi sonucu ya yalanlanıyor yada tarihe gömülüyor neyse konuyu dağatmadan b5a organizk gübrenin vatana millete insanlığa hayırlı olması temennisiyle diyelim

Comment

Red robin dometeslerinde denedim. Daha tohumdan ekme aşahasında B5A kullandığım saksı ile diğerleri arasında çok bariz fark var. B5A lı saksı çiçek açıp küçük küçük dökmeye başladığı halde, diğerleri daha çiçek bile açmadı.

Comment

Working...
                                X