fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel'le ilgili bir şikayet

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bahceselle ilgili bir şikayet

Forumsel dıştan bakınca gercekdende karışık gibi görünüyor ama az bir karıştırınca cabuk çözulup nerde ne var öğreniliyor.Biraz gayret.

Comment

Selsaraç Hocam ve ekibi; üstün bir empati tekniğiyle siteyi hazırlamış. Kendilerini tebrik ediyorum.
      "...SEL" ler artırılabilir. Tabi sayfa estetiğine olan etkileri de düşünülmeli.
      Ben siteye ilk girdiğimde böyle bir ayrımın olması çok dikkatimi çekmişti mesela.

Comment

Teşekkür ederim mustafa bey, Gerçekten site müthiş bir özveri ile oluştu. Sitemize değer veren, değer katan tüm arkadaşlara ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Ancak daha işin başındayız, çok işimiz var. henüz site açmaktaki amacımızın sadece yüzde 10 una ulaştık.

Sel ler aslında öylesine gelişti. Baktık ki benim adım da sel . devam ettirdik.

Ancak sel eki olanlar sitemizde benzersiz ve diğer sitelerde olmayan servisler için kullanmaya karar verdik. Örneğin;

İlansel aynı zamanda www. ilansel.com adresindende ulaşılabilir. ve Türkiyede tarım siteleri arasında çok farklı ve üstün bir ilan sistemidir.

UZMANSEL www. uzmansel.com linkinden de ulaşılabilir. Akademisyenler ve uzmanlar ile uygulamacılar arasında bir köprüdür. türkiyede tarım siteleri arasında bir ilk uygulamadır.

PHOTOSEL aslında fotosel isminin kulağa hoş gelmesinden esinlendik FOTOSEL yazılabilirdi ama farklı olduğu için PHOTOSEL dedik ama com adresini daha önce alındığı için biz sahiplenemedik.

PANOSEL de bir ilk. www. panosel.com linkinden de ulaşılabilir.

Diğerlerinden sel eklerini kaldırmayı düşünüyoruz

Mesela Bahceselforumsel yerine Bahceselforum daha iyi olacak gibi...

Comment

Bence sel eki bu sitenin soyadı gibi.

Comment

Form başlıklarına önceden yazdığımız yorum -mesajları nereden bulacağız.?

Comment

Hızlı arama yapabilirsiniz, eğer bulamazsanız arama linkinde açılan menüden gelişmiş arama linkine basarsanız yazdığınız cümleleri veya kelimeleri de arayabilirsiniz. Üye adınızı gördüğünüz bir mesajınızda üye adınız üzerine tıkladığınız zaman da daha fazla mesajını bul linkini tıklarsanız tüm mesajlarınızı görebilirsiniz.

Comment

Yeni açılan bir konuda-mesajdaki ya da sonraki sayfanınbaşındaki mesajda yer alan reklamlar, yazının sağ tarafında değil de yazının altında olsa çok daha iyi olur.

Reklamla yazılar birbirine giriyor.

Comment

Daha fazla katılımın gerçekleşmesini sağlayacak yeni yöntemlerin geliştirilmesi gerekiyor. Hep aynı kişiler mesaj yazıyor ve katılım sağlıyor. Önemli olan bence, fazla üye sayısı değil, daha fazla katılım ve mesaj. Saygılarımla..

Comment

Bence de önemli olan, fazla katılımdan çok fazla ziyaretçidir. Forumun geyik mesajlarla dolmasını istemiyoruz. Herkes bahcesel sitesinin ciddi bir site olduğunu, ihtiyaçlarına en hızlı cevap veren ve doyurucu bilgileri veren bir site olarak görsünler. saçma sapan mesajlarla bahcesel doldurulursa zannediyorum ki sitemizin başka malum sitelerden farkı kalmayacaktır.

Comment

Bende size katılıyorum Selsaraç bey. Bir alay kendini bilmez, tembeller katılmasın bu siteye. Burası çalışkanların yeridir..

Comment

Konu konuyu açması için, konulara daha fazla katılımın sağlanması gerekir. Sadece 3-5 kişinin yazmasıyla olmaz diye düşünüyorum. Sonuçta bir noktada tıkanıyoruz. Forumda Bilim adamları varmış, Onlarında katılmasını ve sorularımıza açıklık getirmelerini bekliyorum. Kafamda bir sürü soru var, yeri geldikçe soruyorum ve kendimce yanlış gördüklerimi eleştiriyorum..

Comment

Sayın Fşimşek işte bilim adamları senin gibi bilir bilmez ve var yok yere lüzumsuz eleştirenler yüzünden forma yazı yazmayı düşünmüyorlar. Her şeyin bir üslubu yöntemi var. Olur olmaz her şeye atlıyorsunuz bilim adamı senle mi uğraşsın adamların hiç mi zamanı yok seninle dalgasına mı yazışsın.Lütfen formu sulandırmayınız. Bilmediğiniz konuyu sorun bildiğiniz bir şey varsa insanlar bundan nasıl faydalanabilir onu deneyin.

Comment

manolya50 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sayın Fşimşek işte bilim adamları senin gibi bilir bilmez ve var yok yere lüzumsuz eleştirenler yüzünden forma yazı yazmayı düşünmüyorlar. Her şeyin bir üslubu yöntemi var. Olur olmaz her şeye atlıyorsunuz bilim adamı senle mi uğraşsın adamların hiç mi zamanı yok seninle dalgasına mı yazışsın.Lütfen formu sulandırmayınız. Bilmediğiniz konuyu sorun bildiğiniz bir şey varsa insanlar bundan nasıl faydalanabilir onu deneyin.
                            Hadi bakalım Bilim adamlarınıda arkana al ve beni Bilim karşıtıymış gibi göstermeye çalışarak tüm okları üzerime yöneltmeye çalış. Çok uyanık olduğunu söyledilermiydi sana. Herkez düşüncelerini ve Eleştirilerini saygısızlık yapmadığı müddetçe söyleyebilir. Niçin saygısızlık ederek beni susturmaya çalışıyorsunuz? Olur olmaz bir şekilde saygısızca davranmayın bence. Erdemli bir İnsan olmak istiyorsanız bu nokta önemli bence. Var yok Lüzumsuzca eleştirdiğimden bahsediyorsunuz. Lüzumlu ve düzgün bir eleştiri nasıl oluyormuş yapında bizde öğrenelim. Formu sulandırmıyorum, bu şekilde konuşupta beni ikaz etmeleri ve Formdan atılmam için uğraşmayın lütfen. Size açıkça tavsiyem, Nerede, Nezaman ve Nasıl konuşacağınızı öğrenin, ondan sonra benim karşıma çıkın. Beni, bana hakaret ve saygısızlık ederek susturmaya çalışıyorsunuz fakat bunu, bu zekanızla ve bu tavırlarınızla biraz zor başarırsınız..

Comment

Arkadaşlar sağduyu!

Comment

Bio. Mustafa ERSÖZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Arkadaşlar sağduyu!
                                Kesinlikle Mustafa abiciğim, Sağduyu çağrınıza uyacağım. Hakaret etmek suretiyle üzerime gelerek beni susturmaya çalışanlarında sağduyulu olmalarını bekliyorum. Soruyorum size; yanlışa yanlış demek suçmu? Kimse demiyor ben deyincede, at gözlüklü oluyoruz, basit bir adam oluyoruz, bilgisiz cahil oluyoruz vs vs. Çok ayıp gerçekten çok ayıp. Kendisini bilgili olarak gören bu koca koca adamlara, bu saygısızca tavırları ve sözleri açıkçası yakıştıramıyorum..

Comment

Working...
                                X