fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel'le ilgili bir şikayet

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bahcesel'le ilgili bir şikayet

Sayın Ebrar kesinlikle alınganlık göstermedim aksine hoşuma gitti fakat sitede böyle tartışmaların yaşanmasını pek hoş karşılamıyorum ve tartışmalara girmekte istemiyorum hoş yararlı konularda tartışılmasından yanayım biliyorum ki sizler de öyle düsünüyorsunuz ben birini eleştirmeden önce bıçagı kendime vurmaktan yanayım hani benim eger bir yanlışım olursa uyarılmayı isterim sadece burada değil hayattaki her alanda yanlışlarımı bilip bunları düzeltmek beni daha da başarıya iter sonucta meslegimiz insanlarla konuşmaktan geciyor bu da benim icin güzel bir başlangıc sizlere kırılmadım polemik yaratmaktan yana değilim dostluktan yanayım saygılar...

Comment

Teşekkürler sayın ecepabuççu ve İsmail Karagülle. Siz kıymetli üyelerimizle daha güzele ve daha doğruya ulaşacağımıza inanıyorum.

Comment

"Biri, "Sırtında akrep var" dese, ona gücenmek değil, teşekkür etmek gerekir" sırrınca, bu tür yapıcı eleştirilerinizin devamını bekleriz. Bizler bu sitede birbirimizin tamamlayıcısıyız.

Müsadenizle bir örnek vereyim. İki kişi hep beraber gezerlermiş. Bu samimiyetin sebebi sorulduğunda şöyle cevap vermişler: "Birimiz okumayı biliyor, diğeri yazmayı. Ayrı ayrı olunca noksan oluyoruz. Ama bir araya gelince birbirimizi tamamlıyoruz, oluyoruz okur - yazar."

İşte biz de sizleri öyle görüyoruz.

Bazı üyelerimiz ve yöneticilerimiz, benim hatalı mesajlarım olunca ikaz etmekten çekiniyorlar. Bende insanım ve hata yaparım ama ikaz edilmek isterim. Hatamı görmezsem ve düzeltmezsem, bilgilerimi yenileyemezsem nasıl doğru bilgiler verebilirim ki? Hatta bu hatalarımın forumda açık olarak ifade edilmesi gerekir.

Hatamızı gösteren herkese Şimdiden sonsuz teşekkür ediyoruz.

Comment

Working...
        X