Cevap: Köklendirme makinası 
kanka mucid gibi bişisin sen eline sağlık

kanka mucid gibi bişisin sen eline sağlık

balikçılar genelde öyle yapıyolaya balık tutamadılarmı pazardan alıp ben tuttum diye hava atıyolaya
sende öle yap

boşver daha vakit erken baştan bidaha yaparsın dere kumu bulursun ama yaptığın aygıtın altının delik oplması lazımki suyu tutmasın suyu tutarsa ne ekeren ek kökler çürür. torf dediğin şey ne bilmiyom ama ben çayırdan toprak getirdim çay kenarı biraz ama kum deyil siyah toprak bol yapraklı bol ağaç çürüklü falan baya humuslu öyle olursa daha güzel olurmuş öle diyola çelikle üretmeye çalıştığım güllerin şu an hepsinin yaprakları çıktı sürgün vermeye başladılar ve görünürde tutmayan gül yok hatta bazılarını çıkartıp bakıyom en alt kısımdan kestiğim yerden beyaz beyaz kökler çıkmaya başlamışlar ama daha ufak kök uzun deyil slında fotoğraf makinası bulsam buraya koyardım ama muhtemelen yazın falan tam netice ortaya çıkınca paylaşırım .aslında basit ama herşeyi doğru yapmak lazım tekniğini bilmek lazım öle olursa garanti.

ama o dediğin ayaçlar çelikle üretiliyosa ben öle işleri severim bi araştırayım netten bakarım uyarsa çoğaltırım veya denerim
ama zaten bizim buralarda parklarda farklı ağaç çok ve büyük bi park daha var ilçede orda farklı çam türü çok ordan yine bulurum ama mezarlık ters biz mezarlıktan meyve alıp yemeyiz bile:

Abim hep der oluden degil canlidan kork diye.

Abim hep der oluden degil canlidan kork diye.
yazını gören cennetlik
o söz doğru bi söz ama bilinç altımızda yer etmiş karanlıktan ölüden korkmak ama benim kayın pederim çobandır oda aksine karanlıkdan hiç korkmaz
daha karanlık daha güvenli der
abi farkındamısın biz ikimiz hep konuları maksadından çıkarıp başka yerlere çekiyoz herkezde ondan sonra bana kızıyo ben iyice sözlerimi sakınmıyom herhalde bazende kırıcı oluyom olsa gerek kardelenden kurtuldum bu seferde makinacımı ne var o başıma muzur oldu
iyide benim suçum ne deyilmi illa insanlara yalakalıkmı yapmamız lazım illa insanları övgüleremi boğmalıyız biz gerçekleri söylüyosak suçmu benim purofile girde bi oku adam ne mesaj bırakmış
D
D
:

Comment