fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcivan Günlüğü

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bahcivan Günlüğü

Sagol selehattin abi .Benim bilgisayar resim doluymus be yahu.

Comment

Bahçelerin bakimlari baga aittir.

Comment

abi senin bahçede neden hiç renkli ağaç yok hani birtane konuda bakmıştık çinlilerin bahçeleri renga renkti yoksa senin ev sahipi renkli çiçekleri sevmiyomu? birdeneden hiç gül yok gülsüz bahçeye bahçe denirmi hem zambkta yok bu bahçe güzel kokmazki birde iğde ağacı olması lazım oda çok güzel kokar birde kokulu güllerden bulman lazım bende bir gül cinsi var gülleri küçük ama çok keskin kokuyo yakın olsan sana verirdim bahçeye diksen gelip geçen hayret ederdi kokusuna abi milyon dolarlık evde oturuyosun bir gül beleneme yok

Comment

Simdi eskiya gul olanida varda makinem yok hehe.Bunlari bulduguna sukret yanlislikla bilgisayarin bir kosesinde buldum.

Comment

ama renkli süs ağacıda yok japonlarınki gibi hep yeşil hep yeşil
            abi senin leptopun kamerası yokmu onla çek veya cep telofonu ile

Comment

Eskiya benim cep telefonu 1 avro .Konusabiliyorsam ne mutlu bana

Comment

delimisin ne isin var Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Eskiya benim cep telefonu 1 avro .Konusabiliyorsam ne mutlu bana
                yine sende 1 avro luk varmış bende oda yok;D;D;D8)8)8)8)>>>>>;D;D;D;D abi içimdeki duyguları anlatan bütün küçük kafaları koydum

Comment

Elbette bazen bahçeler olacagiz

Comment

Elbette bazen bahçelerde olmayacagiz.

Comment

• Cevap: Bahcivan Günlüğü

Ne mutlu turkum diyene.

Comment

Ergenekon bir turk destanidir.

Comment

Tanri turke adini ergenekonda vermistir.

Comment

Ergenekon destani her turk irkinin onuru serefi ve haysiyetidir.

Comment

Cumhuriyet askerleri oldukca içte ve dista laik ve demokratik turkiye cumhuriyetini yikmaya kimsenin gucu yetmez.Bebeklere dahi acimasizca kursun sikanlarin ellerini sikanlar yuce turk milletinin gonlunde lanetle anilacaktir.

Comment

Degerli arkadaslar bilindigi uzere isler acildi artik ve essek gibin calisiyok ve beygir gibin yatmak yokbir haftalik aradan sonra baslayayim ama neresinden tutacam onuda bilmiyom.Bir kaybettinmi sistemi baslamasi zor oluyor tabiki.Simcik laler falan bittide iste onlari kesip almak gerek .Ama isteyen yapraklari iyicem gine sararana kadar beklesin derim.Topragi hafiften timiklayarak sezonluk cicek tohumlarini serpebilirsiniz ve sonradanda minciklayarak topragi avucunuzun ayasi ile yalayarak toprak ilen tohumlari harmanlayiniz.Aman dikkat sicaklar baslamadan oncem hafiftende olsa agac,agaccik, gibin bitkilerinizin diplerini hafiften kabartiniz derim ben dogrusu.Cimlere gelince yabani otlara karsin çimlerin içindeki yabani otlari olduren ama çimlere zincik zarar vermeyen ilaçlardan kullaniniz derim.Ne zamanmi diye soruyorsunuz? Ben ne bilim kardesim ya; ne zaman musait olursan yeterki yagmur yagmasin ilaclamadan sonra 12 saat içinde yeterli .Aman diyem gullerinizi ilaçlamayi unutmayiniz ve kimyasal istemiyok diyorsaniz eger kara sabun vardir bulunmu he iste ondan suya karisitirip pompalama sistemi ile puskurtecen .Kara sabununuz yoksa eger yemeklerden sonra hangi sabunu kullaniyoz iste onu kullaniniz ama suyu az koyunuz ona yoksa etkisi olmaz gari.Ah ah ah ciczek tohumlari ektiniz ama kediler geliyor cislerini zetmeye topragi mahvediyor.Ne yani hayvanlara bezmi bagliyak ya.Alican soyle okkali bir beyaz sirke dokecen saga sola bak geliyormu bir daha .Kuslar geliyor tohumlari yemeye oooo sizde yani kardesim sitede bir arkadas demisti yillar once catapatlan kovariz diye aklima o geldi simcik kardesim alana balik agina benzeyen aglardan gerersin topraga ulasamaz.Tohumlar çimlenince kaldirirsin agi ne var yani.Ama diyosaniz ben iki hektara sezonluk cicek ektim eh yani gormemisin iki hektari olmus o da tutmus cicek ekmis.

Comment

Working...
                                X