Cevap: Bahcivan Günlüğü
Sagol selehattin abi .Benim bilgisayar resim doluymus be yahu.
Sagol selehattin abi .Benim bilgisayar resim doluymus be yahu.
hem zambkta yok bu bahçe güzel kokmazki birde iğde ağacı olması lazım oda çok güzel kokar birde kokulu güllerden bulman lazım bende bir gül cinsi var gülleri küçük ama çok keskin kokuyo yakın olsan sana verirdim bahçeye diksen gelip geçen hayret ederdi kokusuna
abi milyon dolarlık evde oturuyosun bir gül beleneme yok

;D;D;D8)8)8)8)>
>
>
>
>

;D;D;D;D

abi içimdeki duyguları anlatan bütün küçük kafaları koydum

bir haftalik aradan sonra baslayayim ama neresinden tutacam onuda bilmiyom.Bir kaybettinmi sistemi baslamasi zor oluyor tabiki.Simcik laler falan bittide iste onlari kesip almak gerek .Ama isteyen yapraklari iyicem gine sararana kadar beklesin derim.Topragi hafiften timiklayarak sezonluk cicek tohumlarini serpebilirsiniz ve sonradanda minciklayarak topragi avucunuzun ayasi ile yalayarak toprak ilen tohumlari harmanlayiniz.Aman dikkat sicaklar baslamadan oncem hafiftende olsa agac,agaccik, gibin bitkilerinizin diplerini hafiften kabartiniz derim ben dogrusu.Cimlere gelince yabani otlara karsin çimlerin içindeki yabani otlari olduren ama çimlere zincik zarar vermeyen ilaçlardan kullaniniz derim.Ne zamanmi diye soruyorsunuz? Ben ne bilim kardesim ya; ne zaman musait olursan yeterki yagmur yagmasin ilaclamadan sonra 12 saat içinde yeterli .Aman diyem gullerinizi ilaçlamayi unutmayiniz ve kimyasal istemiyok diyorsaniz eger kara sabun vardir bulunmu he iste ondan suya karisitirip pompalama sistemi ile puskurtecen .Kara sabununuz yoksa eger yemeklerden sonra hangi sabunu kullaniyoz iste onu kullaniniz ama suyu az koyunuz ona yoksa etkisi olmaz gari.Ah ah ah ciczek tohumlari ektiniz ama kediler geliyor cislerini zetmeye topragi mahvediyor.Ne yani hayvanlara bezmi bagliyak ya.Alican soyle okkali bir beyaz sirke dokecen saga sola bak geliyormu bir daha .Kuslar geliyor tohumlari yemeye oooo sizde yani kardesim sitede bir arkadas demisti yillar once catapatlan kovariz diye aklima o geldi simcik
kardesim alana balik agina benzeyen aglardan gerersin topraga ulasamaz.Tohumlar çimlenince kaldirirsin agi ne var yani.Ama diyosaniz ben iki hektara sezonluk cicek ektim eh yani gormemisin iki hektari olmus o da tutmus cicek ekmis.

Comment