fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahçe düzenlemem için yardım

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım

O bir agaç degildir ama yukseklik vardir ancak agac gibi yukselik almaz.Dikim yerine gelince merdivenden in en son basamaktanda in ve sag tarafina gecisi engellemiyecek sekilde ve sol tarafina yine gecisi engellemiyecek sekilde dikim gerceklestir.Mavi ladine gelince ona bahçenin orta kisminda yer bulacaksin baska sansin yok .Cunku çam turleri eger bodur degil ise ev yakinina dikilmez cunku kokler beton zemini oynatir.

Comment

Birinci mesajın dördüncü resminde beton ağıl var. 20 metre uzunlukta. L biçimi kısa tarafının (o da 5 mt ) dış tarafına sarmaşık ektim. Bu beton görüntüsünü ne ile kapatabilirim
      https://gardensel.com/tr/

garaj bölümünün dördüncü resimde görebilirsin

Comment

Resimdeki tavuklari araziden çikartin ve orayi sebze dikim bahcesi olarak uygulayiniz.L nin kesistigi yerden itibaren bambu çit geciniz siniri belirlemek için ve az onune hazir bahce havuzlari satilmaktadir. hemen havuzun yanina decor amacli satilan su kuyusu koyunuz ve havuzun filrtrasyonunu orada muhafaza ediniz ve ozel bir çesme sismeti ile nasil tabir ediliyor ya suyun devir daim islemini yapiniz. Yani pompa yardimi ile havuzdan cikacak olan su hortum ile decor su kuyusunun içene varip oradaki filtreden gecip dokulme sistemi ile havuza selale goruntusu vermesi gerekmektedir. Havuz ici birkileri yazarim sonrasinda insallah anlata bildim .En uygun bakis acisi sizin bakis acinizdir cunku ben bahceyi gormuyorum yerleri pencereden ve yazin bahcedeyken en guzel verimi alacaginiz yere koyunuz yani bir iki metre oynama olabilir onemli degil.

Comment

Dekor amaçli bir çok alternatifler mevcuttur

Comment

İş çıkışı çiçekçiye gittim (burda bildiğim bir yer vardı )
            Kaktüsleri sormaya. Patron yokmuş, çalışan orda, dedim şu kaktüslerden istiyorum,
            '' abla ne etçen onları ben sana başka çiçek vereyim'' dedi dedim, bahçeye düzenleme yapacağım.
            '' paran var mı, bahçe düzenlemesi fakir işi değil de o bakımdan yani ''
            sağ olsun uyardı beni, bir dahaki gidişimde bir yerden bir kürk bulayım da zengin göstersin

Kaktüsler mi : yokmuş
            istanbul yolu göründü bana

Comment

Ne insanlar varya bahçe duzenlemek zengin isi.Fakirimiz askerdendir.Millet siyah dometesin tadina bakar kimiside onu siyah havyarla misafirlerine sunar askerimiz fakirdendir.

Comment

Kürk Alırken
                Kadın uzun uzun inceleme ve pazarlıktan sonra bir kürk almıştı.Kaplan bir mantoydu bu.Paket yapılıken,son kez sordu.
                "Yağmurda bozulmaz değil mi?Buruşmaz değil mi yağmurda"
                "Rica ederim hanımefendi," dedi satıcı,"bugüne kadar yağmur altında dolaşan kaplanlardan hiçbirinin şemsiye taşıdığı görülmemiştir.Güvenebilirsiniz."

kendimi kürkün içinde düşündüm birden

Comment

Aman dikkat et kurke istanbulda boya atiyoruz havan postlarinaki zavallilarin derisi yuzmesinler diye.

Comment

ee artık zengin görünmek uğuruna alacağız bir kürk
                    merak ediyorum yalnız bir kürk mü daha pahalı, bahçe düzenlemek mi
                    bir kaktüs için zengin olmak gerekiyorsa, kürk almak için banka hesap cuzdan istemeleri işten bile değil yahu

Comment

Bir kadin gozu ile kurk daha pahalidir ancak bir erkek gozu ile bahce.Kadin emek harcamadan guzel gorunmek için kendini susler.erkek tum sevgisini verir bahceye .Bahce ailenin yasam alanidir çunku yani mutlu yuvanin kalbi.Kurk kadinin mutlu olma alani.

Comment

istisnalar kaideyi bozar. bu bahçeyi ben yapacağım
                        tuğlasını, sıvasını, traktör kısımlarına karışmam da
                        ama kürk olursa da hayır demem yahu

Comment

Desene eniste corbanin altini kistigi zaman aksam yemegini yapmis oluyor

Comment

ee hepsini ben mi düşüncem beya

Comment

Kesinlikle guzel bir kurk dusunmekten bahcedeki çimleri kim dusunurki
                              Saka tabiki ama merak etme bahcen gerçekten cok guzel olucaktir onemli olan emek vermek

Comment

Sağ ol üstad sayende
                                hakkın ödenecek gibi değil

Comment

Working...
                                X