Cevap: Bahçe düzenlemem için yardım
O bir agaç degildir ama yukseklik vardir ancak agac gibi yukselik almaz.Dikim yerine gelince merdivenden in en son basamaktanda in ve sag tarafina gecisi engellemiyecek sekilde ve sol tarafina yine gecisi engellemiyecek sekilde dikim gerceklestir.Mavi ladine gelince ona bahçenin orta kisminda yer bulacaksin baska sansin yok .Cunku çam turleri eger bodur degil ise ev yakinina dikilmez cunku kokler beton zemini oynatir.
O bir agaç degildir ama yukseklik vardir ancak agac gibi yukselik almaz.Dikim yerine gelince merdivenden in en son basamaktanda in ve sag tarafina gecisi engellemiyecek sekilde ve sol tarafina yine gecisi engellemiyecek sekilde dikim gerceklestir.Mavi ladine gelince ona bahçenin orta kisminda yer bulacaksin baska sansin yok .Cunku çam turleri eger bodur degil ise ev yakinina dikilmez cunku kokler beton zemini oynatir.

.L nin kesistigi yerden itibaren bambu çit geciniz siniri belirlemek için ve az onune hazir bahce havuzlari satilmaktadir. hemen havuzun yanina decor amacli satilan su kuyusu koyunuz ve havuzun filrtrasyonunu orada muhafaza ediniz ve ozel bir çesme sismeti ile nasil tabir ediliyor ya suyun devir daim islemini yapiniz. Yani pompa yardimi ile havuzdan cikacak olan su hortum ile decor su kuyusunun içene varip oradaki filtreden gecip dokulme sistemi ile havuza selale goruntusu vermesi gerekmektedir. Havuz ici birkileri yazarim sonrasinda insallah anlata bildim .En uygun bakis acisi sizin bakis acinizdir cunku ben bahceyi gormuyorum yerleri pencereden ve yazin bahcedeyken en guzel verimi alacaginiz yere koyunuz yani bir iki metre oynama olabilir onemli degil.

Comment