fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Domuza koyun postu

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

ERAY-Kadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Konuya helal haram açısından yaklaşırsak, Genetiği değiştirilmiş yemlerle beslediğimiz hayvanlarımızın durumunu düşünürsek bence domuzun yetiştirilmesi daha masum görülmektedir.

Gdo lu yemlerle beslediğimiz her türlü hayvanlar daha mındar halde yetişmiş olacaklardır kanaatini taşımaktayım.
    sevgili kardeşim Kadir bey,
    alıntıdaki yazınız GDO ile ilgili olduğuna göre, benim yazımın konu başlığına uymadığı kanısa varmanızı anlayamadım, yinede ilgi ve ikazlarınıza teşekkür ederim.
    selamlar.

Comment

Domuz etinin satışına getirilen uygulamaların tartışmaları.( hatırlatma)

Başlıktaki tartışmaları saptırarak yorum getirmek bence polemiğe düşmektir, görüşlerim bunları açıklamaktan ibarettir

ykaya194 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sevgili kardeşim Kadir bey,
      alıntıdaki yazınız GDO ile ilgili olduğuna göre, benim yazımın konu başlığına uymadığı kanısa varmanızı anlayamadım, yinede ilgi ve ikazlarınıza teşekkür ederim.
      selamlar.
      Arkadaşlar Konuya helal haram açısından yaklaşırsak, Genetiği değiştirilmiş yemlerle beslediğimiz hayvanlarımızın durumunu düşünürsek bence domuzun yetiştirilmesi daha masum görülmektedir.

Gdo lu yemlerle beslediğimiz her türlü hayvanlar daha mındar halde yetişmiş olacaklardır kanaatini taşımaktayım.

Arkadaşım Konu başlığımız da canlı hayvan ticaretinde getirilen uygulamalarla, domuz etinin halkımıza sunulmasına olan tepkilere karşı GDO yu açıklayarak mukayese olması bakımıyla başlığa bir yorum getirmiştim, selamlar.
      Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.

Comment

Buraya GDO yu ben taşımadım. Bir konunun içinde farklı bir yorum yaparsanız o konunun yorumlarınada katlanmak zorunda kalırsınız. Çünkü ister istemez herkes kendini haklı gördüğü konularda görüşlerini yansıtıyor. Başka bir amaç güdüldüğünü düşünmüyorum.

Sayın forum üyeleri sayın Ykaya, Sayın Eray ve ben geçen yılın sonlarında tarım fuarını beraber gezdik çok da zevkli olduğunu söylemeliyim. Aslında bazı etkinliklere hep beraber katılsak diyorum. Böylece fikirlerimizden yararlanabiliriz. Mesela ben başka bir forumda boğazda erguvanlar vapur gezisine, bir botanik bahçesi gezisine ve Fenerbahçe de bir sabah kahvaltısına katılmıştım. bUnunla ilgili yeni bir konu açmalıyız. Saygılarımla,

Comment

Forum kuralları içinde bilgi paylaşımının açıklanması.

Arkadaşlar Konu başlıklarındaki tartışmalar yapılırken, konu daha iyi anlaşılmasına katkı sağlaması bakımından zenginlik kazanmasını sağlamak amacı ile verilen örnekler üzerinden yorum getirmek konuyu saptırmak olarak kabul edildiğinden, örneğe yapılacak yorumlar konun için başka konu açmak olarak anlaşılacağı için, kişilerin bu açılan yeni konu da bilgi sahibi olmaları halinde cevap haklarının olduğu düşüncesiyle yorum getirdiklerinde tartışılan konudan uzaklaşılarak açılan konu üzerinden yorumlarlada başlıktaki konu içinde bilgi kirliliği oluşmaktadır. konu başlığıda tartışma zemininden uzaklaşarak, paylaşımlarda bilgi kirliliği ile de konu değerli bilgilerle işlenememektedir.

Arkadaşlarımızın konu başlığının açıklanmasını sekteye uğratacak açıklamalarını, üst başlığa uygun gelecek ayrı bir başlıkta konu açarak bilgilerini paylaşmaları halinde forumlardaki bilgi paylaşımıda artacaktır.

Not. Bu mesaj Domuza koyun postu ​başlığındaki yorum hatalarını düzeltme adına yazılmıştır.
          Yaşamın şifreleri topraklarda saklıdır.

Comment

Working...
          X