fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Efendim,benim sorumu cevapladığınız için çok mutluluk duymaktayım fakat iki sorum daha var:Acaba ben Elma fidanımı 20 Mart civarında diksem olur mu? ve bahçede Vişne ağacımın güneyine dikeceğim,acaba Vişne ağacı benim Elma fidanıma büyüme fırsatı verir mi?Ben Elma fidanını Vişne ağacının1,5 metre gerisine dikeceğim.Dikeceğim alanın yanında gül ve çalılarla beraber 13 yıllık Vişne Ağacı var.Elma ağacını diktikten kaç sene sonra Elmaları toplayabilirim?Acaba tohumdan eksem aşı yapmasam elmalar yabani mi olur?ve Elma Ağacı hızlı mı büyür yoksa yavaş mı yoksa normal mi??ve ben başta iki soru soracağım demiştim ama kendimi kaptırdım.Umarım hepsini cevaplarsınız.

Comment

1-Sorularınızı ilgili konu alanına yazarsanız daha hızlı ve daha geniş cevap alırsınız.
      2-Fidanlarınızı ilkbahar veya 11. ayda dikiniz.
      3-Elma fidanları dikimden 3 yıl sonra meyve vermeye başlar.
      4-Vişne ağacı ile yan yana olması herhanği bir olmusuz durum oluşturmaz.
      5-Tohumla,Çelikle uğraşmayın piyasada hem ucuz hemde çok kaliteli fadanlar var az parayla çok zaman tasarrufunuz olur. Hayırlı işler.

Comment

Çok teşekkür ederim

Comment

Bizim bahçede mor yapraklı ve mor meyveli bir ağaç var.Ben Ankarada yaşıyorum.O ağacı hem kendi bahçemde hem de başka bahçelerde görüyorum.O ağacın adını bilen varmı acaba?O ağaç süs bitkisi olarak kullanılıyormuş.Ağac çok hızlı büyüyor.(diğer süs ağaçlarına göre)ve bu ağaca birisi Japon eriği dedi.Bu söylenti doğru mu ?Meyvesi aynen erik gibi.

Comment

Fotoğrafınıda yükleseydiniz iyi olurdu.

Comment

Comment

Meyvesinin resmisini yollayabildim sadece.Bu yeterli mi?

Comment

Merak ettiğim için istemiştim, bu meyvenin ne olduğunu ben bilmiyorum ama uzmanlar bilir.

Comment

Süs eriği bu. Peyzajda oldukça yaygın kullanımı vardır. Meyveleri çok lezzetli olmasa da çocuklar için eğlencelik olarak tercih ediliyor. Asıl yetiştirilme amacı süs ağacı olarak tercih edilmektedir.

Comment

Süs eriği olduğunu öğrendiğim için Selerac Uzmana çok teşekkür ederim.Ama ben bu Süs Eriğinin eriğini yiyiyorum.Bir çok çocuk da yiyiyor.Bu eriğin zararı acaba var mı?Ve ben bu nu çelikle ne zaman çoğaltabilirim?Bu ağacı çok beğendim çünkü hem çok hızlı büyüyor hem de meyvesi var üstüne üstlük mor yapraklı.Bu ağacı fidandan dikmek istesen ne zaman dikebilirim ?Bu sorularıma cevap verebilriseniz çok ama çok sevinirim.Teşekkürler.

Comment

Meyvelerinin zararı yoktur, yenmesinde bir sakınca yok ancak fazlaca yenirse belki sindirim sistemine zarar verebilir. İçerisinde zararlı birşey olduğunu zannetmiyorum.
                        Diğer üretim konularında ise sitemizin birçok sayfalarında anlatılmış bir konudur. Birazcık araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum.

Comment

Teşekkür ederim.

Comment

Sitemizde süs eriği ile ilgili konu yok ve ya ben bulamadım.Bana nerede hangi başlık altında olduğunu söylerseniz çok sevinirim

Comment

Yardım alabilirsem çok sevinirim.

Comment

Bu konuyla ilgili bilgileri aşağıdaki linkte bulabilirsin

https://gardensel.com/tr/

Comment

Working...
                                X