fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

ben bir şey soracağım da ben biber tohumunu ne zaman ekebilirim??(Ankara koşullarında direk toprağa gömeceğim.)bu konuda bilgisi olan kişiler bana yardım ederlerse çok sevfinirim

Comment

tolga somay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ben bir şey soracağım da ben biber tohumunu ne zaman ekebilirim??(Ankara koşullarında direk toprağa gömeceğim.)bu konuda bilgisi olan kişiler bana yardım ederlerse çok sevfinirim

Tohum çimlendirmek için torf toprağı satılmakta, bu topraktan alıp tohumları 1 cm derine atarak, toprağıda sürekli nemli tutarak ve gün ışığı alan bir yerde muhafaza ederseniz çabuk çimlenirler. Zaman için en uygun bu zamandır.

Comment

teşekkür ederim ama ne zaman ekebilirim??ay olarak

Comment

acaba yardım alabilirmiyim????

Comment

arkadaşlar 100 dmönüm nohut ektimmm 20 gün oldu yüzde 40 ı çıktı yozgat soğuk malumm geri kalanı çimlenmiş toprağın altında bi,raz da derin olmuş sanırımmm çkarmı diğerleri bilgi verirseniz tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim yeni yeni ısınmaya başladı biraz endişeliyim çıkmazsa diyeee ekimi mibzerle 3 lü pullukjla yaptık pulluğun üzerine monte edilen yaprak gübresi verecem çıkıştan sonra faydalı olur mu? hava daha iki gün öncesine kadar eksi değerlerde idi...

Comment

tolga somay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              acaba yardım alabilirmiyim????
              arkadaşım biberi direk tarlaya ekemezsin öle sağlıksız ve gereksiz bi durum olur özel küçük biyer hazırlaman lazım hayvan gübresi ile toprağı buraya tohumları ekersin sonra üzerine birazdaha ince toprak ve hayvan gübresi karışımı ile örtmelisin ama ince bi tabaka olmalı sonra burayı süzekle sula üzerine naylon çek ve böyle bak naylonsuz olmaz sonra bakımını yaparsın tarlana dikersin şu günblerde bu tekniği yapa bilirsin yoksa direk tohumları tarlaya atmak büber tarihinde hiç görülmemiş bir yöntem olur

Comment

aldrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                arkadaşlar 100 dmönüm nohut ektimmm 20 gün oldu yüzde 40 ı çıktı yozgat soğuk malumm geri kalanı çimlenmiş toprağın altında bi,raz da derin olmuş sanırımmm çkarmı diğerleri bilgi verirseniz tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim yeni yeni ısınmaya başladı biraz endişeliyim çıkmazsa diyeee ekimi mibzerle 3 lü pullukjla yaptık pulluğun üzerine monte edilen yaprak gübresi verecem çıkıştan sonra faydalı olur mu? hava daha iki gün öncesine kadar eksi değerlerde idi...
                Oldukça büyük bir alanda ekim yapmışsınız. Bu konuyu sayfanın üst kısmında uzmansel.com da uzmanlara sorabilirsin. Konuyla ilgili bilgi verirler.

Comment

çok teşekkür ederim

Comment

4 derecede zarara görmez görsede 4 derecenin verdiği zarar fazla olmaz havalar ısındığı taktirde kendini toparlar yani problem yok rahat olun

Comment

• soru: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

bir şekerpare ve tokal oğlu kayısım var şekerpare 3 yaşına girdi çiçek açtı üzerinde bir şey kalmadı ağaç ölüyor ne yapabilirim tokal oğluda keyifsiz küçük küçük yapraklandı oda yolcu galiba hastalık sebepleri neler olabilir teşekkürler

Comment

• Cevap: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

sundavilla ya da diğer ismi mandavilla çiçeği ile ilgili bir sayfa açalım.gerçekten çok güzel çiçek açan bir sarmaşık türü,bakımı çok kolay uzun süre çiçekli ve çok güzel renkleri var.resimleri ekledim ama nasıl görünecekler bir fikrim yok..

Comment

merhaba balkonda sebze yetiştiriyorum büyük saksıların içerisinde ama 2 gündür domates fidelerimi dibinden kesip yiyen birşey var 3 tane domatesim gitti lütfen yardımcı olun

Comment

Balkonunuz yüksek kattamı yoksa giriş kattamı? fotoğraf koyabilseydeniz iyi olurdu. salyangoz varsa yapraklarını yiyebilir, ama siz dip kısımdan dediniz kuşlar yapabilirmi acaba ?

Comment

balkonum 9. katta ve salyangoz yok daha yeni dikmiştim fideleri daha önce diktiklerim sebze verdi ve böyle sorunlar yaşamamıştım

Comment

balkona kuşlar geliyor ama onlarmı yaptı bilmiyorum ilgilendiğiniz için teşekkürler
                                4 yaşında 1 oğlum var onun için ekmiştim sebzeleri dalından koparıp yesin diye

Comment

Working...
                                X