fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

sn Ugurgul işlerimizin yoğunluğundan dolayı cevap veremediğim için üzgünüm. Fidelerimiz Genel olarak Yeşillikler; Brokoli, Lahana, Mor lahana, Karnıbahar vs. 384,lük viyollerde 0,10 Krş Adedi. Kıvırcık Marullar yine 384;lük viyollerde 0,050 Krş Adedi, Domates , Biber, Patlıcan, Satalatıklar Ürünlerin cnsine ve viyol ebadına göre değişkenlik göstermektedir. Her tohumun cinsine göre farklı çok sayıda fiyatlandırma vardır.

Comment

merhabalar ben 100 litrelik benzinli ilaçlama makinası almak istiyorum. bununla ilgili hibe desteği veriliyormu fiyatı 800 ile 1000tl arasında

Comment

ferman erden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        diyarbakırda organik tarım güzel olurmu sizce

Diyarbakırda organik tarım hemde nasıl olur)Domatesinden karpuzuna biberinden acuruna havuçtan turpa hersey olur

Comment

yer kirazı nı heryerde yetiştirebilirmiyim bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

Ülkemizde en verimli sonuç Ilıman Akdeniz ve Ege nin Kıyılarında olur.Yetiştirilmesi kolaydır ve zahmetsizdir.Meyve tohumu satan yerlerde buluınabilir.Ev içerisinde de yetişir(rahatlıkla). Havanın bol Güneşli olduğu yerlerde çok iyi yetişri.Ve Ayrıca tadı enfes bir şeydir)Çilekimsi muhteşem tadı vardır.

Comment

Ankara veya İstanbulda ev de yetişebilir ama Güneşli oda ister.

Comment

komşumuz ilk defa bodur elma yetiştiriyor bunu da seradayapmaya karaa vermiş sizce olur mu

Bodur Elma ağacı bizde almıştık.Serada olurmu bilmem ama dışarıda tabiiki oluyor.Hemde Meyveleri iyice kızarınca çok lezzetli oluyor.Meyveleri de kendisi gibi bodur ama lezzetli

Comment

YEr kirazı heryerde yetişir.Bahçede olursa soğuklarda korunması gerekir.Ama eğer geniş bir alana dikilirse duyduğuma göre hemen yayılırmış.Nane kadar olmasada arsızmış

Comment

niye msjlara karşılık vermiyorsunuz

Ben 6 gün önce bu mesajları görseydim cevap verirdim ama görmedim işte:/

Comment

tolga hocam gelmişsin yine görünmüyordun çoktandır gül işini hallettinmi? çelikleri diktinmi?

Comment

uşaklı ismail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      merhabalar ben 100 litrelik benzinli ilaçlama makinası almak istiyorum. bununla ilgili hibe desteği veriliyormu fiyatı 800 ile 1000tl arasında
                      bu makinalar fazla tutulmuyo çünkü 100 litre su olacak birde kendi ağırlığı bunu bahçende hareket ettiremessin ama sabit bir yere bırakacaksan başka ama traktörle taşıyacaksan 400 litrelikler var onlardan al bildiğime göre bu makinaları seralarda kullanıyolar sabit yani

Comment

balböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        tolga hocam gelmişsin yine görünmüyordun çoktandır gül işini hallettinmi? çelikleri diktinmi?

Gül çelikleri tutmadı ama pazarda ucuza dolgulu güller alıp diktim.Onlar tuttu.

Comment

nasıl tutmaz benim binlercesi tuttu veya tutacak kuruyan çok nadir ama daha önümüzdeki aylarda belli olur yarın göstereyim sana mütiş gülleri bir yerlerde mutlaka yanlış yapmışsındır yarın göstereyim önümüzdeki seneye öle yap

Comment

balböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            nasıl tutmaz benim binlercesi tuttu veya tutacak kuruyan çok nadir ama daha önümüzdeki aylarda belli olur yarın göstereyim sana mütiş gülleri bir yerlerde mutlaka yanlış yapmışsındır yarın göstereyim önümüzdeki seneye öle yap

Bu sene olmadı ama seneye yapacağım.Gösterirsen iyi olur.Teşekkürler.

Comment

Acaba Iska tohumları son iki senedir niye pahalı??Ankara dışındada pahalımı?Bilen varsa lütfen paylaşsın.

Comment

Profil resmini nasıl koyuyoruz yav??Ben bir türlü beceremedim.

Comment

Working...
                                X