fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

profile gir ordanda üye resmimi deyiştire tıkla ordanda göz atı tıkla ordan kendi bilgisayarında olan bir resmini koy deyişikliği kaydet de birde avatarımı göster de

Comment

balböceği Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      profile gir ordanda üye resmimi deyiştire tıkla ordanda göz atı tıkla ordan kendi bilgisayarında olan bir resmini koy deyişikliği kaydet de birde avatarımı göster de

Çok teşekkürler

Comment

tolga hani resim nerde? olmadımı

Comment

Nedense bulamadım.Neyse.

Comment

merhaba admin ben tarımsal işletmecilik bölüm öğrencisiyim tarımsal finansman ders ödevim var da tek başıma yapamadım düşündüm de sizin gibi deneyimli ve cömert dostlar bana yardım edebilir misiniz acaba konu seracılık nasıl kurulur maliyet ve finansmanı örnek vermek gerekirse diyelim ki 2 dekar alana sera kurmak ve işletmek istiyorum bunun maliyetini hesaplayabilir misiniz şimdiden tşk

Comment

Senin sorduğun aynı soruyu daha yeni birisi daha sormuştu.Yukarıdaki hızlı arama motoru sana yardımcı olacaktır (İlgili konuyu yaz ve sonuçlara bak )

Comment

merhaba yüzde40 eğimli 40dönüm fındık bahçesinde çuval taşımak ve çapa yapmak için patpat almak istiyorum nasıl bir araç almam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Comment

10 11 ve 12 nisan tarihlerinde deon olacağı duyuruluyor.NEredeyse tüm TÜRKİYE de birçok ağaç çiçek açtı.Dondan alınan hasarı en aza acaba nasıl indirebiliriz?Teşekkürler.

Comment

• İsabella hakkında bilgi istiyorum

[SIZE="7"]Merhaba arkadaşlar , Karadeniz Bölgesinde yetiştirilen ve kokulu üzüm olarak bilinen isabella üzümü hakkında bilgisi olanların mümkünse paylaşmasını istiyorum , net ten araştırdım ama yeterli olmadı. Bu üzümün karadeniz'de ekonomik getiri amacıyla yetiştirilmesi mümkün müdür ? ürün nasıl değerlendirilir vs. hakkında paylaşımalrınızı bekliyorum teşekkürler. [/SIZE]

Comment

Sayın kagan0077, Fijoa tohum veya fide olarak talep edebilirmiyim. Gönderiyi kargoyla mı yapıyorsunuz, ödeme şekli nasıl?Bilgi verirseniz sevinirim. Saygılarımla...

Comment

Gerçekten çok güzel bir çiçek. Bizimki henüz yeniş bir tane açtı. Açık havada mı olmalı? Çiçekleri ne kadar kalıyor üzerinde? Yıl boyuna yayılarak mı yoksa tek bir sezonda mı açıyor?

Comment

Merhabalar, kavun ekimi yaptım ama kılkurdu fideleri kesmeye başladı netür bi zirai ilaç kullanmam gerekiyor.Saygılar.

Comment

BRİ SÜRÜ ZİRAİ İLAÇ VAR.KURDUN CİNSİDE ÖNEMLİ BU ARADA .AMA SİZ ÖNCELİKLE BİR DAHA GÜNEŞTE BEKLETİLMİŞ VEYA HAM HAYVAN GÜBRESİ KULLANMAYIN.BU TÜR KULLANIMLARDA 23 YIL BOYUNCA 14.604 ÇEŞİT HAŞERAT VE ZARRLI LARVA BIRAKABİLİR.

Comment

elimde tahminen 60 ton civarında temiz tohumluk vasfına sahip EPONA arpa var. 15 Temmuz 2011 tarihinden itibaren ilgilenenlere verebilirim. Ankara Kazan İlçesi Şartlarında Dekara Kıraç arazilerde dekara 600-800 Kg. verim alınınabilmektedir. ilgilenenlere duyurulur.
                              Not. Sayın yönetici ben bu arpayı satmak için bahçesel forumun hangi bölümünden yaraylanabilirim. yardımcı olursanız sevinirim.

Comment

İLANSEL BAHÇE PEYZAJ TARIM ORMAN ÇEVRE İLANLARI - BAHCESEL.COM/ILANSEL linkindeki ilansel servisimizi ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Comment

Working...
                                X