fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

UZAKTAN KUMANDALI ÇAPA MAKİNASI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: UZAKTAN KUMANDALI ÇAPA MAKİNASI

Sayın LİLİUM, eleştirilerinizde çok haklısınız. O boyuna asılan parça, emniyet için bu şekilde tasarlanmıştır. Tehlike anında makinanın insanla bağlantısı kopar. Yine boyuna kollu parça çapa makinasının kumandası için gereken 7 hareketin iletildiği kumanda panelidir. İkisi bir bütündür. Birbirine takılmadığı ve boyuna asılmadığı sürece makinaya kimse birşey yaptıramaz. En küçük zorlanmada da kumanda mekanizması çıkar ve makina durur. Ev kadınlarının bile kullanabileceği bir makinadır. Resimlerdeki karanlık bakışlı konu mankeni bendeniz oluyorum.

Comment

odavar artık üzerine oturum yapıyosunuz

Comment

Sayın paşa ne dediğinizi hiç anlamadım, bir şey yazıyorsanız herkezin anlıyacağı bir şekilde yazarmısınız.
        odavar artık üzerine oturum yapıyosunuz
        Neye oturum yapıyoruz.
        Özür dilerim biraz kafam kalında anlayamadım.
        http://vadidekicennet.blogspot.com/

Comment

Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna bile az demiş atalarımız. Gerçekten arkadaş ne demek istemiş bi anlayabilsek.

Comment

Sayın ALBAN, siz benim tarif etmeye çalışığım düzeneği anladınız. Şu an ANKARA'da tescil ve patent işleri yürüdüğü için tam görüntü veremiyorum. Tek kelime ile soruyorum: işinize yarar mı? Şunun için soruyorum bu makina bir tek çapa yapar. Remork uygulaması yoktur.

Comment

Babacım ben evladın olarak yanındayım gücümün yettiği kadar yanındayım.Bu makina vatana millete hayırlı olacak senin sözüne inanmayanlar utanacak ve coğu insanın hayatını kurtarıcaz rabbim bize yardım etsin.. uzakta olsamda yanındayım merak etme...Oglun tayfun.. saygılarım büyük makinacı....

Comment

çapa makinesinin reskini görsem hemen sipsriş vereceğim

Comment

Sayın İNYAKASI, en kısa süre içinde özelinize mail olarak resim göndereceğim. Zaten birkaç arkadaşa da sözüm vardı. Selamlar başarılar.

Comment

tayfun özen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Babacım ben evladın olarak yanındayım gücümün yettiği kadar yanındayım.Bu makina vatana millete hayırlı olacak senin sözüne inanmayanlar utanacak ve coğu insanın hayatını kurtarıcaz rabbim bize yardım etsin.. uzakta olsamda yanındayım merak etme...Oglun tayfun.. saygılarım büyük makinacı....
                    Sayın makinacı, böyle bir evlatla çok gurur duyduğuna eminim, allah herkese böyle evlatlar versin.
                    Arkanda büyük makineci varken sırtın yere gelmez.

Comment

• Cevap: UZAKTAN KUMANDALI ÇAPA MAKİNASI

Sayın makineci çalışmalarınız ne durumdadır, umarım ters bir durum yoktur.

Comment

Bu alaycı tarzınızı beğenmedim. Bir EŞKİYA'dan beklenen hitap tarzı...

Comment

Bizim üretkenlik olarak çinlilerden, japonlardan hiç de aşağı tarafımız yok. Amerikan firması BARRETO ile tasarımı satmak üzere bir girişimim oldu. Bir mühendislerinin bu konu üzerinde çalıştığını söylemişlerdi.

Comment

Açtığın linkteki Selçikler Belediyesi'ni inceledim. 10-12 resim koymuşsunuz, 9 tanesi mezarlık, senin diri ile işin yok, herhalde mezarlardaki çiçekleri suluyorsun... (Ş A K A)

Comment

Konu yörüngesinden çıkıyor. Tarım ve mekanik üzerinden tartışalım. Mail adresini yazda ürkütmeye snden başlıyayım. Benim baba tarafım UŞAK'lıdır.

Comment

Pes etmek yok.... Yılgınlık yok.... Uğraşılması gereken çok şey var...

Comment

Working...
                                X