Sayın LİLİUM, sorduğunuz bir sorunun cevabını atlamışım. Makinanın ağırlığı 210 kg civarındadır. Yakın zamanda video görüntülerini verdiğimiz gibi birtane de araca yükleyip BURSA BALIKESİR ÇANAKKALE ve TEKİRDAĞ taraflarına tanıtıma çıkacağız.
Makinanın ağırlığı 210 kg civarındadır. Yakın zamanda video görüntülerini verdiğimiz gibi birtane de araca yükleyip BURSA BALIKESİR ÇANAKKALE ve TEKİRDAĞ taraflarına tanıtıma çıkacağız.
Çok iyi olur, yalnız bu tanıtımlar araç üzerinde görme ile çok i
yi neticeler vereceğini sanmıyorum, önceden belirleyeceğiniz yerlerde iyice bir tanıtım kampanyası oluşturup, ondan sonra belirteceğiniz tarihte toprakta çalışır şekilde yaparsanız çok iyi olur, yani görsel bir şölen.
Bu görsel şölenlerinizden birinin de gönen de olmasını tercih ederim doğrusu, elimden gelen katkıyı da veririm. Cep telefonumu özelinize yazıyorum.
Yakın zaman dediğiniz süre ne kadar yakın belirtirmisiniz.
Sayın LİLİUM ve İDRİS, benim teknik sorunum yok. Hukuki bazı sorunlar nedeni ile internet ortamına şimdilik video görüntüsü (zannedersem 10-12 gün) veremiyorum. Kafamdan geçen tanıtım da aynı sizin dediğiniz gibi. Tasarım tescil ile uğraşıyorum. Sizi arayacağım...
hayırlı işler abi kolay gelsin makincıya zaydığını okudum size ktılıyorum birileri istemeyebilir ama herşeye rağmen mücadele edilmeli. Size birşey sormak istiyorum abisi benim 90 M2 üç katlı evim var kalörifer kazanı almak istiyorum 6 m2 kuridor 4 m2 bnyo 25 m2 salon 16 m2 mutfak 16 m2 2 oda var dairelerin her kat için yüksekliği 260 dır. Ben Karaman ili Ermenek ilçesi Güneyyurt Kasabasından ikamet ediyorum kışın havalar bizin burada sıfırın altında 10 dereceyi toplam 20 günü bulmaz burayı tanıyıp tanımadığını bilmediğim için yazıyorum sadece oturduğum yerin kalörifer tesisatı döşeli petekleri yok bana maliyet neyi bulur bizim burda maden ocakları var.toz kömürlü dijital kazan olacak ama kazan 3 kata yetecek kadar olacak ben kendim memurum 1.5 sene sonrada emekli olacam hesap çıkarırsanız [email protected] dan bana yazarsanız sevinirim Hayırlı işler
Sayın oner70, Sanırım mesajınız sayın rifadeye, sorunuz konumuz dışı olduğu için bu sorunuzu özel mesaj yolu ile sorabilirdiniz, Hem burada ki konu karışmamış olurdu.
Biraz daha dikkat ederek konuları karıştırmamaya özen gösterirsek hem sitemiz için hem bizler için sanırım çok daha güzel olur. Sevgilerimle...
Bilgisayar teknolojisinden pek anlamam. Zaten bu klavyede yazarken düzgün bir TURKÇE kullanabilmek için ter içimde kalıyorum. Bir arkadaşımın uyarısı ile farkettim ki, foruma verdiğim resimler indiriliyor. Tekrar hatırlatırım ki makinanın tamamının resimleri değildir. Herhangi bir yanılgıya düşülmemesi için hatırlatırım.
Haklısınız. Çalışmalar son hızı ile devam ediyor. Siteye giremediğim doğru. İnternetin başına geçtiğim zaman konu ile ilgili tüm yazıları okuyorum. Bir başka forumda yazılarınıza denk geldim. Tuşlarla teşekkür yavan kalıyor ama yine şu an için teşekkür ederim. Özelinize bazı resimler gönderip fikrinizi almayı düşünüyorum.
selam makinacı uzaktan kumandalı makina yaptığınıza yürekten inanıyorum ve çalışmanızı destekliyorum.Bende bir çapa makinası almak istiyorum ve çalışmalarınız bittiğinde makinanızı görmek isterim.İyi çalışmalar kolay gelsin.
Benim çanakkale ayvacıkta elma bahçem var.7 dönüm üzerine 1200 adet yarı bodur ağaç ekili.Aslında Edremitte devlet memuruyum ama merakımız yüzünden çiftçi olacağız sanırım.Sizce bir mahsuru yoksa cebiniz alıp sizinle irtibat kurmak isterim.
Comment