fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

UZAKTAN KUMANDALI ÇAPA MAKİNASI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: UZAKTAN KUMANDALI ÇAPA MAKİNASI

sayın maakinacı uzun süre geçti ben sizi unuttum kusura kalmayın allah kolaylıklar versin makinanızın son durumunu bende merak ettim nezaman bitecek allahın izniyle bende sabırsızlıkla bekliyorum tekrar kolay gelsin

Comment

ben son halini görmeyi çok isterim ayrıca ayçiçeği ekimi yapmaya başladım arasının çapası için iyi bir çözüm olur sanıyorum şimdiden teşekkürler özelime resimleri gönderirseniz sevinirim

Comment

Makina için hayırlı olsun diyelim.Haberlerinizi bekliyoruz.

Comment

makinanizi görebilirmiyiz

Comment

Bilgisayardan pek anlamam, becerebilirsem...

Comment

Bende çapa makinası kullanıcısıyım. Bu resimde görülen makina çalıştığım işyerinde üretilen ZEF marka çapa makinasının ilk ürünüdür. Bazı parçalarında emeğim geçtiği için bunu kendime aldım. İlk makinam YAĞMUR marka idi. Hem üretiminde hemde bizzat kullanıcısı olduğum için bazı sıkıntıları iyi biliyorum. Şahane bir tasarım yaptığımızı düşünürken bu forumda faydalandığımız bazı yazılar eksiklikleri gösterdi. Örnek olarak zeytincinin istediği çapalama derinliği ile fındıkçının istediği derinlik çok farklı... Köklere zarar vermeden istenilen derinlikte çapa yaptırabilmek için yaptığım değişiklik bir yılımı aldı...

Comment

Sn Makinaci Sizin özelinize bir mail attim.

Comment

Sayın makinacı !
                  Yapmış olduğunuz uzaktan kumandalı çapa makinasının 15 Haziranda piyasada olacağını söylemişsiniz. Hani nerede ? Makinanın fotoğraflarını veya videosunu bu forumda yayınlasanızda bizde yararlansak.
                  İYİ ÇALIŞMALAR.

Comment

Tekrar Merhaba
                    Fotoğraflardan birşey anlamadım,niye derseniz fotoğrafların biri tezgah üzerinde bırakılmış bir motoru andırıyor,bir diğerinde ise basbayağı çapa makinesini elle kullanıyorsunuz. kullanıyorsunuz
                    Acaba sunumu benmi anlayamıyorum.
                    İYİ ÇALIŞMALAR

Comment

Sabırla bekliyorum MAKİNANIZI

Comment

MAKİNE NERDE KALDI

Comment

sevgili bahçe dostu gönüllüleri ve doğa sever arkadaşlarım.konu 2009 yılının mayıs ayında açılmış ve iki yıldan fazla bir zaman olmasına rağmen net bir gelişme yok.bu konuda makinacı abimiz ve ustamızdan bize somut bişeyler göstermesini istiyoruz birçoğumuz ama hala sonuç yok.sanırım bizler daha beklemeye devam edeceğiz

Comment

Sn. Makinaci; Makine yaratma azminiz ne durumda ? Umarim mücadeleyi birakmadiniz. Bizlere bir seyler yazabilirseniz memnun olurduk. Selamlar.

Comment

Sayın İNTERBEKİR, bu forum üyelerinin tamamından hoşgörü ve anlayış açısından herhangi bir şüphem yok. Makina konusunda beni en iyi siz anlarsınız. Açıkça söylemek gerekirse bu tarım araçlarına devletin verdiği teşvikler biraz şevkimi kırdı. Yaptığım işin ÖLÜ YATIRIM olduğuna kanaat getirmeye başladım. Düşük tempoda da olsa çalışmaya devam edip bir kamyon para gömüp 4. modeli bitirdim. Pazartesiden itibaren özelinize bazı resimler gönderip fikrinizi alacağım, hepinize selamlar saygılar...

Comment

makinacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sayın İNTERBEKİR, bu forum üyelerinin tamamından hoşgörü ve anlayış açısından herhangi bir şüphem yok. Makina konusunda beni en iyi siz anlarsınız. Açıkça söylemek gerekirse bu tarım araçlarına devletin verdiği teşvikler biraz şevkimi kırdı. Yaptığım işin ÖLÜ YATIRIM olduğuna kanaat getirmeye başladım. Düşük tempoda da olsa çalışmaya devam edip bir kamyon para gömüp 4. modeli bitirdim. Pazartesiden itibaren özelinize bazı resimler gönderip fikrinizi alacağım, hepinize selamlar saygılar...
                                Sn Makinaci, ne kadar cefakar ve arastirmaci oldugunuzu, sizi taniyan herkes bilir.
                                Sizden - bizden sonra kalici bir seyler birakmanin hazzi para ile alinamaz. Sizin gibi yaratici üreticilere bu ülkenin de ihtiyaci var. Malesef sizin gibilerden cok az var. Amatörcede olsa kalkinmisligi gönüllü omuzluyanlar olarak sizin gibilerini yürekten takdir ediyorum. Bütün dünyada icad eden yaratanlar ya amatörler yada kücük isletmelerdir. Büyük isletmeler sadece kar amacli sayisal coklukta bant ürünü imalat ederler. Arastirma ve bulma onlari ilgilendiren degildir. Devlette tesvik mekanizmasinin basinda oturanlarin hic biri, (üniversiteler dahil) sizin bildiklerinize vakif degiller olamazlarda ! Iste sistem dedikleri bu olsa gerek. Her tarafi deniz olan ülkemizde kayigi olanlara, "yat muammelesi yapmak" uluslar arasi sigorta yapmak, her sene ehliyet harc pulu almak.vs (oldukca uzundur) Denizcilik müstasarliginda oturan memurlarin ürettikleri zalimlikler! "Burasi Türkiye " bosuna söylenmiyor. Kimin umrunda üstelik.
                                Araplarin baas partisinin toplum anlayisindan sadece 25 - 30 sene ileriden gidiyoruz !!!
                                Halk baska yerde, üretici baska yerde. Üreten - icad eden makbul bile degil.

Sn Makinaci. Rumuzunuz gibi, bu isler tam size göre. Bence yilmadan dilekceler yazin ilgili yerlere. Olmazsa bir firma icin arkasi kalin birini % likli, firmaya ortak yapin. O kostursun . Daha ileride yabanci firmalardan teklif alirsaniz patentini satar güzel yasarsiniz. Bizde insana ürettirmezler. Üretmek icin arkanin güclü olmasi lazim. Cok aci ama gercek. Bu yüzden türk iscisine is filan diye tutturma derim. Deymez. Istiklal savasinda savasanlar degil, hic savasmiyanlar savas zengini oldular . 25 sene evvel yepyeni ürün icin bakanliga basvurmustuk. Bakanlik her seyimizi aldi ve beklememiz istendi. 1 sene cevap alamadik. Daha sonra partili bir baskalarinin elinde bizim projeyi görmüstük. Neyse. Cok doluyum cok. Icimden sorunlarinizi cözmek geliyor. Duygularimla aklimla sizin yaninizdayim. Maddiyatin belinizi kirdiginin bilincindeyim. Bu isler malesef böyle. Lütfen resimleri gönderin. Ben fikrimi size iletirim. Tesekkürlerimle.

Comment

Working...
                                X