fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Jojoba ekimiyle ilgili gerekli evraklar

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: Jojoba ekimiyle ilgili gerekli evraklar

öncelikle merhabalar. jojoba bitkisinin yetiştirilmesi konusunda pek çok bilgiye ulaşabildim. ancak jojoba yağını elde edip(esas merak ettiğim konu budur- bitkiden elde edilen yağ miktarı adet/lt) pazarlayabilen birileri varmı forumda? varsa yağın üretimi ve verimi hakkında bildi verebilirmi.

Comment

Cevap: jojoba ekimiyle ilgili gerekli evraklar

slm sayın ismet bey yazmış oldugunuz yasalar vede meddelerle alakalı açıklayıcı bilgiler bunlar ama bu işlerin yürümesi için bu konular hakkında bilgisi olmayan görevli memurlarla ugraşmak zor.. sizden ricam ben tahsis yapıp bu işle ugraşmak isteyen bir girişimci olarak. öncelikle yapmam gereken işlemler vede başvuruları sırasıyla bana iletirseniz çook müteşekkir olurum.. saygılarımla

Comment

merhaba ben jojoba ile ilgili detaylı bir araştırma yapıyorum. jojoba yetiştirmek istiyorum. internette araştırma yaptım fakat hep aynı bilgilrle karşılaşıyorum. konuyla hangi bakanlık ilgileniyor ve nereden daha detaylı bilgi alabilirim. şimdiden teşekkürler

Comment

Bulunduğunuz ildeki Tarım Müdürlüğü ile de irtibata geçebilirsiniz.

Comment

Jojoba yağını üreten, tohumunu satan, bu konuda proje hazırlayan 70 lik yaşıyla 18 lik delikanlı gibi koşturan, fuarlarda stand açan, www.jojobaturkiye.com adersinin sahibi Mehmet Aydemir amca ile irtibat kurarsanız size her türlü bilgi ve tedariği yapacaktır, yeri Bursa'da. İrtibat telefonu : Mehmet AYDEMİR 0 536 569 84 55

Comment

Jojoba yağını üreten, tohumunu satan, bu konuda proje hazırlayan 70 lik yaşıyla 18 lik delikanlı gibi koşturan, fuarlarda stand açan, Jojoba Türkiye adersinin sahibi Mehmet Aydemir amca ile irtibat kurarsanız size her türlü bilgi ve tedariği yapacaktır, yeri Bursa'da. İrtibat telefonu : Mehmet AYDEMİR 0 536 569 84 55

Comment

merhabalar bende bursanın gemlik ilcesinde yaşıyorum.jojoba bitkisi hakkında bilgi verirseniz.sevinirim.ben yaşadığım yerde bu bitkinin üretimi yapılabilirim.Ayrıca detaylı bilginizi benimle paylaşırmısınız.

Comment

Çanakkale - ezine -ayvacık bölgesinde yetiştiren arkadaş var mı ? Ya da bilgisi olan arkadaşımız var mı ?

Comment

merhaba arkadaşlar tüm yazılanları okudum maalesef bilgi kısırlığımız had safhada.ticaret yapan arkadaş her fırsatta tohum sattığını gözümüze sokuyor(ki şikayetim yok)ama bunun yanında bilgi vermesi gerekmezmi?ticaretinizi yapın tabiki de üreticiye yönelik teknik bilgilerinizide paylaşın lütfen..saygılarımla..

Comment

merhabalar hertaraf soru kaynıyor herkes bilgi verebilirim diyor ama kimsenin bir bilgi verdiği yok...bu işi gerçekten bilen birisi açıklayıcı bir yorum yazarsa ben ve diğer herkes çok memnun olacak sanırım ...şimdiden teşekkürler...

Comment

Jojoba doğal olarak ülkemiz sınırlarında kayıtlara girmemiş bir bitkidir. Ülkemizde yetişmemektedir. Ziraatçiler jojoba üzerinde üretim çalışması yaptıklarında ya da çalışma yapılıpda sonuç alan arkadaşlar buradan paylaşacaklardır.

Comment

Working...
                        X