Cevap: Hobi Olarak Tavuk Beslemek
teşekkür ederim sayın celil sami bey benim tavuklarımın yanında horoz yok fakat gurk olurlar mı yazın olurlarsa bursada döllü yumurta bulabilirim alt sokakta adamın bahçesinde 20 den fazla var ondan alabilirim lütfen cevaplarınızı bekliyorum...
teşekkür ederim sayın celil sami bey benim tavuklarımın yanında horoz yok fakat gurk olurlar mı yazın olurlarsa bursada döllü yumurta bulabilirim alt sokakta adamın bahçesinde 20 den fazla var ondan alabilirim lütfen cevaplarınızı bekliyorum...

bıldırcınların hem kuru pislikleri hemde çok yararlı yumurtaları cezbediyor ama ne yapmalıyım sizin de bir fikrinizi alayım dedim
bu soruyu sordum çünkü bana dediler yumurtada dumansı olanyerde kırmızı şey olmadımı civ civ çıkmaz dediler bende yumurtalarımı kullandıkça bazılarında var bazılarında yok bende sizlere bi sorayımdedim yaa ben bukadar meraklı değildim bu tavulara iki üç bi tavuğum vardı önceden tavuğum gurk oldu başaramadım civ civ felan çıkmadıydı baya bi uğraştım yumurtalar cılk çıktı sonra tavuğum kalk madı bütürlü gurkunu bozamadım felan hayvanın sonra bunları celil bey iyibilir ozamanlar ona çokyazdıydım sitesine sağolsun yardımcı oldu kendisi bana birçok şeyi ondan öğrendim sonradan merak saldı bende celil beyin tavuklara baka baka sitesinden birde civ civ leri ferikleri bide okadar güzel anlatıyorki yazıları bide çok güzeller tavukları civ civ leri negüzeller bakımlılar maşallah yaa besledikleri ben iyce heves ettim bunlara göre göre anlıyacağınız bide ben sadece köytavuğu seviyorum ben tip olarak diğer cinsleri sevmiyorum
Comment