Cevap: Hobi Olarak Tavuk Beslemek

Dün Havanın Kapalı ve Aşırı Lodoslu Olması Hasebiyle Dışarıya Çıkamamışlardı Bu Gün Sabahtan Aşırı Ciyaklayarak Dışarıya Çıkmak Adeta İçin Yırtındılar
Dün Havanın Kapalı ve Aşırı Lodoslu Olması Hasebiyle Dışarıya Çıkamamışlardı Bu Gün Sabahtan Aşırı Ciyaklayarak Dışarıya Çıkmak Adeta İçin Yırtındılar

tavuklarim haricinde 4 tane kedim, 2 tane kopegim var, bu hayvanlarin hepsi birbirine alisik sekilde yasiyorlar, kopekler kedilere ve tavuklara yada kediler tavuklarima saldirmiyor, kedilerin yatip guneslendigi yerde tavuklar toprak banyosu yapiyor, kedilerin umursadigi yok, shih tzu kopeklerim sahiplendiler tavuklarima koruma yapiyorlar, ben kendim hepsine en iyi sekilde hakkini verip bakmaya calisiyorum, esim olsun cocuklarim olsun hayvanlarimizi hic ac birakmiyoruz, boylece birbirlerine saldirmak icin sebeb olusmuyor, butun hayvanlari alisdirdim birbirlerine karsi evcillesdiler, benimde gozum arkada kalmiyor, evin arazisini telle cevirip, bolup hayvanlari ayrimak zorunda kalmadim, hayvanlarda butun alani en genis sekilde kullanmis oluyorlar, istedikleri her yere gecebiliyorlar, hic sorun yok, cok seviyorum hepsini en iyi imkani vermeye calisiyorum, hayvan bakmak disiplinli olmak bir bakima bencilikden kurtulup sorumluluk sahibi olmak boyle dusunuyorum, Tabiatci Bey gecen sene subat ayinda trafik kazasi gecirdim, omuzum kirildi, iyilesmesi 6 ayi buldu, bu sure icinde ilk baslarda devamli yatmak zorunda kaldim, hayatin getirisi is guc kosdurdugum icin boyle uzun sure birsey yapmadan, bos durunca insan bir garip hissediyor, bu esnada dusunuyorsun bir kaza oluyor ya kurtuldun ya hayatini kaybettin, isde bu sebebden, calisma seklimi degisdirdim, is olayini en aza indirdim, cocuklarimda buyudu artik, haftanin 2 3 gunu calisip kendimize yeticek kadar kazanc sagliyorum,, kendime eskisine gore cok daha fazla zaman ayiriyorum, bende boyle hayattdan daha iyi sekilde zevk almaya basladim, tavuklarimda bunun parcasi, hem dinlendirici hem goze hitap edici, yumurtalari ayri guzellik, yavru civcivler baska guzel, buyuk sehirlerde yasadigim icin, ben ilk defa tavugu cocukken hayvanat bahcesinde gormusdum, keske cocukken bir bag evimiz olsaydi, keciler koyunlar tavuklarla buyuseydim, kismet simdi imkan yaratti bana, Tabiatci bey yas 42 oldu, inanin bu tavuklar ve hayvanlarla kendimi cocuk gibi mutlu hissediyorum, cocukken yapamadigimi, yasayamadigimi simdik yapiyorum,yasiyorum, imkan olsa herkes tavuk beslese ne guzel olur, dogal hayatin parcasi, Tabiatci Bey, burada 4 mevsim yok, yagisli sezon yada kuru sezon var, mevsim olarak kiyaslamak gerekirse 8 ay yaz 4 ay kis, su an kis sezonu icindeyiz, kisin hava 21 22 derece civari oluyor, dun hava 28 dereceydi, bundan istifade civcivler, tavuklar, kopekler, kediler hepsini erkenden bahceye birakdim, temiz hava aldilar bol bol kosdurdular, resimlerini cekince kagida basiyorum ani olarak kaliyorlar, bir kac tanesini sizinle paylasmak isterim, saglicakla.
Comment