Cevap: chandler çeşidine tozlayıcı
o zaman "alıngan" bir mantalite ile okumuşsun
tam tersi, ben abimizi dinlemek istediğimi belirtmek istemiştim. hiç bir düşüncenin savuncusu ya da aşağılayıcısı olamam, çünkü senin alıntında da dediğim gibi bu iş ciddi bir iş ben ise amatörüm. ben sadece her fikri duymak, mümkün olduğu kadar bilgilenmek dinlemek istiyorum. çağırmadaki amacım tamamıyla bu idi. benim hobi olarak başladığım işteki yorumlarımı başkaları 100 dönüm üzeri arazide denerse sorumluluk almak istemem. o bakımdan fidan konusunda bir önerim olamaz. çünkü yine dediğim gibi ben hobi olarak ve 10 dönüm üzerine amatör olarak ilgileniyorum. chandler ile başladım ama henüz dikmedim siparişi verdim kasım sonunda yapraklar dökülünce açık köklü olarak dikecekler. o işte bile kendime güvenemedim, üretici ile anlaştım tüm fidanların dikimini onlar yapacak. biz sadece tarlayı dikime hazır hale getiricez.
ama illa ki ben amatör olan görüşünü de dinlemek isterim dersen özelden anlaştığım firma sahibinin ismini gönderebilirim.
sevgiler.
o zaman "alıngan" bir mantalite ile okumuşsun
tam tersi, ben abimizi dinlemek istediğimi belirtmek istemiştim. hiç bir düşüncenin savuncusu ya da aşağılayıcısı olamam, çünkü senin alıntında da dediğim gibi bu iş ciddi bir iş ben ise amatörüm. ben sadece her fikri duymak, mümkün olduğu kadar bilgilenmek dinlemek istiyorum. çağırmadaki amacım tamamıyla bu idi. benim hobi olarak başladığım işteki yorumlarımı başkaları 100 dönüm üzeri arazide denerse sorumluluk almak istemem. o bakımdan fidan konusunda bir önerim olamaz. çünkü yine dediğim gibi ben hobi olarak ve 10 dönüm üzerine amatör olarak ilgileniyorum. chandler ile başladım ama henüz dikmedim siparişi verdim kasım sonunda yapraklar dökülünce açık köklü olarak dikecekler. o işte bile kendime güvenemedim, üretici ile anlaştım tüm fidanların dikimini onlar yapacak. biz sadece tarlayı dikime hazır hale getiricez. ama illa ki ben amatör olan görüşünü de dinlemek isterim dersen özelden anlaştığım firma sahibinin ismini gönderebilirim.
sevgiler.

Comment