fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

chandler çeşidine tozlayıcı

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: chandler çeşidine tozlayıcı

o zaman "alıngan" bir mantalite ile okumuşsun tam tersi, ben abimizi dinlemek istediğimi belirtmek istemiştim. hiç bir düşüncenin savuncusu ya da aşağılayıcısı olamam, çünkü senin alıntında da dediğim gibi bu iş ciddi bir iş ben ise amatörüm. ben sadece her fikri duymak, mümkün olduğu kadar bilgilenmek dinlemek istiyorum. çağırmadaki amacım tamamıyla bu idi. benim hobi olarak başladığım işteki yorumlarımı başkaları 100 dönüm üzeri arazide denerse sorumluluk almak istemem. o bakımdan fidan konusunda bir önerim olamaz. çünkü yine dediğim gibi ben hobi olarak ve 10 dönüm üzerine amatör olarak ilgileniyorum. chandler ile başladım ama henüz dikmedim siparişi verdim kasım sonunda yapraklar dökülünce açık köklü olarak dikecekler. o işte bile kendime güvenemedim, üretici ile anlaştım tüm fidanların dikimini onlar yapacak. biz sadece tarlayı dikime hazır hale getiricez.
    ama illa ki ben amatör olan görüşünü de dinlemek isterim dersen özelden anlaştığım firma sahibinin ismini gönderebilirim.
    sevgiler.

Comment

tamam olur sen bana özeldende yazsan olur burdanda yazsan olur sorun olmaz ikimizin arasında bişi zaten burda firma ismi veremezsin die bişi yok kafana göre takıl sonuçta faydalı bi iş yapacaksın aslında ben kışın alacaktım bir tane çocuk bende var deyip duruyordu 10lira diyodu sonra 12 oldu sonra 15 oldu sonra şimdi yok mayıstan sonra olacak dedi dedide dedi bu na güven olurmu sorun 15 veya 25 oması deyil sorun chandler olup olmaması bana chandler lazım onun sebebide bahar soğuklarına daha dayanıklı imiş birde geç yapraklandığı için o yüzden chandler yoksa bizim uşaka şebin ceviz bile çok lüks bir ceviz o bile fazla mesela pazarda şebin ceviz tek bizde var gerisi hep tohumdan çıkma buraların cevizleri falan mesela o şebin ceviz sattığımız kişiler bir sene sonrası için bile sipariş veriyola seneye yine bize ayır diyola yani buralara şebin ceviz bile fazla zaten buralarda şebin ceviz çok üstün verim veriyo tek kötü yönü bahar donları o yüzden yani anlamışsındır neyse sen firmanın ismini bana ver bana o lazım güvenilir oması lazım varsa nette siteleri onu versende olur

Comment

Özel posta kutundaO0
        google'da ararsan firmanın internet adresini de bulursun.
        sevgiler.

Comment

selam,ben türkiyeliyim fakat almanya da yasiyorum bulgaristanda eski zara sehrinde, edirneye 90 kilometre mesafede ceviz bahcesi kurmak istiyorum.bu bölgede ceviz yetistirmek musaitmi,hangi cesitler uygun olur türk veya bulgar cesitleri hangisi daha iyiyse.fidanlari nereden temin edebilirim. bulgaristan devletinden veya türkiyeden maddi yardim alabilirmiyim ve maddi yardimlar icin ne yapmaliyim ve nereye muiracat etmeliyim.50 dönüm tarlanin bana maliyeti ne olur. tel.numaram...004915203044342.cevabiniz icin simdiden tesekkür ederim.

Comment

yaşam fidancılık ceviz fidanında marka olmaya devam ediyor. her yıl üretim kapasitesini artırarak yurtdışına satışlarına başlamıştır. romanya ve Bulgaristan çok sayıda ceviz fidanı ihraç etmiştir. özellikle ukrayna pazarı çalışmalarında son aşamaya gelinip önümüzdeki günlerde ihracaatımız olacaktır. yaşam fidancılık bandırmada çok sayıda ceviz fidanı üretip ülkemizin boş arazilerini değerlendirmak isteyen şahıs ve firmalara pazarlamaktadır. ceviz fidanı almadan önce önce kök yapısı daha sonra fidanın çapı kalınlığı son olarakta hangi bölgeye hangi cins ceviz fidanı ekilmesi gerektiğini araştırın. şebin-bilecik-kaman-1-yalova1-3-4-chandler-pedro-franguette fernor cinsi yerli ve yabancı ceviz fidanlarımız bulunmaktadır. sertifikalı aşılı ceviz ve badem almak için şu numaralardan ulaşabilirsiniz 05306689647-05364610426-05324601448
            Last edited by ubeyd; 23.12.13, 19:25.

Comment

denenmiş ve uygun görülmüştür.
              ATAMAN CEVİZ ÇİFTLİĞİ

Comment

chandler cevizi konusunda denizli'de ekiz fidancılık tek ve yegane otoritedir. arkadaşlar. tabi birde doktor sadık yiğit ceviz konusunda özellikle chandlerin tanıtımı konusunda çok büyük gayretleri olmuş ve yine cevizcilik alanında otomasyona geçişte birçok icadı da vardır.
                Denizli benim memlekete çok yakın olduğundan ramazan beyle görüştüm ayrıca bizim memleketide çok iyi bilip birde zamanında ziraat mühendisliği yaptığından ban illa chandler cevizini önerdi benm kuşkularım vardı önce 15 tane parmak kalınlığında ve 25-30 cm boyundaki chandlerleri 1150m rakımlı köyüme (burdur/yeşilove/akçaköy) diktim. sonuç hakika arkadaşlar hepsi de tuttu şu anda boyları 1m civarında
                SÖZÜN KISASI CHANDLER İLE İLGİLİ HERTÜRLÜ BİLGİYİ EKİZ FİDANCILIKTAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ BU ADAMLAR BU ALANDA TÜRKİYEDE TEK

Comment

sorun cevizin ne kadar çok dikildiğinde değil nekadar çok bakımının yapıldığında gizli.benim 130 tane chandner ve fernorum var yarma aşıyla cins değişikliği yaparak oluşturdum.
                  inanın cevizi toprağa dikmek ve suamakla herşeyin olacağını zannedenler var.yan dallarda meyve veren çeşitleri dikiyorlar ama budamıyorlar sonuç hüsran oluyor.ben bağçemi 7 sene önce diktim şebin bilecik yavuzdu 5 yaşında hepsini kesip cins değiştirdim.benimle birlikte bulunduğum yerde 7 kşi dağa kapama ceviz bağçesi kurmuştu tek ben kaldım.bakamayacak bu işe asla girmesin

Comment

chandler ı tozlamak için şebin kullanılabilinir mi?

Comment

Şebin tozlamaz chandler tozlayıcısı fernettedir ceviz fidanı ile ilgili daha fazla bilgi için 05394323485 Nolu telden bana ulaşabilirsiniz

Comment

tüm ceviz (chandler,pedro.....)ve badem çeşitleri ve her çeşit meyve fidanının doğru adresi Varlık Fidancılıktır. Balıkesir in Bandırma ilçesi sahil yenice köyünde fidanlarını üretmektedir. Kesinlikle bir sıkıntı olmaz. ben tavsiye ederim. Muammer Varlık tel :0535 231 28 01

Comment

arkadaşlar ceviz fidanı üretimi yapmaktayız elimizde yerli ve yabancı cinsler mevcuttur ceviz fidanı hakkında bilgi almak için 0538 448 16 07 arayabilirsiniz saygılar herkese

Comment

selamlar..

forumu başından itibaren okudum da ; son sayfaya kadar amatör-profesyonel , bilgili,ilgili,meraklı lar yoğunluktayken son sayfa satış-pzarlama mesajlarıyla dolmuş.

elbet ilgili bilgili kişilerin mesajları kadar satış pazarlamada önemli

de

kafam karıştı..

Kimden alacağız fidanları ?

3 dönüm bahçeme chandler ve tozlayıcısını alacağım fiyatlara bakıyorum birinde tüplü fidan 10 lirayken bir başkasında 18-22 lira .

10 liralık fidan dandik fidan 20 liralık fidan iyi fidanmı ? yoksa 10 lira isteyen insaflı satıcı 20 isteyen insafsızmı ?

dikim vakti de yaklaştı kalakaldık böyle..

Comment

merhaba sayın m.ismet bey chandler ceviz fidanının piyasa değeri 10tl 20tl isteyenler üretici falan değil üreticiden alıp satım yapan kişiler ben kendim ceviz fidanı üreticisiyim isterseniz size fidan konusunda yardımcı olabilirim irtibat no;0539 432 34 85

Comment

bandırmada aşılı ceviz fidanı üretimi yapıyoruz elimizde her bölge iklim koşullarına uygun cins ceviz fidanı bulunmaktadır sorularınızın cevabını almak için bizi arayın 539 497 88 50 bahçe kurma fidan dikimi gibi işleri ekibimizle yapıyoruz

Comment

Working...
                                X