Arkadaşlar ne söylesem doğru olmaz başta da söylediğim gibi deneme yapıyoruz üretim den pazarlama aşamasına kadar olan bütün gelişmeleri gözlemliyoruz sonuç aşamasına geldiğimiz zaman etraflıca açıklama yapacağım.Ektiğimiz çilek cinsi yediveren oldugu için kısa aralıklarla meyva vermeye devam edecek 4-6 hafta içerisinde meyva verdikçe toplayıp satışını gerçekleştireceğiz ayrıca 1 hafta soğuk hava deposunda bekletebilme şansımızda var herşeyi zaman gösterecek dediğiniz gibi belki 1.5 tl den satılacak belki daha yüksek belkide daha düşük bilemiyorum.Kâr-zarardan ziyade ben yatırımı korumayı deger kaybını minimuma düşürmeyi hedeflerim örneğin 10 liram varsa o 10 lirayı elimde tutabildiysem bunu kâr sayarım yahut 10 liraya sera kurmuşsam ve kurdugum sera 10 lira degerini veriyorsa gene kâr sayarım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
300 M2 Sera Denemesi
Collapse
X
-
mehmet fatih bey hayırlı olsun cesaretinize ve araştırmanı taktir ediyorum benim bir sorum olucak sera yı kendiniz kurmuşsunuz ben tünel sera kurdum sizin gibi tac sera kurmak istiyorum sera örtüsünü orta yamur oluğu nun oldugu yer nasıl sabitlediniz bununla ilgili mazeme ve fiyat bilgisi verirseniz memnun olurum kolay gelsin
Comment
-
harika görünüyorlar,çok canlı ayrıca tahminlerdende önce olgunlaşacaklar sanırım.mehmetfatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[ATTACH=CONFIG]2884[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2885[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2886[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2887[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2888[/ATTACH]
Birkaç yeni resim...
İnşallah aroması iyi bol ürün elde edersin.Üyelerde pişer bizede düşer inşallah.
kolay gelsin.
Comment
-
Mehmet bey baştan beri çalışmalarınızı adım adım resmleyerek bizleri bilgilendirmenizden dolayı teşekkür ederim. Deme ki yaptıgımız işi tam işine uygun yapınca pazarlamada da sıkıntı olmuyor. Yıllarca hep Yabancıları sucladık ürünlerimize karşı önyargılılar diye. Demek ki kalite olunca akan sular duruyor.
Comment
-
Mehmet bey,mehmetfatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu anda hersey cok iyi üretim aşamasında herhangi bir problemimiz yok,satış aşamasına gelince gördük ki ürettiğiniz ürün kaliteli olursa ürün kendi kendini satıyor ve taleplere yetişemiyoruz.
Tebrik ederim, çalışmalarınızı baştan itibaren merakla izledim ve sonucun sizi memnun etmesi benide çok sevindirdi ayrıca heveslendirdide.Umarım üretim sahanızı dahada genişletirsiniz.
Başarılarınızın devamını diler kolay gelsin derim.
Comment
-
Mehmet Bey, bu paylaşımınız beni çok cesaretlendirdi..Gerçekten çok güzel bir organizasyon ile olayı sonuca kavuşturmuşsunuz..Ben de aynı şekilde 480 m² serada perlit üzerinde salatalık yetiştirmek istiyorum..Seramın durumu ilk paylaştığınız fotoğraflardaki gibi ama sizin çalışmanızı görünce gerçekten cesaretim arttı..Çok teşekkürler..Allah bereket versin..Hayırlı kazançlar dilerim..
Comment

Comment