fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: Çapa Makineleri Hakkında

Yağmur Yet-510 Çapa Makinası Bahcede de çektim ama görüntüyü yanlışlıkla sildim Baharda tekrar çeker ve linkini veririm işte benim makinam dağdan odun taşırken

Telekomünikasyon İletiÅ?im BaÅ?kanlıÄ?ı

Comment

Dursunca arkadaşım sağol ve benim merak ettiğim bişey daha var.şanzumanlı ve direksiyonlu römorklarla ilgili.bir arkadaşım bana direksiyonun işe yaramayacağını motoru döndürme özelliği olmadığını söyledi hiç birşey anlamadım.bilenlerin lütfen direksiyonla ilgili bilgi vermelerini rica ediyorum

Comment

dursunca arkadaşım bu linkten girememiştim ama youtubede buldum birçok sorumun cevabını aldım...ve teşviğin çıkmasını bekliyorum çıkar çıkmaz almak istiyorum.ve benim kararım taraldı ama yet510uda araştırdım ve neredeyse aynı özelliklere 2milyar ucuz...ama 3LD 510 motormu daha iyi yada15ld 500mü?

Comment

3ld 510 benim motor ama motordan fazla anlamam karar senin genelde 3ld510 benim gördüğüm motorlar direksiyona gelince onu diyen boş konuşuyor maddi imkanın varsa damperlisinide al direksiyon şart para çok damperli al ben o odunları 15 dk da boşalttım ve o gün 4 kez getirdim 1 saat damper olsa 5 dk fiyat konusuna gelince 2 milyar felan ucuz depildir aynı markalar en fazla 500 tl eksi yada fazladır ortalama fiyat 7000 liradır taralda yağmurda sep de aynıdır marş yoktur far yoktur 1000 lira ucuz olur bundan yanılma tşk

ve kesinlikle TARAL,YAĞMUR,SEP Bunlardan şaşma türkiyede enyaygın yedek parça en yaygın servis parça bol ve ucuz ...

Comment

beni bu konularda aydınlattığın için çok sağol dursunca.yet512 orta veya ağır yük varken bayır yukarı rahat çıkabiliyormu?ve römork takılıyken arkadan çekişlimi kullanıyorsun?

Comment

Slm elbette arkadan çekişli oluyor arka önü itiyor sistem bu şekilde yük konusunda yüklü daha iyi çıkar arkada ağırlık olursa daha iyi çıkar ama sadece ön zıplıyo Allah korusun motor ters döner yani ön havaya kalkar kasa boş olursa çapurda belki patinaj yapar ama yük olursa kesinlikle yapmaz bulunduğum yerde ormanda kesim çalışması var ücrete tabi odun satılıyor ben 2 siter(tartım 1ton100 kilo geldi) odunu bir seferde getirdim ama yukardan aşağıya kesinlikle siz bukadar yük atmayın çok korktum devirecem diye ama bişey olmadı

ŞUNUDA BELİRTEYİM BEN SADECE ALACAK ARKADAŞLARA YARDIMCI OLMAK İSTİYORUM BENDE YENİYİM DAHA 2 AY OLDU ALALI BU KONULARDA DAHA UZMAN ARKADAŞLARDAN BİLGİ ALIN BENİM VERDİĞİM BİLGİLERDEN YANILABİLİRSİNİZ...

Comment

YAZMAYI UNUTTUĞUM KONU BUGÜN KAZA YAPTIM Bİ ARKADAŞIM BENİM LASTİĞİ YERİNDEN ÇIKARDI VE BAŞKA Bİ MAKİNADA DENEMEK İSTEDİ SONRA YERİNE TAKTI LASTİĞİ TUTAN PİMİ TAM SIKMAMIŞ BANA SÖYLEDİ BENDE UNTTUM BAYA HIZLI GİDERKEN SAĞ TEKER YERİNDEN ÇIKTI AMA DÜZ YOLDU BEN SOL TARAFA ATLADIM YUVARLANDIM AMA UCUZ ATLATTIK MOTOR YANA YATTI SADECE MOTOR KISMI KASA HAVALANDI AMA TEKRAR YERE OTURDU YEDEK PİM VARDI YANIMDA TAKTIM VE YOLUMA DEVAM ETTİM ...

KULLANCI ARKADAŞLAR PİMLERİ İYİ KONTROL EDİN BENİM GİBİ YUVARLANMAYIN

Comment

1992'den bu yana kullanıyorum. Onlar ölüm makinasıdır. Bende kaza yaptım. Motor yerinde kaldı. Üzerinden uçtum. Çapa yaparkende işi bilen birini yanımda bulunduruyorum.

Comment

Sayın DURSUNCA, hangi bölgede bu motoru kullandığınızı merak ettim.

Comment

Karabük Yenice Yortan beldesi ismim Dursun şık 537 612 65 32

Comment

Hangi bölgede kullandığınızı sormamın nedeni tercihinizin çapalama yada taşıma maksatlımı olduğunu anlamak içindi. Bizim düzce fındık ağırlıklı olduğu için genellikle fındık çapalama ve taşımada kullanılıyor.

Comment

Slm Arkadaşlar
                          Bende 3000 M2 meyve fidanı olan az egimlim bahçem için kama marka çapa makinası almaya karar verdim fakat 610ca ile 610e arasındaki farklar nedir onu tam olarak bulamadım bu konuda bilgilendimenizi önerilerinizi bekliyorum
                          şimdiden teşekkür deiyorum.

Comment

Sayın abilerim merhaba öncelikle. Bertolini 403 tipi motoru ben de almak istiyorum bu motor hakkında bilgisi olan biraz bizi adınlatabilir mi acaba. Ben motoru görüp inceledim ama çalıştırmadık. O yüzden bişi diyemiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Bu arada adım Hakan.

Comment

Bertolini 403 10 dk alana göre biraz ufak ama çapalama süreniz biraz uzasada işinizi rahatlıkla göreceğiniz bir makinedir güle güle kullanınız.

Comment

eski tip bağım var (bağ sıralı değil-karşık) yaklaşık 10.000 M2 . bana dizel bir çapa makinası önerirseniz sevinirim bizim buralarda bu makinalardan yok bağlarım düz yerde ve biraz kumlu toprağı var

Comment

Working...
                                X