fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: çapa makinaları hakkında

konyalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bende siteye yeni uye oldum aradıgım bilgilerin cogunu buldum yınede sormak istiyorum benim 5000 metre kare duz arazim var bertolını 215 almak istiyorum tavsiye edermisiniz
    Beş dölüm yerde çok yorulursun, elden temiz bir belden kırmalı tıraktör tavsiye ederim. Karar sizlerin.
    http://vadidekicennet.blogspot.com/

Comment

8.8 lombardin 1998 model zebra marka çapalama makinası fiyat 3000TL bu fiyat nasıl, zebra marka çapalama makinası için görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Comment

ben de yeni üyelerdenim çanakkaleliyim arkadaşlar 13dekar klasik kiraz bahçem var 4 yaşında 4 tonluk traktörle aralarını surmek pek mantıklı gelmiyo toprağı çok sıkıştırıyo ne yapmalıyım elle çapalamalara takıldım römorklusu çok işime yarayacaktır ama 13 dk düz arazide çok yorar mı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Comment

Sayın cetins;
          13 dk yere hiç tavsiye etmem, çok yorulursunuz, tıraktörünüz varmış, duyarlı kültürvatör'ler var çapa makinesine vereceğiniz paradan daha uçuza gelir, tıraktörünüz büyük ama yinede olur diye düşünüyorum. Bir arkadaşından emanet olarak alıp bir küçük tıraktöre takabilirsin.
          Sizin için çok daha iyi olur.
          Üç dönüm bahçem var çapa makinesi ile çapalıyorum, yaş 50 artık yoruyor, ileride onu satıp bir kültüvatör almayı düşünüyorum, nasıl olsa bir tıraktör buluruz eşten dotstan çapa makinesi ile bir günümü alıyor, üstelik akşam da yattığım yeri bilmiyorum, tıraktörle bir saat'ı bulmaz, karar sizlerindir,yanlış hesap bağdattan dönmesin sonra.

Comment

teşekkür ederim galiba en mantıklısı öyle yapmak

Comment

arkadaşlar çapa traktörlerine yüzde elli devlet destekli hibe yapılacakmış duyan bilen varmı

Comment

Haberi BAHCESEL BAHCE PEYZAJ TARIM ORMAN CEVRE - Tarım makinesi alanlara yüzde 50 hibe linkinden okuyabilirsiniz.

Comment

konyalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  arkadaslar bende siteye yeni uye oldum aradıgım bilgilerin cogunu buldum yınede sormak istiyorum benim 5000 metre kare duz arazim var bertolını 215 almak istiyorum tavsiye edermisiniz

Çapa makinası alacaksan Y.E.T. 250 GX- 200 6,5 hp honda (2.000 tl) motorlu çapa makinası tavsiye ederim.
                  yada yine yagmurun ürünü olan FLASH 240 GX-200 6,5 hp honda (1.750 tl) işini fazlasıyla görecektir.

Makina alırken servisi ve yedek parçası bulunmasına dikkat ediniz. YAGMUR bu konuda işini en iyi yapanlardan

Comment

çetins Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ben de yeni üyelerdenim çanakkaleliyim arkadaşlar 13dekar klasik kiraz bahçem var 4 yaşında 4 tonluk traktörle aralarını surmek pek mantıklı gelmiyo toprağı çok sıkıştırıyo ne yapmalıyım elle çapalamalara takıldım römorklusu çok işime yarayacaktır ama 13 dk düz arazide çok yorar mı tavsiyelerinizi bekliyorum.

yagmur.com adresinden arkadan çapalı modellere bakabilirsiniz. (Elmas yada safir) Römork takılabilen bu modellerin değişik özellikleri var,

Comment

Selamunaleyküm
                      Arkadaşlar bende ziraat mühendisiyim ama uzmanlık alanım zootekni. 6 da. %3-5 meyilli zeytin fidanı diktiğim arazim var.Allah olmayana versin.Bu aarzimin yaklaşık 2 dekarı çay yatağı gibi taşlı.çok taş temizledim ama yine çıkıyor.İki gündür sizin forumunuzdan da faydalanarak internette çapa makinalarını araştırıyorum.Öncelikle sizlerden ve foruma katkı sağlayanlardan ALLAH razı olsun.Benim sormak istediğim 12 HP arkadan çapa makinalı taral lombardini çapa makinası buldum.Çok temiz diye ilan vermişler.Motorun yanında şanzumanlı ve diferansiyelli römokla beraber 5500 tl istiyorlar.Sizlerin görüşüne ihtiyacım var.başkalarından traktör rototiller vs.bulmak inanın beni çok yoruyor ve istediğim gibi olmuyor.Ayrıca tel ile fidan arası 2,5 mt. olduğu için traktör giremiyor.bu makina işimi görürümü ve fiyatı iyimi (Dizel)? Acele cevap yazarsınız çok memnun olurum.Selam ve dua.

Comment

Dua etmenize gerek yok, dua karşılığı bilgi paylaşımı yapmıyoruz, bildiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. (siz dua karşılığımı yapıyorsunuz?)

Modelini yazmamışsınız, yeni ise fiatı iyi. taşlık yerde çalışması hepey zor.
                        Ayrıca tel ile fidan arası 2,5 mt. olduğu için traktör giremiyor.
                        Teli anlıyamadım, zeytin de telin ne işi var.

Comment

sağol arkadaşım .
                          Bahsettiğim çit teli.Ayrıca çapa makinası ikinci el ama römork yeni isterseniz ilanın adersini vereyim birde siz inceleyin olurmu

Comment

Hangi ilan da intoko damı? makinenin modeli kaç model.

Comment

Bence almayın sıfırları var 3000 liraya ve arkadan çapalı üstelik taralın, ufak modeller ama işinizi görecektir.

Comment

Arkadaşlar çok sağolun.
                                İlanın adresini yazıyorum.römork 2000 TL. çapa makinası ile beraber 5500 TL.Motorun 99 model ama çok temiz olduğunu söylüyorlar.İlginize teşekkür ederim.Saygılar.
                                İntoko : İlan Sahibinin İlanları.
                                bu adreste 2. sıradaki 12 Hp dizel arkadan çapalı olan ilan

Comment

Working...
                                X