fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: Çapa Makineleri Hakkında

Sayın Yakin,

2000 yılından bu yana Yağmur ürünlerinde Antor kullanılmamaktadır.Kullanmak olduğumuz tüm Lombardini motorlar 3LD 510 modeli de dahil olmak üzere İtalyan Lombardinidir.2000 sonrası üretilen Y.E.T. 510 larda sadece Lombardini yazmasının sebebi de budur.

Comment

Ben o motorların HİNDİSTAN menşeli olduğunu ve enjektörlerinin değiştirildiğini biliyordum ama yanlış biliyormuşum...

Comment

Herkese merhaba,

Konuyu baştan sonra okudum. Kıymetli görüşlerini aktaranlara teşekkürler.

Çapa makinası almak üzereyiz nasipse.

Bertoloni 215, Taral 22 M ve Antrac 200 arasında kaldım.

Bu 3 makinanın motoru da 6.5 hp'lik GX 200 Honda motoru.

Bertoloni'nin Taral 22M ve Antrac 200'den farkı debriyaj balatasının yağlı tipte olması.

Antrac 200'ü bugün inceledim. Fiyat olarak 2200 TL gibi bir fiyat verildi.

Geçenlerde Bertoloni'yi sormuştum. Onun için de 2400 TL fiyat verilmişti.

Sanırım Taral da 2400-2500 TL arası bir fiyatta.

Bu 3 makinayı bilenlerin kullanım,servis,yedek parça vb. hususlarda görüşlerini rica ediyorum.

Selamlar.

Comment

Ben Amasya'da Taral 51s kullanıyorum. Her türlü satış sonrası hizmeti hemen alabilme imkanım var. Demek istediğim o ki satış sonrası hizmeti alamayacağınız yerde dünyanın en iyi makinası bile elinizde kalır. Özelliklerine bakıp da makina almayı düşünen arkadaşlara hayati öneme sahip bir tavsiyemdir bu. Mesela çok kaliteli ve yüksek özellikli diye Thomas elektrikli süpürge almıştım, temizlik esnasında küçük bir filtresini kaybettim. Altı aydır fabrikadan gelmesini bekliyorum iyi mi? Bir dünya para verdik ve rezil olduk. O yüzden diyorum ki işimizi görsün ama yerli ve satış sonrası hizmeti süper olsun.

Comment

Sayın ermaster dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Üzerlerindeki marka değişik sadece. Bende Nevşehir merkezde bir tane Galilee bayi buldum. Makineleri inceledim. Bizim yerli yapımlarla tıpatıp aynıydı.

Comment

Geçtiğimiz Cuma günü Antrac 200'ü aldık.

İnşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur.

Selamlar.

Comment

RoadFighter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Geçtiğimiz Cuma günü Antrac 200'ü aldık.

İnşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur.

Selamlar.

hayırlı olsun. inşaallah kazasız belasız kullanırsınız.

Comment

Teşekkür ederim. Sağolun

Ankara'da maşallah soğuk ve yağmur fırsat vermedi henüz makineyi kullanmaya

Comment

arkadaşlar bu çapa makinaları ile sulama yapılıyormu sanki böyle bişeyler duydum

Comment

sayın üstat çapa makinesinin özelliğine değişmekle birlikte çaba makineleri sulama amaçlı kullanılabilir. Çapa makinesi alırken aldığınız yere sorarak gerekli aparatla birlikte alınması lazımdır.

Comment

hocam haırlı günler ve hayırlı çalışmalar.ben yazılanların hemen hepsini okudum arkadaşların birçok değişik düşünce ve yorum var.benim sormak istediğim şey benim 10 dönüm %45 eğimli bir ağaç ve üzüm bahçem var. bahçemde taş fazla bir seviyede ben bu bahçeme bi çapa makinesi almak istiyorum ama biraz kaliteli olmalı bana 2 gün sonra sıkıntı yaratmamalı birde aynı zamanda bu makine ile ilaçlama yapmak istiyorum.acaba nasıl bir çapa makinesi ve ilaçlama aparatı önerirsiniz tşk.

Comment

Bence cok güzel bahce traktörü. Yerli üretim. Takdir edip tesvik etmemiz gerekir. Yedek parcalari zaten piyasada bulunan traktör parcalarindan olusuyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/is-ma...9521464/detay/?

Comment

Çok güzel bir alete benziyor. Fiyatı da çok uygun ben daha yeni çapa makinesi aldım(2 gün oldu) almamış olsam düşünürdüm. Yanlız buna uygun pulluk , çapa vs bulmakta zorluk çekilebilir. Üretime devam etse iyi olurmuş.

Comment

hocam haırlı günler ve hayırlı çalışmalar.ben yazılanların hemen hepsini okudum arkadaşların birçok değişik düşünce ve yorum var.benim sormak istediğim şey benim 10 dönüm %45 eğimli bir ağaç ve üzüm bahçem var. bahçemde taş fazla bir seviyede ben bu bahçeme bi çapa makinesi almak istiyorum ama biraz kaliteli olmalı bana 2 gün sonra sıkıntı yaratmamalı birde aynı zamanda bu makine ile ilaçlama yapmak istiyorum.acaba nasıl bir çapa makinesi ve ilaçlama aparatı önerirsiniz tşk.TEKRAR AYNI YAZIYI YAZIYORUM AMA GEREKLİ CEVABI ALAMADIĞIM İÇİN TŞK.CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

Comment

valentino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Çok güzel bir alete benziyor. Fiyatı da çok uygun ben daha yeni çapa makinesi aldım(2 gün oldu) almamış olsam düşünürdüm. Yanlız buna uygun pulluk , çapa vs bulmakta zorluk çekilebilir. Üretime devam etse iyi olurmuş.
                                Piyasada bulunan "basak" tipli her bahce traktörünün pullugu ve tilleri uyum saglar. Kaldi ki orada onlarda var. Yakinda bu üretim ile ilgili bir wideo yüklüyecegim bu sayfaya.

Comment

Working...
                                X