fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• kivancapt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar,
    ben de çap makinaları hakkında üretici sitelerinde yeterli bilgi bulamayıp çeşitli aramalardan sonra burası gibi faydalı paylaşımları içeren bir site bulup kaydolanlardanım. öncelikle tüm site yorumcularına paylaşımları için teşekkürler. benim özellikle ilgilendiğim makinalar çayır biçme ve çapa işlerini bir yapan makinalar. kaan 24b tipi makinalar hem fiyatı olarak hemde kullanımı açısından işimi görecek şekilde. ancak kalite olarak baktığımda satıcılarından başka kimse kaanı önermiyor acaba 3 dönümlük bahçe için özellikle yabani otları kesmede kullanılacak ve arazideki meyve ağaçlarının altını çapalayacak şekilde uygun bütçeli ne tip bir makina önerebilirsiniz? şimdiden teşekkür ederim

Üretici firmaların söylediğiniz şekilde ürün açıklamaları yok, videoları yok. Tarım ekipmanı alacak kişinin bu tip endişeleri hep olmuştur. Endişe etmekte hakkıdır. Teknoloji artık çocukların elinde, söyledikleriniz yapılamayacak bir şey değil. Bu bizim insanımızın eksikliği, reklama gereken önemi vermiyoruz yada veremiyoruz.

Biz YAĞMUR çapa makinalarının satışını yapıyoruz. Size uygun 3 dönümde kullanacağınız YET 250 modelini tavsiye ederim. Benzinli ve dizel seçenekleri var. Şanzımanlı olması (2 ileri + 1 geri ), yedek parça konusunda sıkıntı duymayacağınız bir modeldir. Bulunduğunuz ilde mutlaka satan bir firma vardır. Daha ayrıntı bilgi için yetkili bayi ile konuşmanızı öneririm.

Comment

• colt12 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Arkadaşlar, öncelikle hepinize merhaba.
      Forumda yeni oldğum için eski mesajları tümüyle gözden geçirmem zor.
      Ben 600 m2 lik bahçem için Pubert Vario R210 çapa makinası almak istiyorum. Makinalar konusunda hiç tecrübem yok ve ilk defa çapa makinası kullanacağım.
      Konuda tavsiyeleriniz olıursa çok makbule geçer.
      Şimdiden teşekkür ederim.

Hobi bahçe için size YET 150 Thorq R200 modelini öneririm. Çok sattığımız ve kalitesini bildiğim bir modeldir. Sorunsuz kullanabilirsiniz.

Comment

• tamburlu diye tabir edilen çayır biçme aparatlarının ota dolandığı veya sıkıştığını duydum bu yüzden zıpkalıların daha sağlıklı olduğu söylendi. hem çapa yapan hemde ot biçen makinelere yöneldim. bu tip makinelerle çalışanlar oldu mu acaba? teşekkürler

Comment

• kivancapt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          tamburlu diye tabir edilen çayır biçme aparatlarının ota dolandığı veya sıkıştığını duydum bu yüzden zıpkalıların daha sağlıklı olduğu söylendi. hem çapa yapan hemde ot biçen makinelere yöneldim. bu tip makinelerle çalışanlar oldu mu acaba? teşekkürler

yukarıdaki video ya bir bakar mısınız.

Comment

• gerçekten güzel bir makineye benziyor. ancak fiyat olarak beni aşıyor ne yazıkki

Comment

• 12 bg dizel alamak istiyorum,
              3+1 şanzumanlı römorkum var hazırda,
              uygun fiyatlı hyundai (2+1 kuru tip balata) ve kama/reis (3+1 yağlı tip balata)
              hangisi bakaım kullanım olarak daha uygun olur,
              genelde engebeli arazi ve düz yollarda kullanılacak,
              römork ot yonca saman, yada arada bahçeye ırmak kenarından toprak getirmek için kulanılacak
              500 kg römork,
              bu makinalar nasıldır, bilen ve kullananların yorumlarına ihtiyacım var,
              çapa ilerine başlama zamanını geçirmeden bir tane almak istiyorum,
              saygılar,
              kemal,

Comment

• Bahsettiğiniz makine çapa makinası olarak da römork takarak kullanmak içinde çok güzel. Ancak servis olayı çok önemli. Bulunduğunuz yerde size en yakın servisi olan makinayı arayınız. Zira Çapa makinaları yaptığı işten dolayı çok arıza veren makinalardır. Servis olayını mutlaka ön plana koyunuz.

Comment

• Sayın hocam,
                  Kama/Reis in servisi arabayla 1 saat mesafede makinayı kullanacağımız yere,
                  Hyundai içinse bir fikrim yok açıkçası,
                  En yakın yağmur, ama onunda alırken ki fiyatları çok yüksek,
                  bu durumda tercihimiz fiyat/performans olarak Kama görünüyor,
                  saygılar,

Comment

• kolay gelsin

Comment

• merhabalar,
                      alperen 85a hakkında bilgisi deneyimi olan varsa bilgilerine ihtiyacım var. 7,5 bygir benzinli 4 zamanlı şanzımanlı dizel motorlu kasaya benzinli motor adapte edilmiş. 95 kg 2+1 vites.
                      bu konuda yardımcı olbilirseniz sevinirim
                      saygılarımla

Comment

• Ben verdiğiniz bilgilere göre size kayda değer bir kaç çapa makinası önerebilirim. Benzinli çapa makinası alacaksınız pişman olmayacağınız markalar honda, bertolini ve grillo... 6.5 beygir gücünde bu makinalardan biri işinizi görür. Dizel almanızın bir anlamı yok bu alan için ;
                        Benzinli Çapa Makinası|Benzinli Çapa Makinaları|2.699,00 TL
                        Benzinli Çapa Makinası 215 Emak K 800 H OHV Motorlu|Benzinli Çapa Makinaları|2.599,00 TL
                        Grillo 3500 Honda GX 200|Benzinli Çapa Makinaları|3.698,90 TL

Ama diyosan ki beni 2-3 sene idare etsin sonra atayım falan diye ...
                        Weima Benzinli Çapa Makinası|Benzinli Çapa Makinaları|1.599,00 TL
                        Loncin LC 900 Benzinli Çapa Makinası|Benzinli Çapa Makinaları|1.893,71 TL
                        Kama KGT 510 L Benzinli Çapa Makinası 6.5 Hp - Kama Çapalama Makinaları ,

bu linklerdeki makinalarda iş gören makinalar

Comment

• merhaba arkadaşlar. hyundai marka 12 beygirlik çapalama motoru sahibiyim. açıkçası pek memnun kalmadım. konjektör arızası yüzünden 2 tane akü yedim. en sonunda konjektörden olduğu tespit edildi. giden bizim para oldu. servisin dediği konjektör arızası çok vermiş bu modellerde. yeni aldıysanız mutlaka bir elektrikçiye ölçümünü yaptırın sizinde akü boşa gitmesin. servis hizmetlerindende pek memnun kalmadım.

Comment

• Selamlar sayın site sakinleri. Kaan 53 S 7 hp dizel çapa makinası alacağım. Arazim 10 dekar üzüm bağı. Sormak istediğim çapa makinası arkasın da kullanılan ekipmanlardan kazayağı ve pülverizatör (ilaçlama makinası) kullanan arkadaş varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Bu ekipmanlardan iyi bir sonuç alabilirmiyiz.

Comment

• Merhabalar,
                              Bende Emirsan marka VOM 510 el traktörü almak istiyorum. Ancak bu makine ilgili kimsenin görüşü yok sanırım.
                              Bilgisi olanlar varsa sevinirim.Arazim düz ve 5 dönüm(Meyvelik arazisi)
                              Şimdiden teşekkürler...

Comment

• OKDAY25 Merhaba;

Öncelikle Ben Emirsan Bartın Bayisiyim.
                                Taral bayiliği de yaptım
                                Belki bayii olduğum için tarafsız gelmeyebilirim size ama inanın fiyat ve kalite anlamında çok ciddi bir dengesi vardır.
                                Emirsan marka çapa çok doğru bir tercih olur nedenleri kısaca şunlardır.

*Tükiye'de Antor (lombardini) motora 5 yıl garanti sadece EMİRSAN marka çapalarda birde anadolu motorun kendi çapalarında bulabilirsin.

*Motor devir hızı ital lombardiniye göre daha düşük olduğundan dolayı hızı yavaştır ama gücü daha sert ve verimlidir.

*şanzumanı oldukça kalitelidir evladiliyeliktir emin olun.

*fiyatı eşdeğerlerinden 1000- 1200 tl daha düşüktür. Boşuna fazla para vermemiş olursunuz.

* Tse ve Yerli malı belgesi vardır 100 de yüz yerli malıdır diyebiliriz.(Bazı markalarda iyi incilenirsa bu belgelerin olmadığını gözlemleyebilirsiniz)

*Yedek parçalarımız daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

*Geleceğe göz kırpan bir markadır gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
                                Last edited by OZTARIM; 11.06.14, 20:16.

Comment

Working...
                                X