Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkýnda

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• arkadaþlar uzun süredir bu foruma üyeyim, yaðmur yet 320 marþlý çapa makinasý sahibiyim. yaðmur firmasýnýn lombardini ile birlikte ürettiði çapa makinasýndan memnun deðilim. satýcýlar lombardini motoru üzerinden pazarlýyorlar motoru, tamam iyi güzel de iþ sadece motorla bitmiyor ki. motorun aküsü bir süre sonra yerinden çýkýp gidiyor. aküyü saðlama alacak bir aparat yok. çare olarak aküyü bir alstyikle motora sabitlemeye çalýþtým.. motorun gidon kolu çok çabuk gevþiyor, bir süre sonra sanayinin yolunu tutmanýz kaçýnýlmaz. ayrýca bu gidonu sýkýþtýrmak için akünün altýnda ulaþmanýz mümkün olmayan bir civata var..motorun özellikleri arasýnda gidonu saða ve sola çevirebilirsiniz yazar ancak akünün altýna gizlenmiþ o civatayý gevþetmek için aküyü sökmeniz gerekiyor.
    artý motorun en çok arýza vern kýsýmlarýndan birisi de vites kolunu þanzumana baðlayan plastik bir aparat var o aparat her an kýrýlabiliyor.....
    motorun vites sistemi diðer markalara göre kötü. eðer ýþýklý bir motor aldýysanýz kaputu motorun ön kapaðýna baðlayan vidalar kýsa süre sonra kýrýlacak ve siz uðraþacaksýnýz. ben motoru aldýðým ilk bir kaç ay içinde kornasý çapa yaparken kýrýldý,

yaðmurun fabrikasýný ne zaman arasam nereden arýyorsunuz bayi ile görüþün gibi geçiþtirme cevaplar aldým. benim tavsiyem yaðmurdan uzak durun ama tercih sizin.
    alacaðýnýz çapa makinasý hafif olmalý, aðýr makina topraða saðlanýp kalýyor ve patinaj yapýyor bu da sizi çok yoracaktýr..
    alttan çapalý bir makina alacaksanýz sarsýlma çok olacaðýndan baðlantý aksamlarýnýn dayanýklýlýðýna dikkat edin derim..
    yaðmuru alýrken iyice sorun araþtýrýn..

Comment

• Arge çalýþmalarýna önem vermediikleri belli oluyor, müþteri memnuniyeti ürününün kalitesini bu þekilde doðrudan etkiliyor ve firma bu baðlantýnýn öneminin farkýna varamamýþ.

Sevgili ozdogana, bu þikayetlerinizi onlarý hizaya sokmak adýna Þikayetvar - Tüketici Þikayetleri, Þikayetim var sitesinde belirtmenizi öneririm firmayý hizaya sokacaðýndan emin olabilirsiniz.
      Last edited by Selahattin YILMAZ; 28.08.13, 07:28.

Comment

• Þimdii...bu konuda vatandaþýmýza AHi terbiyesini aþýlayamadýk.Satan malýnýn arkasýnda durmuyor,alýcýda hakkýna razý oluyor.Þikayetci olan üyemize tavsiyem acizane:Makineyi ne zaman aldýnýz?. Fatura,garanti belgesi,servis ve yedek parça durumunu sordunuzmu?.Bütün bu belgeler ýþýðýnda il yada ilçelerdeki tüketici hakem heyetlerine müracat edebilirsiniz.Rabbim yardýmcýnýz olsun.

Comment

• Selahattin YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Arge çalýþmalarýna önem vermediikleri belli oluyor, müþteri memnuniyeti ürününün kalitesini bu þekilde doðrudan etkiliyor ve firma bu baðlantýnýn öneminin farkýna varamamýþ.

Sevgili ozdogana, bu þikayetlerinizi onlarý hizaya sokmak adýna Þikayetvar - Tüketici Þikayetleri, Þikayetim var sitesinde belirtmenizi öneririm firmayý hizaya sokacaðýndan emin olabilirsiniz.

Selahattin Bey

Firma hakkýnda bilginiz var mýdýr ? merak ediyorum. Arge çalýþmalarýndan bahsettiðinize göre fabrikada yapýlanlarý biliyorsunuz demektir.

Comment

• temizaga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            kesinlikle kaan almayýn ben aldým kullanamadým çin malý berbat bir makina. alacaksan mutlaka þanzumanlý al derim.

þanzýmanlý makina iyi tercihtir.

Comment

• Kama By Reis SR1Z-750 Çapa Makinasý Benzinli Ýpli 5.5 Hp Honda Motorlu

arkadaþlar bu ürünü almak istiyorum
              kullanacaðým alan toplamda 800 m2
              yýlda iki defa süreceðim.
              fiyatý 1.090 tl kredi kartýna 12 ay taksitle
              ne dersiniz arkadaþlar kayýþlý olmasý biraz sýkýntý ama honda motorlu þanzumanlýlar biraz pahalý
              þanzumanlý olarak kama 23s modeli var 1100 tl civarý görüþü güzel ama kalitesi nasýl bilemiyorum

Comment

• ozangurkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kama By Reis SR1Z-750 Çapa Makinasý Benzinli Ýpli 5.5 Hp Honda Motorlu

arkadaþlar bu ürünü almak istiyorum
                kullanacaðým alan toplamda 800 m2
                yýlda iki defa süreceðim.
                fiyatý 1.090 tl kredi kartýna 12 ay taksitle
                ne dersiniz arkadaþlar kayýþlý olmasý biraz sýkýntý ama honda motorlu þanzumanlýlar biraz pahalý
                þanzumanlý olarak kama 23s modeli var 1100 tl civarý görüþü güzel ama kalitesi nasýl bilemiyorum
                Aralýk ayýnda Yaðmur YET 250 modellerinde kampanya olacak, hem þanzýmanlý makina almýþ olursun, hemde yerli makina. Tabi son karar sizindir. Kayýþlý isterseniz Yaðmurun Yet 150 modelini tavsiye ederim.

Bu arada yaðmur makinasýna sizi yönlendirmem bazý arkadaþlarý rahatsýz edebilir. Kýsaca þunlarý ilave edeyim. 20 Yýldýr Yaðmurun Batý Karadeniz Ana Bayisi olmam, yerli makina olmasý, yedek parça konusunda sýkýntý yaþanmamasý, yaygýn servis aðýnýn bulunmasý nedeniyle yaðmur ürünlerini tavsiye ediyorum.

Comment

• yamur yet250 inceledim honda motorlu olanlarýný fiyatlarý baya yüksek kampanyalý fiyatý ordalama ne olur.
                  bide yaðmur yet 150 diðer baktýðým modellerle ayný fiyatlara olursa eðer hemen alabilirim. ama biraz yüksek fiyatý.

Comment

• arkadaþlar son kararým taral ecostar 652b peþin 1450 tl dedi hiç deðilse þanzumanlý yerli ama motoru nasýl acaba ?
                    bide
                    kama SR1Z-105C dizel
                    kama SR1Z-100-1 dizel var
                    çok kararsýzým yardýmýnýzý bekliyorum arkadaþlar
                    Last edited by ozangurkan; 27.11.13, 11:03.

Comment

• kama sr1z 750 honda motorlu 5.5. kayýþlý çapa makinesi aldým
                      1,090 tl 12 ay taksitle
                      herþey için teþekkürler
                      iyi forumlar dilerim.

Comment

• Arkadaþlar, öncelikle hepinize merhaba.
                        Forumda yeni oldðum için eski mesajlarý tümüyle gözden geçirmem zor.
                        Ben 600 m2 lik bahçem için Pubert Vario R210 çapa makinasý almak istiyorum. Makinalar konusunda hiç tecrübem yok ve ilk defa çapa makinasý kullanacaðým.
                        Konuda tavsiyeleriniz olýursa çok makbule geçer.
                        Þimdiden teþekkür ederim.

Comment

• GENPOWER çapa makýnalarý yaðmur ve taral gibi önerilen bir çapa makýnasýmýdýr.Yine aþaðýda resimlerini eklediðim çapa makýnalarý dizel olup kullanan veya çalýþma performansý açýsýndan bilgi sahibi arkadaþlardan yardýmcý olmalarýný rica ediyorum.

Last edited by BUR.BAL; 23.12.13, 20:50. Sebep: düzenleme

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

Working...
                                X