arkadaþlar uzun süredir bu foruma üyeyim, yaðmur yet 320 marþlý çapa makinasý sahibiyim. yaðmur firmasýnýn lombardini ile birlikte ürettiði çapa makinasýndan memnun deðilim. satýcýlar lombardini motoru üzerinden pazarlýyorlar motoru, tamam iyi güzel de iþ sadece motorla bitmiyor ki. motorun aküsü bir süre sonra yerinden çýkýp gidiyor. aküyü saðlama alacak bir aparat yok. çare olarak aküyü bir alstyikle motora sabitlemeye çalýþtým.. motorun gidon kolu çok çabuk gevþiyor, bir süre sonra sanayinin yolunu tutmanýz kaçýnýlmaz. ayrýca bu gidonu sýkýþtýrmak için akünün altýnda ulaþmanýz mümkün olmayan bir civata var..motorun özellikleri arasýnda gidonu saða ve sola çevirebilirsiniz yazar ancak akünün altýna gizlenmiþ o civatayý gevþetmek için aküyü sökmeniz gerekiyor.
artý motorun en çok arýza vern kýsýmlarýndan birisi de vites kolunu þanzumana baðlayan plastik bir aparat var o aparat her an kýrýlabiliyor.....
motorun vites sistemi diðer markalara göre kötü. eðer ýþýklý bir motor aldýysanýz kaputu motorun ön kapaðýna baðlayan vidalar kýsa süre sonra kýrýlacak ve siz uðraþacaksýnýz. ben motoru aldýðým ilk bir kaç ay içinde kornasý çapa yaparken kýrýldý,
yaðmurun fabrikasýný ne zaman arasam nereden arýyorsunuz bayi ile görüþün gibi geçiþtirme cevaplar aldým. benim tavsiyem yaðmurdan uzak durun ama tercih sizin.
alacaðýnýz çapa makinasý hafif olmalý, aðýr makina topraða saðlanýp kalýyor ve patinaj yapýyor bu da sizi çok yoracaktýr..
alttan çapalý bir makina alacaksanýz sarsýlma çok olacaðýndan baðlantý aksamlarýnýn dayanýklýlýðýna dikkat edin derim..
yaðmuru alýrken iyice sorun araþtýrýn..
artý motorun en çok arýza vern kýsýmlarýndan birisi de vites kolunu þanzumana baðlayan plastik bir aparat var o aparat her an kýrýlabiliyor.....
motorun vites sistemi diðer markalara göre kötü. eðer ýþýklý bir motor aldýysanýz kaputu motorun ön kapaðýna baðlayan vidalar kýsa süre sonra kýrýlacak ve siz uðraþacaksýnýz. ben motoru aldýðým ilk bir kaç ay içinde kornasý çapa yaparken kýrýldý,
yaðmurun fabrikasýný ne zaman arasam nereden arýyorsunuz bayi ile görüþün gibi geçiþtirme cevaplar aldým. benim tavsiyem yaðmurdan uzak durun ama tercih sizin.
alacaðýnýz çapa makinasý hafif olmalý, aðýr makina topraða saðlanýp kalýyor ve patinaj yapýyor bu da sizi çok yoracaktýr..
alttan çapalý bir makina alacaksanýz sarsýlma çok olacaðýndan baðlantý aksamlarýnýn dayanýklýlýðýna dikkat edin derim..
yaðmuru alýrken iyice sorun araþtýrýn..

Comment