fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• arkadaşlar uzun süredir bu foruma üyeyim, yağmur yet 320 marşlı çapa makinası sahibiyim. yağmur firmasının lombardini ile birlikte ürettiği çapa makinasından memnun değilim. satıcılar lombardini motoru üzerinden pazarlıyorlar motoru, tamam iyi güzel de iş sadece motorla bitmiyor ki. motorun aküsü bir süre sonra yerinden çıkıp gidiyor. aküyü sağlama alacak bir aparat yok. çare olarak aküyü bir alstyikle motora sabitlemeye çalıştım.. motorun gidon kolu çok çabuk gevşiyor, bir süre sonra sanayinin yolunu tutmanız kaçınılmaz. ayrıca bu gidonu sıkıştırmak için akünün altında ulaşmanız mümkün olmayan bir civata var..motorun özellikleri arasında gidonu sağa ve sola çevirebilirsiniz yazar ancak akünün altına gizlenmiş o civatayı gevşetmek için aküyü sökmeniz gerekiyor.
    artı motorun en çok arıza vern kısımlarından birisi de vites kolunu şanzumana bağlayan plastik bir aparat var o aparat her an kırılabiliyor.....
    motorun vites sistemi diğer markalara göre kötü. eğer ışıklı bir motor aldıysanız kaputu motorun ön kapağına bağlayan vidalar kısa süre sonra kırılacak ve siz uğraşacaksınız. ben motoru aldığım ilk bir kaç ay içinde kornası çapa yaparken kırıldı,

yağmurun fabrikasını ne zaman arasam nereden arıyorsunuz bayi ile görüşün gibi geçiştirme cevaplar aldım. benim tavsiyem yağmurdan uzak durun ama tercih sizin.
    alacağınız çapa makinası hafif olmalı, ağır makina toprağa sağlanıp kalıyor ve patinaj yapıyor bu da sizi çok yoracaktır..
    alttan çapalı bir makina alacaksanız sarsılma çok olacağından bağlantı aksamlarının dayanıklılığına dikkat edin derim..
    yağmuru alırken iyice sorun araştırın..

Comment

• Arge çalışmalarına önem vermediikleri belli oluyor, müşteri memnuniyeti ürününün kalitesini bu şekilde doğrudan etkiliyor ve firma bu bağlantının öneminin farkına varamamış.

Sevgili ozdogana, bu şikayetlerinizi onları hizaya sokmak adına Şikayetvar - Tüketici Şikayetleri, Şikayetim var sitesinde belirtmenizi öneririm firmayı hizaya sokacağından emin olabilirsiniz.
      Last edited by Selahattin YILMAZ; 28.08.13, 07:28.

Comment

• Şimdii...bu konuda vatandaşımıza AHi terbiyesini aşılayamadık.Satan malının arkasında durmuyor,alıcıda hakkına razı oluyor.Şikayetci olan üyemize tavsiyem acizane:Makineyi ne zaman aldınız?. Fatura,garanti belgesi,servis ve yedek parça durumunu sordunuzmu?.Bütün bu belgeler ışığında il yada ilçelerdeki tüketici hakem heyetlerine müracat edebilirsiniz.Rabbim yardımcınız olsun.

Comment

• Selahattin YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Arge çalışmalarına önem vermediikleri belli oluyor, müşteri memnuniyeti ürününün kalitesini bu şekilde doğrudan etkiliyor ve firma bu bağlantının öneminin farkına varamamış.

Sevgili ozdogana, bu şikayetlerinizi onları hizaya sokmak adına Şikayetvar - Tüketici Şikayetleri, Şikayetim var sitesinde belirtmenizi öneririm firmayı hizaya sokacağından emin olabilirsiniz.

Selahattin Bey

Firma hakkında bilginiz var mıdır ? merak ediyorum. Arge çalışmalarından bahsettiğinize göre fabrikada yapılanları biliyorsunuz demektir.

Comment

• temizaga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            kesinlikle kaan almayın ben aldım kullanamadım çin malı berbat bir makina. alacaksan mutlaka şanzumanlı al derim.

şanzımanlı makina iyi tercihtir.

Comment

• Kama By Reis SR1Z-750 Çapa Makinası Benzinli İpli 5.5 Hp Honda Motorlu

arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum
              kullanacağım alan toplamda 800 m2
              yılda iki defa süreceğim.
              fiyatı 1.090 tl kredi kartına 12 ay taksitle
              ne dersiniz arkadaşlar kayışlı olması biraz sıkıntı ama honda motorlu şanzumanlılar biraz pahalı
              şanzumanlı olarak kama 23s modeli var 1100 tl civarı görüşü güzel ama kalitesi nasıl bilemiyorum

Comment

• ozangurkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kama By Reis SR1Z-750 Çapa Makinası Benzinli İpli 5.5 Hp Honda Motorlu

arkadaşlar bu ürünü almak istiyorum
                kullanacağım alan toplamda 800 m2
                yılda iki defa süreceğim.
                fiyatı 1.090 tl kredi kartına 12 ay taksitle
                ne dersiniz arkadaşlar kayışlı olması biraz sıkıntı ama honda motorlu şanzumanlılar biraz pahalı
                şanzumanlı olarak kama 23s modeli var 1100 tl civarı görüşü güzel ama kalitesi nasıl bilemiyorum
                Aralık ayında Yağmur YET 250 modellerinde kampanya olacak, hem şanzımanlı makina almış olursun, hemde yerli makina. Tabi son karar sizindir. Kayışlı isterseniz Yağmurun Yet 150 modelini tavsiye ederim.

Bu arada yağmur makinasına sizi yönlendirmem bazı arkadaşları rahatsız edebilir. Kısaca şunları ilave edeyim. 20 Yıldır Yağmurun Batı Karadeniz Ana Bayisi olmam, yerli makina olması, yedek parça konusunda sıkıntı yaşanmaması, yaygın servis ağının bulunması nedeniyle yağmur ürünlerini tavsiye ediyorum.

Comment

• yamur yet250 inceledim honda motorlu olanlarını fiyatları baya yüksek kampanyalı fiyatı ordalama ne olur.
                  bide yağmur yet 150 diğer baktığım modellerle aynı fiyatlara olursa eğer hemen alabilirim. ama biraz yüksek fiyatı.

Comment

• arkadaşlar son kararım taral ecostar 652b peşin 1450 tl dedi hiç değilse şanzumanlı yerli ama motoru nasıl acaba ?
                    bide
                    kama SR1Z-105C dizel
                    kama SR1Z-100-1 dizel var
                    çok kararsızım yardımınızı bekliyorum arkadaşlar
                    Last edited by ozangurkan; 27.11.13, 11:03.

Comment

• kama sr1z 750 honda motorlu 5.5. kayışlı çapa makinesi aldım
                      1,090 tl 12 ay taksitle
                      herşey için teşekkürler
                      iyi forumlar dilerim.

Comment

• Arkadaşlar, öncelikle hepinize merhaba.
                        Forumda yeni oldğum için eski mesajları tümüyle gözden geçirmem zor.
                        Ben 600 m2 lik bahçem için Pubert Vario R210 çapa makinası almak istiyorum. Makinalar konusunda hiç tecrübem yok ve ilk defa çapa makinası kullanacağım.
                        Konuda tavsiyeleriniz olıursa çok makbule geçer.
                        Şimdiden teşekkür ederim.

Comment

• GENPOWER çapa makınaları yağmur ve taral gibi önerilen bir çapa makınasımıdır.Yine aşağıda resimlerini eklediğim çapa makınaları dizel olup kullanan veya çalışma performansı açısından bilgi sahibi arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.

Last edited by BUR.BAL; 23.12.13, 20:50. Sebep: düzenleme

Comment

• Comment

• Comment

• Comment

Working...
                                X