arkadaşlar uzun süredir bu foruma üyeyim, yağmur yet 320 marşlı çapa makinası sahibiyim. yağmur firmasının lombardini ile birlikte ürettiği çapa makinasından memnun değilim. satıcılar lombardini motoru üzerinden pazarlıyorlar motoru, tamam iyi güzel de iş sadece motorla bitmiyor ki. motorun aküsü bir süre sonra yerinden çıkıp gidiyor. aküyü sağlama alacak bir aparat yok. çare olarak aküyü bir alstyikle motora sabitlemeye çalıştım.. motorun gidon kolu çok çabuk gevşiyor, bir süre sonra sanayinin yolunu tutmanız kaçınılmaz. ayrıca bu gidonu sıkıştırmak için akünün altında ulaşmanız mümkün olmayan bir civata var..motorun özellikleri arasında gidonu sağa ve sola çevirebilirsiniz yazar ancak akünün altına gizlenmiş o civatayı gevşetmek için aküyü sökmeniz gerekiyor.
artı motorun en çok arıza vern kısımlarından birisi de vites kolunu şanzumana bağlayan plastik bir aparat var o aparat her an kırılabiliyor.....
motorun vites sistemi diğer markalara göre kötü. eğer ışıklı bir motor aldıysanız kaputu motorun ön kapağına bağlayan vidalar kısa süre sonra kırılacak ve siz uğraşacaksınız. ben motoru aldığım ilk bir kaç ay içinde kornası çapa yaparken kırıldı,
yağmurun fabrikasını ne zaman arasam nereden arıyorsunuz bayi ile görüşün gibi geçiştirme cevaplar aldım. benim tavsiyem yağmurdan uzak durun ama tercih sizin.
alacağınız çapa makinası hafif olmalı, ağır makina toprağa sağlanıp kalıyor ve patinaj yapıyor bu da sizi çok yoracaktır..
alttan çapalı bir makina alacaksanız sarsılma çok olacağından bağlantı aksamlarının dayanıklılığına dikkat edin derim..
yağmuru alırken iyice sorun araştırın..
artı motorun en çok arıza vern kısımlarından birisi de vites kolunu şanzumana bağlayan plastik bir aparat var o aparat her an kırılabiliyor.....
motorun vites sistemi diğer markalara göre kötü. eğer ışıklı bir motor aldıysanız kaputu motorun ön kapağına bağlayan vidalar kısa süre sonra kırılacak ve siz uğraşacaksınız. ben motoru aldığım ilk bir kaç ay içinde kornası çapa yaparken kırıldı,
yağmurun fabrikasını ne zaman arasam nereden arıyorsunuz bayi ile görüşün gibi geçiştirme cevaplar aldım. benim tavsiyem yağmurdan uzak durun ama tercih sizin.
alacağınız çapa makinası hafif olmalı, ağır makina toprağa sağlanıp kalıyor ve patinaj yapıyor bu da sizi çok yoracaktır..
alttan çapalı bir makina alacaksanız sarsılma çok olacağından bağlantı aksamlarının dayanıklılığına dikkat edin derim..
yağmuru alırken iyice sorun araştırın..

Comment