fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Bende siyah domates fidesi yetiştiriyordum fidelerimle ilgilenemedim susuz kaldıkları için dip kısmından inceldi boyunlarını büktüler ve birdaha yaşayamadılar. acaba sizinkiler de susuz kalmış olabilirmi diye düşünüyorum ama siz dip kısmını yemişler diyorsunuz. Uzmanlar bu konuda cevap verirler.

Comment

Öncelikle küçük bir cöp yada ağaç parçasıyla boğaza gelen yerlerin toprağını eşeleyiniz.yani toprağa sıfırmı?O zaman böcek işidir.Eğer kuruma işi verevli ve sararıp kuruma varsa iş değişiktir bunları değerlendiriniz ona göre çözüm önerisi sunalım.Başarılar dileğimle.

Comment

yaprakların bazılarında kalemle rast gele çizilmiş gibi gibi beyaz çizgiler oldu sonrada hergün 1 2 olmak üzere köke yakın kısımdan kesilmiş ama yenmiş sanırım çünkü saksıda yaprak bile yoktu. toprağı eşeledim kurtta yok dibinde

Comment

AKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yaprakların bazılarında kalemle rast gele çizilmiş gibi gibi beyaz çizgiler oldu sonrada hergün 1 2 olmak üzere köke yakın kısımdan kesilmiş ama yenmiş sanırım çünkü saksıda yaprak bile yoktu. toprağı eşeledim kurtta yok dibinde
          bizim tarlada kurttlar ve dana burnu yerse sadece köke yakın kısımdan keserler ama bitkinin tamamını yemezler ama muhtemelen seninkilerde yaprak bile kalmamış diyosun o zaman kuş olbilir am kuşunda bir domatesi yediğini görmedim ama kuşlar tohumdan çıkan marul ıspanak gibi bitkileri ilk çıkımlarında yerler falan senin iş uzun en iyisi birdaha sebze al toprakları yere dök baştan saksılara al olmadı toprağı alaçla kurt ve dana burnu varsa öldün am dana burnu olsa olmaz ama olduysa bitkinin dibin de güzel bir delik açar mara gibi kurt olsa o kestiği bitkinin dibinde olur çöple karıştırsan bulursun bence baştan yap

Comment

Sebasteli dana burnunun 9. katta ne işi var? çıkabilirmi oraya?

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sebasteli dana burnunun 9. katta ne işi var? çıkabilirmi oraya?
              saksıları toprakla doldururken toprakta zaten varmıştır veya kuşun birisi dana burnu yakalamıştır hemek için en uygun yeri arkadaşın saksısı seçmiştir oda dana burnu kurtulmuşşştur ve saksıya saklanmıştır belimkit

Comment

slm arkadşlarr ben vişne agacı harıçç tohumu bulunurmu nerden bulunurr nasıl bulurumm yetiştırebılırmıyımm yardımcı olursanınz sewınırımm.

Comment

herkese slm aranız da yeni yim
                  ve ikinci ürün vede deneme amaçlı salatalık ekmeyi düşünüyorum hangi tohumu kulanmamı tavsiye edersiniz tşk ler saygılar

Comment

slm arkadşlar ben vişne tohumununn olup olmadıgını soruyorum wrsa bana yardımcı olabılırmısınzz

Comment

fuatt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      slm arkadşlar ben vişne tohumununn olup olmadıgını soruyorum wrsa bana yardımcı olabılırmısınzz

vişne tohumu çok oluyo ama tohumdan vişne tekrar güzel vişne olmaz herhalde vişne tohumu arıyosan pazardan vişne al meyvesini dışını ye tohumları senin olsun ekersin çıkar yakında vişneler erecek çünkü bir aya kalmaz vişne ve tohumunu bula bilirsin aslında uşaklı isen ben sana çok verebilirim vişne tohumu bizim tarlada çok tatta fazla para etmediği için alt yakın dalları toplayıp satıyoz yukarı dalları kuşlara kalıyo

Comment

merhabalar ben tümay sitenize yeni üye oldum beğenerek takip ediyordum. ve üye olmaya karar verdim.sizden öğrenmek istediğim benim şebin-bilecik cevizlerim var 50 adet yalnız geçen yıl içleri çürük çıkmaya başladı hem de hafifi oluyorlar.acaba neden oluyor.bunu öğrenebilirmiyim.

Comment

tumgul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          merhabalar ben tümay sitenize yeni üye oldum beğenerek takip ediyordum. ve üye olmaya karar verdim.sizden öğrenmek istediğim benim şebin-bilecik cevizlerim var 50 adet yalnız geçen yıl içleri çürük çıkmaya başladı hem de hafifi oluyorlar.acaba neden oluyor.bunu öğrenebilirmiyim.

bu soruyu uzmansel bölümünde sor mutlaka cevabını alırsın

Comment

elma fidesi dikmek istiyorum ama ne zaman dikeceğimi biilmiyorum.

Comment

yardımcı olabilen varsa çok sevinirim

Comment

Öncelikle elma fidesi değil elma fidanı olmal dikeceğiniz. Bunun dışında isterseniz şimdide tüplü fidan olarak elma fidanı temin edip dikebileceğiniz gibi kasım ayından sonra fidancılardan temin edebileceğiniz elma fidanlarını istediğiniz yere dikmeniz mümkün.

Comment

Working...
                                X