fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

UZAKTAN KUMANDALI ÇAPA MAKİNASI

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: UZAKTAN KUMANDALI ÇAPA MAKİNASI

Sayın Makinacı, elinizde eğer video yada görsel bilgiler var ve paylaşmak istiyorsanız kimsenin istemesine gerek bırakmadan, farklı yöntemler denemeden direk buradan paylaşabilirsiniz.

Comment

Kırıcı olduysam herkesten özür dilerim. İki sıkıntım var. Birincisi bilgisayar teknolojisine hakim değilim. Görüntü yüklemeyi bilmiyorum. İkincisi elimdeki mevcut görüntüleri taradım kafalardaki soru işaretlerini giderecek netlikte görüntü kaydetmemişim. 15 haziran pazartesiden itibaren görüntü, becerebilirsem yükleyeceğim. Bilen varsa lutfen tarif etsin...

Comment

Sayın Makinacı, e-mail adresime gönderirseniz sizin adınıza videoyu yayınlayabilirim. Resimleri de gönderin yine sizin mesajlarınızın altına eklerim.

Saygılarımla

Comment

Sayın Cengiz f 12, siz benden yaklaşık 13.000 metre uzakta oturuyorsunuz. Çok sonradan anladım. Makinanın esasını oluşturan TORK konusunu iyi çalış. Sınav yapacağım. Bilgisayarım çöktü. Onun için geciktim.

Comment

ben buldum bu makinayı ama biraz masraflı sanırım işçilerden bahsediyor

Comment

Anlıyamadım...

Comment

Anlıyamadım demiştim...

Comment

anlayamayacak bişey yok türk insanı görmediği birşeye kolay kolay inanmaz.erke diye bişey vardı bilirmisin bilmem dönergeç döndürgeç dönmece ne dersen de.kısacası yap resmini çek sonra da ilk siparişi ben vereyim anlaştıkmı dostum

Comment

Anlaştık... 4.750 TL hazırla, yerinde teslim. Türkiye'nin neresi olursa olsun fark etmez. Getirip teslim edeceğim.

Comment

Sayın BAHCİVANKURT, hitap tarzım biraz sert oldu galiba. Alenen özür dilerim. İş kurmak insanlara faydalı, sıfırdan birşeyler tasarlayıp cebelleşmek insanı hırçınlaştırıyor. Yinde tekrarlıyorum ki özür dilerim, hakkın geçmiştir helal et...

Comment

makinacı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Anlaştık... 4.750 TL hazırla, yerinde teslim. Türkiye'nin neresi olursa olsun fark etmez. Getirip teslim edeceğim.
                        Bu 4.750 tl neyin fiatıtır.
                        http://vadidekicennet.blogspot.com/

Comment

Komple makinanın kullanılabilir şekilde fiyatıdır. Bu fiyatı biraz daha aşağılara çekmek için son 6 günde 2200 km yol gittim. 12 hp motor kullandığımız bu makinanın mazotu dolu bahçe teslim fiyatı bu seviyelerdedir.

Comment

Bence makul bir fiat, tabi ki bu kalite ölcülerine göre değişebilir, tümüyle yerli bir ürünmüdür, motor ne marka, 12 beygirlik motoru ile oldukça güçlü bir ürün olacağa benziyor.
                            Size bir veya iki gün içinde bazı resimler göndereceğim
                            Artık şu resimleri koysanızda bizlerde biraz olsun merakımızı gideririz.

Comment

Tümüyle yerli bir yerli bir ürün yapmayı milli bir görev kabul ederim. Fakat mecburiyet bazı parçalarda ithal ürün kullanmayı olmazsa olmaz bir hale getiriyor. Motor ALMAN malı FARRYMAN. 12 hp, yanlız üzerinde hassasiyetle durduğum bir konu var: bisiklet tamir edebilen ortalama teknik bilgiye sahip bir insan her türlü arızaya kolaylıkla müdahale edebilecek kolaylıkta ve açıklıkta. Motorda alman malı kullanmamın nedeni prensipte bana tahsis edilmiş 80 civarında motor var. Türkiye'nin bilinen motor markalarına ulaşamıyoruz. Bu ülkede iş yapmak kadar zor birşey yok. Araştırdım bir motorun 3-4 ayrı fiyatı var. Şöyle birşeyde yapacağız. Marka farketmez, elinde 12 hp ve üstü motoru olanların motorlarını alıp makinaya bağlayıp vereceğiz. Tabiki o zaman fiyat yaklaşık 2000 tl aşağı düşecek.

Comment

Bu ürünü üretmek için patent hakkına sahipmisiniz, ikinci bir şey 12hp altındaki motorlara uymuyor mu? Malum bizim ki 8.5 beygir taral marka.

Fotoğraflar hala yok nedendir açaba? Sorularımla sizleri sıkmıyorumdur inşallah.

Comment

Working...
                                X