Makinacı arkadaşım forumdaki tüm cevapları okudum. Gerçekten zahmetli ve meşakkatli bir işe girişmisin, kısıtlı imkanlarla zor işleri başarmanın sıkıntısın biliyorum. Bu nedenle sizi kutlamak istiyorum. Makinanız taşlı zeminde bile iş görecek bir çapalama düzeneğine sahip gözüküyor. Her türlü engeli aşmanızı ve başarılı olmanızı dilerim.
Buyur gel, kapımız her zaman açık. Pazar sabahı yeni resimler vereceğim. Onları görünce daha iyi yorum yaparsın. Sen bu makinaları kullandın. Olumlu olumsuz yönlerini tartışırız. Video görüntülerini de hazırlıyorum.
Malesef hayır. Genel olarak fındık, elma ve zeytin yetiştirilen çok meyilli, büyük traktörlerin giremediği, normal çapalama makinalarının da zor kullanıldığı 10.000 metrekareden fazla yerler için düşünülmüş; 120x130 cm. ebatlarında toprağa yengeç gibi yayılan bir makinadır. Ara çapalarını bilemem ama bahçe hazırlamada kullanılabilir.
Sayın makineci ustam, iki mesajınızda beş resim görebiliyorum, birin de üç değernde iki diğer dört link açılmıyor, görebildiğim resimlerden de pek bir şey anlayamadım, boynunuza astığınız tamam o kumanda aleti ondan kumanda ediyorsunuz,diğer resimlerden bir şey anlayamadım, resimlerle ilgili detay anlatımları da yaparsanız anlamamıza yardımcı olursunuz.
Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız, vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Resimleri e-posta adresime gönderebilirmisiniz, adresimi özelinize yazıyorum.
Comment