Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bir sorum var

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: bir sorum var

ne demek ben teþekkür ederim.sizede hayýrlý geceler

Comment

arkadaþlar merhaba yukardaki yazýlardaki bir cumleye kafam takýldý sayýn TABÝYAT'çýnýn makalesinde
      (zaten her çekirdekten çýkan kendi aslýný vermez diyor) ben küçük iken aþý yapmasýný çok severdim rahmetli dedemlere köye gitimde aþý yapmadýðým aç neredeyse kalmamýþtý ama ben onlarý çoðu
      zaman diyer türlere aþýlardým mesela bir eikte 4 çeþit erik vardý elma dersen ayný dut acýnda ayný ha býrde kayýsý yý erie aþýladým þeftaliyi kayýsýya ve her birindende gayet güzel ürün alýnýrdý verimleri güzeldi ama çekirdeklerini ektiyim zaman ana ürün çýkmýyordu ben bunlarý sýrf meraktan yapýyordum
      hani bana aþýyý öðretiler ya þimdi tabi piþmaným ama neden böyle oldunu hala çözebilmiþ deðilim
      bilenler anlatýrsa sevinirim ama bunun yanýnda iyi þeylerde yaptým tabi mesela ormandaki yaban armutlarýný normal armut aþýsý yaptým ahlatlarý elmalarý aynen birde bunun diðer yaný var þu an 14 yaþýnda bir çocuðum var yazýn gitiýmizde ormanda gezinirken onlarýn meyvelerini yemek ve bunlarý çocuma anlatmak bana ayrýca gurur verdi diyebilirim yani oda senden bir parça olmuþ ve her gitiyimde bakýmlarýný yapmaya çalýþýyorum onca seneye karþý ayakta kalabilmeleri beni sevindiriyor

Comment

bir nar fidaným var çiçek açýyor çiçeklerini döküyor meyva tutmuyor nedeni nedir ?

Comment

Bitki Beslenme konusunda bilgim yok fakat çiçekleri dökülüyor deyince sanki suyu az mý verildi acaba gibisinden bir soru sorasým geldi.

Comment

deðerli bahcesel üyeleri syýn arkadaþlar ben 2 dönümlük tarlam için organik domates,biber,patlýcan fidesi almak istiyorum bana güvenilir yetiþtirici önermek istermisiniz.

Comment

bulunduðunuz bölgeyi yazarsanýz ...yerl çeþitler hakkýnda bilgi verebilirim..

Comment

abla bence sen o çiçeði sök at asmasý kalsýn hem kýþýn asma yetiþtiren ilk insan olarak tarihe geçersin ama bakarsýn olurda birde üzüm falan verir yersin ama yinede sen o asmayý çok sevdiysen baharda topraða dik sonra aþýlat öyle güzel olur

Comment

Ya eskiya sen bizi bosluyon gibime geliyor.

Comment

abla bence sen o çiçeði sök at asmasý kalsýn hem kýþýn asma yetiþtiren ilk insan olarak tarihe geçersin ama bakarsýn olurda birde üzüm falan verir yersin ama yinede sen o asmayý çok sevdiysen baharda topraða dik sonra aþýlat öyle güzel olur

Comment

ne konuda abi aslýnda boþlamýyom ama sadece soru sormuyom vaz geçtim soru sormaktan zaten gerkli bilgilere ulaþtým sayýlýr alýnda önceden soru soruyodum ama sanýyodumki sorduðum soruyu bir bilenler vardýr bana yol gösterir sanýyodum ama öle olmuyo bazen ters etki ediyo o yüzden sadece takýlýyom ölesine zaten aþý iþlerini öðrendim þimdi sadece uygulamasý kaldý önümüzdeki ay yaparým fidan dikim iþinide öðrendim oda basitmiþ tek sorun siizn kök kanseri dediðiniz þey onunda ilacýný buldum chander cevizide yerdoðan kardeþ bizim uþaklýymýþ topraðýz yani o yardýmcý oluyo mesela bu chander cevizi amarikalýlar sandýklýdan götürmüþler ama sandýklý bizim komþu ilçe aramýzda sadece bir dað var o yüzden buralarda olmamasý için sorun yok yani böle aslýnda bilgileri buldum sadece uygulamak kalýyo zaten merak ettiðim þeylerde kendi bildiðim veya tahmin ettiðim cevaplar oluyo þu an baþka sorum kalmadý aslýnda sorum çok ama ben ne zaman bi soru sorsam herkez bana karþý taraf oluyo ondan bide zaten burdaki herkezde benim bildiklerimi biliyoDDDD: öle aslýnda bizi boþlayan burbal abi ona demen lazým bu sözleri

Comment

Sen bur bal abi nerdesine yazda oradan konusak bu sayfa bize ozel degil .

Comment

burbal abi bak sonunda benim önerdiðim þekilde bahçe kuruyo adam gitmiþ her meyveden almýþ þu an onlarý dikmekle meþguldür yada bi devlet fidanlýðýna gitmiþtir orda fotoðraf çekiyodur yarýna falan siteye korD adamda para çok bahçe bahçe geziyo arýlarý nettiyki acaba ballarýndan bizede yedirir belki zaten cimri birine benzemiyo baya sevimli bi adam

Comment

burbal abi bak sonunda benim önerdiðim þekilde bahçe kuruyo adam gitmiþ her meyveden almýþ þu an onlarý dikmekle meþguldür yada bi devlet fidanlýðýna gitmiþtir orda fotoðraf çekiyodur yarýna falan siteye korD adamda para çok bahçe bahçe geziyo arýlarý nettiyki acaba ballarýndan bizede yedirir belki zaten cimri birine benzemiyo baya sevimli bi adam

Comment

Working...
                            X