Cevap: bir sorum var
ne demek ben teþekkür ederim.sizede hayýrlý geceler
ne demek ben teþekkür ederim.sizede hayýrlý geceler
vaz geçtim soru sormaktan zaten gerkli bilgilere ulaþtým sayýlýr alýnda önceden soru soruyodum ama sanýyodumki sorduðum soruyu bir bilenler vardýr bana yol gösterir sanýyodum ama öle olmuyo bazen ters etki ediyo o yüzden sadece takýlýyom ölesine zaten aþý iþlerini öðrendim þimdi sadece uygulamasý kaldý önümüzdeki ay yaparým fidan dikim iþinide öðrendim oda basitmiþ tek sorun siizn kök kanseri dediðiniz þey onunda ilacýný buldum chander cevizide yerdoðan kardeþ bizim uþaklýymýþ topraðýz yani o yardýmcý oluyo mesela bu chander cevizi amarikalýlar sandýklýdan götürmüþler ama sandýklý bizim komþu ilçe aramýzda sadece bir dað var
o yüzden buralarda olmamasý için sorun yok
yani böle aslýnda bilgileri buldum sadece uygulamak kalýyo zaten merak ettiðim þeylerde kendi bildiðim veya tahmin ettiðim cevaplar oluyo þu an baþka sorum kalmadý aslýnda sorum çok ama ben ne zaman bi soru sorsam herkez bana karþý taraf oluyo ondan bide zaten burdaki herkezde benim bildiklerimi biliyo
D
DD
D
: öle aslýnda bizi boþlayan burbal abi ona demen lazým bu sözleri
adam gitmiþ her meyveden almýþ þu an onlarý dikmekle meþguldür
yada bi devlet fidanlýðýna gitmiþtir orda fotoðraf çekiyodur yarýna falan siteye kor

D

adamda para çok bahçe bahçe geziyo
arýlarý nettiyki acaba ballarýndan bizede yedirir belki zaten cimri birine benzemiyo
baya sevimli bi adam
adam gitmiþ her meyveden almýþ þu an onlarý dikmekle meþguldür
yada bi devlet fidanlýðýna gitmiþtir orda fotoðraf çekiyodur yarýna falan siteye kor

D

adamda para çok bahçe bahçe geziyo
arýlarý nettiyki acaba ballarýndan bizede yedirir belki zaten cimri birine benzemiyo
baya sevimli bi adam

Comment