Cevap: bir sorum var
ne demek ben teşekkür ederim.sizede hayırlı geceler
ne demek ben teşekkür ederim.sizede hayırlı geceler
vaz geçtim soru sormaktan zaten gerkli bilgilere ulaştım sayılır alında önceden soru soruyodum ama sanıyodumki sorduğum soruyu bir bilenler vardır bana yol gösterir sanıyodum ama öle olmuyo bazen ters etki ediyo o yüzden sadece takılıyom ölesine zaten aşı işlerini öğrendim şimdi sadece uygulaması kaldı önümüzdeki ay yaparım fidan dikim işinide öğrendim oda basitmiş tek sorun siizn kök kanseri dediğiniz şey onunda ilacını buldum chander cevizide yerdoğan kardeş bizim uşaklıymış toprağız yani o yardımcı oluyo mesela bu chander cevizi amarikalılar sandıklıdan götürmüşler ama sandıklı bizim komşu ilçe aramızda sadece bir dağ var
o yüzden buralarda olmaması için sorun yok
yani böle aslında bilgileri buldum sadece uygulamak kalıyo zaten merak ettiğim şeylerde kendi bildiğim veya tahmin ettiğim cevaplar oluyo şu an başka sorum kalmadı aslında sorum çok ama ben ne zaman bi soru sorsam herkez bana karşı taraf oluyo ondan bide zaten burdaki herkezde benim bildiklerimi biliyo
D
DD
D
: öle aslında bizi boşlayan burbal abi ona demen lazım bu sözleri
adam gitmiş her meyveden almış şu an onları dikmekle meşguldür
yada bi devlet fidanlığına gitmiştir orda fotoğraf çekiyodur yarına falan siteye kor

D

adamda para çok bahçe bahçe geziyo
arıları nettiyki acaba ballarından bizede yedirir belki zaten cimri birine benzemiyo
baya sevimli bi adam
adam gitmiş her meyveden almış şu an onları dikmekle meşguldür
yada bi devlet fidanlığına gitmiştir orda fotoğraf çekiyodur yarına falan siteye kor

D

adamda para çok bahçe bahçe geziyo
arıları nettiyki acaba ballarından bizede yedirir belki zaten cimri birine benzemiyo
baya sevimli bi adam

Comment