fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bir sorum var

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

Cevap: bir sorum var

ne demek ben teşekkür ederim.sizede hayırlı geceler

Comment

arkadaşlar merhaba yukardaki yazılardaki bir cumleye kafam takıldı sayın TABİYAT'çının makalesinde
      (zaten her çekirdekten çıkan kendi aslını vermez diyor) ben küçük iken aşı yapmasını çok severdim rahmetli dedemlere köye gitimde aşı yapmadığım aç neredeyse kalmamıştı ama ben onları çoğu
      zaman diyer türlere aşılardım mesela bir eikte 4 çeşit erik vardı elma dersen aynı dut acında aynı ha bırde kayısı yı erie aşıladım şeftaliyi kayısıya ve her birindende gayet güzel ürün alınırdı verimleri güzeldi ama çekirdeklerini ektiyim zaman ana ürün çıkmıyordu ben bunları sırf meraktan yapıyordum
      hani bana aşıyı öğretiler ya şimdi tabi pişmanım ama neden böyle oldunu hala çözebilmiş değilim
      bilenler anlatırsa sevinirim ama bunun yanında iyi şeylerde yaptım tabi mesela ormandaki yaban armutlarını normal armut aşısı yaptım ahlatları elmaları aynen birde bunun diğer yanı var şu an 14 yaşında bir çocuğum var yazın gitiımizde ormanda gezinirken onların meyvelerini yemek ve bunları çocuma anlatmak bana ayrıca gurur verdi diyebilirim yani oda senden bir parça olmuş ve her gitiyimde bakımlarını yapmaya çalışıyorum onca seneye karşı ayakta kalabilmeleri beni sevindiriyor

Comment

bir nar fidanım var çiçek açıyor çiçeklerini döküyor meyva tutmuyor nedeni nedir ?

Comment

Bitki Beslenme konusunda bilgim yok fakat çiçekleri dökülüyor deyince sanki suyu az mı verildi acaba gibisinden bir soru sorasım geldi.

Comment

değerli bahcesel üyeleri syın arkadaşlar ben 2 dönümlük tarlam için organik domates,biber,patlıcan fidesi almak istiyorum bana güvenilir yetiştirici önermek istermisiniz.

Comment

bulunduğunuz bölgeyi yazarsanız ...yerl çeşitler hakkında bilgi verebilirim..

Comment

abla bence sen o çiçeği sök at asması kalsın hem kışın asma yetiştiren ilk insan olarak tarihe geçersin ama bakarsın olurda birde üzüm falan verir yersin ama yinede sen o asmayı çok sevdiysen baharda toprağa dik sonra aşılat öyle güzel olur

Comment

Ya eskiya sen bizi bosluyon gibime geliyor.

Comment

abla bence sen o çiçeği sök at asması kalsın hem kışın asma yetiştiren ilk insan olarak tarihe geçersin ama bakarsın olurda birde üzüm falan verir yersin ama yinede sen o asmayı çok sevdiysen baharda toprağa dik sonra aşılat öyle güzel olur

Comment

ne konuda abi aslında boşlamıyom ama sadece soru sormuyom vaz geçtim soru sormaktan zaten gerkli bilgilere ulaştım sayılır alında önceden soru soruyodum ama sanıyodumki sorduğum soruyu bir bilenler vardır bana yol gösterir sanıyodum ama öle olmuyo bazen ters etki ediyo o yüzden sadece takılıyom ölesine zaten aşı işlerini öğrendim şimdi sadece uygulaması kaldı önümüzdeki ay yaparım fidan dikim işinide öğrendim oda basitmiş tek sorun siizn kök kanseri dediğiniz şey onunda ilacını buldum chander cevizide yerdoğan kardeş bizim uşaklıymış toprağız yani o yardımcı oluyo mesela bu chander cevizi amarikalılar sandıklıdan götürmüşler ama sandıklı bizim komşu ilçe aramızda sadece bir dağ var o yüzden buralarda olmaması için sorun yok yani böle aslında bilgileri buldum sadece uygulamak kalıyo zaten merak ettiğim şeylerde kendi bildiğim veya tahmin ettiğim cevaplar oluyo şu an başka sorum kalmadı aslında sorum çok ama ben ne zaman bi soru sorsam herkez bana karşı taraf oluyo ondan bide zaten burdaki herkezde benim bildiklerimi biliyoDDDD: öle aslında bizi boşlayan burbal abi ona demen lazım bu sözleri

Comment

Sen bur bal abi nerdesine yazda oradan konusak bu sayfa bize ozel degil .

Comment

burbal abi bak sonunda benim önerdiğim şekilde bahçe kuruyo adam gitmiş her meyveden almış şu an onları dikmekle meşguldür yada bi devlet fidanlığına gitmiştir orda fotoğraf çekiyodur yarına falan siteye korD adamda para çok bahçe bahçe geziyo arıları nettiyki acaba ballarından bizede yedirir belki zaten cimri birine benzemiyo baya sevimli bi adam

Comment

burbal abi bak sonunda benim önerdiğim şekilde bahçe kuruyo adam gitmiş her meyveden almış şu an onları dikmekle meşguldür yada bi devlet fidanlığına gitmiştir orda fotoğraf çekiyodur yarına falan siteye korD adamda para çok bahçe bahçe geziyo arıları nettiyki acaba ballarından bizede yedirir belki zaten cimri birine benzemiyo baya sevimli bi adam

Comment

Working...
                            X