Cevap: ÞEBÝN CEVÝZMÝ YOKSA CHANDLERMÝ
3 uþaklý oldu ama yerdoðan abinin iþleri yoðun o yüzden fazla giremiyo onun sezon açýldý
3 uþaklý oldu ama yerdoðan abinin iþleri yoðun o yüzden fazla giremiyo onun sezon açýldý
bizim uzmanlarýn iþi gücü çok balkonunda domates biber aðaç falan yetiþtirecekler var onlarla meþguller
bizim aðaçlarý ilkbahar geç donlarýnýn vurup vurmamamsý fazla önemli deyil
ama sen ne zaman istersen gel tabikide sorun olmaz üstelik sevinirim hem aðaçlarýda soðuk öldürdü zaten sürgünleri hem bakarýz birlikte görürsün mesela ben bir kaç aðaç gördüm ama baþka yerde yan yana iki aðacýn cevizin birini soðuk öldürmüþ dierini öldürmemiþ neredeyse hiç soðuk vurmamýþ falan onlarý gözlemleyeceðim yýl boyunca aslýnda doðru cevizi buldum gibi araþtýrmalarým sonunda en uygun ceviz chandler olduðunu gördüm mesela bizim cevizler çoktan sürgün verdiler ama chandler hala sürgün vermemiþ geç yapraklanýyormuþ bunu unutma hatta birisi ismini unuttum tanýþma bölümüne yazdý ben sormuþtum onunda karma bahçesi varmýþ þebin bilecik ve yalovalar yaprak açmýþ sürgün vermiþ ama chandler ceviz hala gözler uyanmamýþ öle diyola seneye bende chandler iþine gireceðim
hatta toprak tivide purogramlar vardý onlar bile bu cevizi övüyorlar 
kendine iyi bak ama yerdoðan abiye ulaþa bilirsen o sana çok yardýmcý olur belki bi hemþeri kýyaðý yapar sana onu her çarþamba günü pazar yerinde bula bilirsin çarþamba pazarý günü þehir içi nakliye arabalarýnýn oralarda zirai ilaç satýcýsý var orda oluyo ama adýný unuttum onla bi tanýþ veya burdan ona özel mesaj at sana yanýt verir iyi adamdýr ama biraz havalý biraz karizma gibi biþi

pazar yerinin en alttaki kýsýmdaki ziraatcýda olur kendisi altta park var durak falan var oranýn karþýsýnda yüksel erdoðan ama burdan mesaj at daha kesin olur ama sen yarýn falan gelirsen ben boþum veya perþembe günde olur o günde boþum gel tanýþalým
selçikleri bilirsin hemen yakýn 2 kilometre zaten köyde benden baþka özkan yok
sivaslýda okuduðunu yazmýþsýn ama ben farketmemiþim:S
kendine iyi bak
ben az önce ordaydým gezmeye gitmiþtim ama tepeden baktým binlerce yerli ceviz var herkezin bahçesinde var kendilkiðinden çýkma doðal cevizler

Comment