Cevap: ŞEBİN CEVİZMİ YOKSA CHANDLERMİ
3 uşaklı oldu ama yerdoğan abinin işleri yoğun o yüzden fazla giremiyo onun sezon açıldı
3 uşaklı oldu ama yerdoğan abinin işleri yoğun o yüzden fazla giremiyo onun sezon açıldı
bizim uzmanların işi gücü çok balkonunda domates biber ağaç falan yetiştirecekler var onlarla meşguller
bizim ağaçları ilkbahar geç donlarının vurup vurmamamsı fazla önemli deyil
ama sen ne zaman istersen gel tabikide sorun olmaz üstelik sevinirim hem ağaçlarıda soğuk öldürdü zaten sürgünleri hem bakarız birlikte görürsün mesela ben bir kaç ağaç gördüm ama başka yerde yan yana iki ağacın cevizin birini soğuk öldürmüş dierini öldürmemiş neredeyse hiç soğuk vurmamış falan onları gözlemleyeceğim yıl boyunca aslında doğru cevizi buldum gibi araştırmalarım sonunda en uygun ceviz chandler olduğunu gördüm mesela bizim cevizler çoktan sürgün verdiler ama chandler hala sürgün vermemiş geç yapraklanıyormuş bunu unutma hatta birisi ismini unuttum tanışma bölümüne yazdı ben sormuştum onunda karma bahçesi varmış şebin bilecik ve yalovalar yaprak açmış sürgün vermiş ama chandler ceviz hala gözler uyanmamış öle diyola seneye bende chandler işine gireceğim
hatta toprak tivide purogramlar vardı onlar bile bu cevizi övüyorlar 
kendine iyi bak ama yerdoğan abiye ulaşa bilirsen o sana çok yardımcı olur belki bi hemşeri kıyağı yapar sana onu her çarşamba günü pazar yerinde bula bilirsin çarşamba pazarı günü şehir içi nakliye arabalarının oralarda zirai ilaç satıcısı var orda oluyo ama adını unuttum onla bi tanış veya burdan ona özel mesaj at sana yanıt verir iyi adamdır ama biraz havalı biraz karizma gibi bişi

pazar yerinin en alttaki kısımdaki ziraatcıda olur kendisi altta park var durak falan var oranın karşısında yüksel erdoğan ama burdan mesaj at daha kesin olur ama sen yarın falan gelirsen ben boşum veya perşembe günde olur o günde boşum gel tanışalım
selçikleri bilirsin hemen yakın 2 kilometre zaten köyde benden başka özkan yok
sivaslıda okuduğunu yazmışsın ama ben farketmemişim:S
kendine iyi bak
ben az önce ordaydım gezmeye gitmiştim ama tepeden baktım binlerce yerli ceviz var herkezin bahçesinde var kendilkiğinden çıkma doğal cevizler

Comment