fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ŞEBİN CEVİZMİ YOKSA CHANDLERMİ

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

Cevap: ŞEBİN CEVİZMİ YOKSA CHANDLERMİ

3 uşaklı oldu ama yerdoğan abinin işleri yoğun o yüzden fazla giremiyo onun sezon açıldı

Comment

Yerdoğan abi ne iş yapıyor?

Comment

tam bilmiyom ama bahçe kurtarıcısı gibi bişi bana anlattı bende anlamadım ama çiftçilerin içindençıkamadığı konulara yardımcı oluyo mesela adamın değerli tarlası var ve hastalık girdi ne yapması gerektiğini bilmiyo öle veya adamın kiraz tarlası var verim vermiyo ona yardımcı oluyo karmaşık konularda mütiş bilgili birisi hatta yurt dışına bile gidiyormuş yunanistan falan

Comment

eşkiya kardeş acaba bahçeni görme imkanım varmı bi sorun teşkil etmeyecekse senin için tanışmak isterim seninle bende bahçe kurmayı düşünüyorum hem fikrini almak isterim..

Comment

Balıkesir de kamu da çalışıyorum. Ceviz işine yeni başladım. Ceviz işi ile uğraşanlarla tanışalım mı?
            [email protected]

Comment

aktasgfb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              eşkiya kardeş acaba bahçeni görme imkanım varmı bi sorun teşkil etmeyecekse senin için tanışmak isterim seninle bende bahçe kurmayı düşünüyorum hem fikrini almak isterim..
              arkadaşım kusura bakma mesajını bu gün gördüm bu bölüme fazla girmiyorum bizim uzmanların işi gücü çok balkonunda domates biber ağaç falan yetiştirecekler var onlarla meşguller bizim ağaçları ilkbahar geç donlarının vurup vurmamamsı fazla önemli deyil ama sen ne zaman istersen gel tabikide sorun olmaz üstelik sevinirim hem ağaçlarıda soğuk öldürdü zaten sürgünleri hem bakarız birlikte görürsün mesela ben bir kaç ağaç gördüm ama başka yerde yan yana iki ağacın cevizin birini soğuk öldürmüş dierini öldürmemiş neredeyse hiç soğuk vurmamış falan onları gözlemleyeceğim yıl boyunca aslında doğru cevizi buldum gibi araştırmalarım sonunda en uygun ceviz chandler olduğunu gördüm mesela bizim cevizler çoktan sürgün verdiler ama chandler hala sürgün vermemiş geç yapraklanıyormuş bunu unutma hatta birisi ismini unuttum tanışma bölümüne yazdı ben sormuştum onunda karma bahçesi varmış şebin bilecik ve yalovalar yaprak açmış sürgün vermiş ama chandler ceviz hala gözler uyanmamış öle diyola seneye bende chandler işine gireceğim hatta toprak tivide purogramlar vardı onlar bile bu cevizi övüyorlar

istediğin zaman gelebilirsin hatta yarın veya yarından sonraki gün ben boş sayılırım müsaitim gelirsen ben seni gezdiririm sivaslı arabalarına bin beni ara ben seni alırım ama başka gün gelirsen muhtemelen işim olur tarlada olurum seni çalıştırırım bak tarlada kendine iyi bak ama yerdoğan abiye ulaşa bilirsen o sana çok yardımcı olur belki bi hemşeri kıyağı yapar sana onu her çarşamba günü pazar yerinde bula bilirsin çarşamba pazarı günü şehir içi nakliye arabalarının oralarda zirai ilaç satıcısı var orda oluyo ama adını unuttum onla bi tanış veya burdan ona özel mesaj at sana yanıt verir iyi adamdır ama biraz havalı biraz karizma gibi bişi pazar yerinin en alttaki kısımdaki ziraatcıda olur kendisi altta park var durak falan var oranın karşısında yüksel erdoğan ama burdan mesaj at daha kesin olur ama sen yarın falan gelirsen ben boşum veya perşembe günde olur o günde boşum gel tanışalım

Comment

eyvallah kardeşim çok memnun olurum ama bu hafta benin sınavlarım basladı inş. diger günlerde görüşme sansımız olur haberleşiriz yine buradan. chadlerı demiştim zaten herkes tavsiye ediyo ama bilip bilmeden konusuyo kimisi işte sırf kafa karışıklıgı , ayrıca su don olayınıda bi arastırayım belki bi yardımım dokunur. görüşmek üzere.

Comment

don olayının kesin bir çözümü yok tek çözüm ya dona dayanıklı ürünler seçmek yada geç yapraklanan ürünler gibi diyer yöntemler boş o yüzden ben chandlerde karar kıldım sanada göstereyim izle

ToprakTV - Firmalarımız

ceviz konferansının 4 üncüyü izle sonlara doğru kadının anlattığı yeri:d eyerki bi yanlış varsa vebali günahı ordaki bayana ait ben sırf o görüntüyü izledim diye chandler ve dier yabancı cevizlerde kara kıldım

Comment

eyerki tanışmak istersen gelebilirsen ben çarşamba günleri uşağa geliyorum sen sen şu an nerde okuyosun bilmiyorum ama gelmek istersen ben kulalı kasabı varya orda pazardayım çarşamba günleri geliyorum muhtemelen bu hafta geleceğim gele bilirsen oraya gel kulalı kasabın oraya tombul 29 yaşında bir genç görürsen benim o ismim özkan

Comment

kardeş şu sınavları bi atlatayım ilk iş seni arıycam.. ben uşak merkezde oturuyorum .. sivaslıda okul hergün gel git yapıyorum, fikir alışverişinde bulunuruz geldgimide..

Comment

bende sivaslıda oyuruyorum selçikler kasabasında yakınız bir gün okulu as gel selçikleri bilirsin hemen yakın 2 kilometre zaten köyde benden başka özkan yok sivaslıda okuduğunu yazmışsın ama ben farketmemişim:S

Comment

selam ben uşak merkezde oturuyorum yarın uşaktayım face bookta ekle yuksel erdogan diye ara

Comment

ABİ GELMİŞSİN yine yeşil sahalara dönmüşsün yüksel abi bunda doğru yolu buldum chandler ceviz geç yapraklanıyormuş o yüzden kışın biraz alıp küçük ağaçları chandlere çevireceğiz 40 kadar:S ama iyi olursa dierlerinide sonraki yıllarda aşı ile chandler yapacağız:S zaten cevizleri soğuk öldürdü yarısından fazlasını hala cevizleri soğuktan koruma kırağıdan yöntemini bulamadım tek senin yöntem kaldı denemediğim hani sen diplerini kırağı olacağı gün salma su ile sula kırağı ıslak yerlere birikir demiştin ya öle o yöntemi ayrıntılı olarak yaza bilirmisin yanlış yapmıyayım kendine iyi bak

Comment

Soğuk havaya dayanabilen ceviz varmı? varsa kaç dereceye kadar dayanabiliyor?

Comment

cesurturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Soğuk havaya dayanabilen ceviz varmı? varsa kaç dereceye kadar dayanabiliyor?
                                buralarda bazıları var ama kaliteli deyildir tohumdan çıkma ben bazı ağaçları gözlemledim ikitane yan yana ağacın birisini soğuk öldürmüş taze sürgünleri birisini ise hiç öldürmemiş öle ama o ağaçlarda verim yönünden kalite deyildir muhtemelen ama tabiatcı abinin bu konuda bir çalışması varmış aslında bizim buralardada muhtemelen ilkbahar geç donlarına dayanan cevizler vardır çok buluna bilir mesela bizim köyün 2 km falan ilersinde bir kanyon gibi yer var orada binlerce ceviz ağacı var ama doğal orada bi gözlemleme yapılsa mutklaka güzel ağaçlar çıkarben az önce ordaydım gezmeye gitmiştim ama tepeden baktım binlerce yerli ceviz var herkezin bahçesinde var kendilkiğinden çıkma doğal cevizler

Comment

Working...
                                X