fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: Çapa Makineleri Hakkında

sayın ozencan43,

Bahsettiğin aparatların kukkanılması ile ilgili resimler KAAN çapa motorlarında mevcut fiyatlarıda yazıyor. Ayrıca müşteri hizmetleri ile tenasa geçersen yardımcı olacaklardır. http://www.bahcefuari.com/asp/group/258/Kaan

selamlar
    Veli TAŞKIN

Comment

Bence en kullanisli olacak olan sn. lilium`un gönderdigi bu. Veya buna benzer oturarak pulluk veya tiller cekilebilecek bir aparat. Bunun üretimi Türkiyedeymis! Kim üretiyorsa onlarda kesin baska olasiliklar da vardir.

Comment

Taşlık arazilerde bu ve buna benzer makineler iş yapar.

YouTube - HK4FMD Segunda pasada b Marzo 06 del 2010 (13).AVI
        http://vadidekicennet.blogspot.com/

Comment

Sn. Lilium. evet bu capalamanin bicaklari cok farkli. Orjinalleri genis ve iceri dogru daire olustururken, burada az egilimli, ince, ve düz cikan (bicak degil) dirgen tirnagi gibi. Arkadan gelen pulluk ayni zamanda direnc lamasi gibi calisirken pulluk görevi de yapmis oluyor. Sarsinti gercekten azalir. Fakat normal bicaklar gibi topragi inceltmez diye düsünüyorum. Bu capayi hazir olarak satilirmi yoksa kendimizmi yapmamiz lazim.? Sn lilium sizin özel bir seyler yaptiginizi okumustum.

Comment

• Cevap: çapa makinaları hakkında

Selahattin YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Taral marka çapa makinelerinden vazgeçmeyin onunda büyük ve küçük olanı var işleme genişliğine göre hangisi size uygunsa tercih edersiniz. Çin malları olanlar var onlarla henüz karşılaşmadım. Bunun dışında tekerleksiz direkt çapanın motora bağlı olarak döndüğü makinalar varyani motorlu çapalar bunlar ise kullanıcıyı oldukça yoruyor ve yavaş kalıyor.

Taral marka çapa makinaları hem tercihte yüksek öncelikli ve ülkemizde sorunsuz servis ve yedek parça imkanı var hemde kolay alınıp satılabiliyor.
            merhaba ben 12hp çapa ve römork almak istiyorum ama altan çapalımı arkadan çapalımı almalıyım kararsız kaldım.alttan çapalıların çok yorduğunu arkadan çapalılarınında dar sıra aralarına girmediği söyleniyor.yardımcı olurmusunuz. birde alttan çapalılara arkadan freze takılabiliyor mu.

Comment

merhaba yağmur 510 na arkadan çapa yapmak için freze takılabilir mi

Comment

pacosanın dikkatine

bir yıl önce KAMA 910E aldım geçen sezon 80 ila 100 dönüm arazi sürdük .motorda süper perpormans gördüm.alırken araştırmıştım üzerinde KİPOR motor olduğunu,sana tavsiyem hiç düşünmeden KAMA,yı alabilirsin. KAMA,yada böyle bir motoru yaptığı için TEŞEKKÜRLER.

Comment

haktantarım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  pacosanın dikkatine

bir yıl önce KAMA 910E aldım geçen sezon 80 ila 100 dönüm arazi sürdük .motorda süper perpormans gördüm.alırken araştırmıştım üzerinde KİPOR motor olduğunu,sana tavsiyem hiç düşünmeden KAMA,yı alabilirsin. KAMA,yada böyle bir motoru yaptığı için TEŞEKKÜRLER.
                  hocam selam bende kama 910 e almaya karar verdim fakat bulamadım stokta yok dior herkez olanlarda çok fazla fiyat çekiyolar bende 910 c almaya karar verdim aralarındaki tek fark gördüğüm kadarı ile birisinde marş motoru var dierinde yok fiyatta baya fark ediyo benim sormak istediğim şu bunlarda kuyruk mili oılayı varmı bi arkadaşım yok dedi çünkü arkadan itişli kasa almayıda düşünüyorum bu konuda bilgi verirmisiniz.

Comment

ben 2 yıldır kama 910 c modeli kullanıyorum.
                    kasa olarak demirciye yreno arka tekeri üzerine iki adet makas koydurarak büyük bir kasa yaptırdım. rahatlıkla düz yolda 500 kg yük taşıyor. tarla içersinde arkadan çekiş olmasığı için zorlanıyor.kuyruk milinden güç alarak yaptrabilirsem arkadan çekişligüzel olacak ve aynı zamanda tahminim 2 adet beygir pulluğu ile oturarak çift sürülebilir.denemek lazım.

Comment

ben bu aleti zeytin aralarını çapalamakta ve hasat zamanıda zeytin hasatımı kaldırmak için kullanacam ama bahçelerimden birisi çok dük bir arazide yolunuda çok düzgün değil dolayısı ile burda 4x4 olması benim için çok büyük avantaj olacak 910 c fiyatlarında 9 hp dizel kuyruk mili arkada olan önerebileceğiniz bişey varmı?

Comment

kd 910 ca model 7 beygirlik kuyruk milinden hareket alabilirswn bunu tornacılar yapar. tahminim murat arka şaftı ve difransiyeli bu işi görür.400 tl ek masrafla 4*4 olur. ama sen biraz daha güçlü bir motor istersen taral veya yetin böyle büyük motorları var 4*4 kasasıyla beraber 8.500 tl dediler.bir bak.benim arazim taşlık alt çapası ve arkadan çapası çalışmadı bende kendim 3 lü kaz ayağı ve beygir pulluğu yaptırdım şu anda onunla çalışıyorum gayet iyi bir sorunu yok.

Comment

slm çapa bıçakları konusunda sıkıntı yaşayan dostlar bir tavsiyem var ben manisada arkadaşımın yaptırdığından biliyorum .. sıcak demirci varsa bulunduğunuz yerde hurdadan oto makas temin edip demirciye yaptırabilirsiniz çok daha dayanıklı ve keskin oluyor hemde hesaplı bizzat kullanan arkadaşımdan biliyorum

Comment

Bu bıçak sağlamlığı konusu biraz tercih meselesi. Şöyle izah edeyim: evlerdeki elektrik sigortasını düşünün. Fazla yük gördüğü zaman sigorta devreden çıkar. Benim bakış açımla çapa makinalarında olagan dışı mukamevette bıçak kullanmanın bazı mahzurları var. Şöyle söyliyeyim, bırakın sağı solu kıracağına bıçak kırılsın...

Comment

Selam arkadaşlar. 16 dönüm fidanlığımız var. Kirazlarımız 5 yaşına geldi. Şeftalilerimizde 3 yaşında. Artık büyük traktörle aralarına giremiyoruz. Babamla bir çapa makinası almayı düşünüyoruz. 16 dönümlük bir arazi için nasıl bir makine almamız gerekir acaba? Önerebileceğiniz bir marka ve model varmı? Arazimiz düz bir yapıya sahip. Fidanların dibine kadar girebilen bir makine istiyoruz. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Comment

süleymanbilik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Selam arkadaşlar. 16 dönüm fidanlığımız var. Kirazlarımız 5 yaşına geldi. Şeftalilerimizde 3 yaşında. Artık büyük traktörle aralarına giremiyoruz. Babamla bir çapa makinası almayı düşünüyoruz. 16 dönümlük bir arazi için nasıl bir makine almamız gerekir acaba? Önerebileceğiniz bir marka ve model varmı? Arazimiz düz bir yapıya sahip. Fidanların dibine kadar girebilen bir makine istiyoruz. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
                                Bu sayfalari ve YET 510 isimli topigi okursaniz her soruya cavap bulabilirsiniz.

Comment

Working...
                                X