3LD510 motor yani 12hp yalnızca Anadolu motorun ürettiği antor-lombardinidir.İtalyada üretilen lombardini ise 15LD500 modelidir.Anadolu mot.3Ld10 u LOmbardini damgasıyla İtalyaya ihraç etmektedir.Ayrıca lombardini motorun distribütörü Anadolu motordur.
Anadolu motor, yağmur firmasına bu motoru vermediği(aralarındaki sürtüşmeden dolayı) için Yağmur firması da bunu italya üzerinden Türkiyeye getirmektedir.Parça fiyatları da doğal olarak daha pahalıdır.
Ayrıca Emirsanın da 12hp lik motoru var kaliteli ve fiyatı da gayet uygun.6000 TL .civarı
hocam selam bende kama 910 e almaya karar verdim fakat bulamadım stokta yok dior herkez olanlarda çok fazla fiyat çekiyolar bende 910 c almaya karar verdim aralarındaki tek fark gördüğüm kadarı ile birisinde marş motoru var dierinde yok fiyatta baya fark ediyo benim sormak istediğim şu bunlarda kuyruk mili oılayı varmı bi arkadaşım yok dedi çünkü arkadan itişli kasa almayıda düşünüyorum bu konuda bilgi verirmisiniz.
pacosanın dikkatine
arkadaşım kama 910 ede kuyruk mili yanda oyüzden romörk 4x4 olmaz. ben bu modeli romörkle kullanıyorum.çokda memnunum.bizim arazilerimiz düz oyüzden pek birşey değişmiyor. senin kullanacağın araziye bağlı.birde bu910e nisan ayında teslim edecekler.nisana birşey kalmadı bumotor için beklemeye değer.başka sorun olursa seve seve cevaplarım.
arkadaşım kama 910 ede kuyruk mili yanda oyüzden romörk 4x4 olmaz. ben bu modeli romörkle kullanıyorum.çokda memnunum.bizim arazilerimiz düz oyüzden pek birşey değişmiyor. senin kullanacağın araziye bağlı.birde bu910e nisan ayında teslim edecekler.nisana birşey kalmadı bumotor için beklemeye değer.başka sorun olursa seve seve cevaplarım.
saolasın hocam bilgilendirme için bende nisanı bekliyorum zaten ama 4x4 yapmak için çok güzel bi taktik geldi ürünü alayım yapacağım inşallah o zamanda buırdan fotolarını paylaşırım
merhababuforma yeni üye oldum arkadaşlar 1300 m2 bir bahçem var 1000 m2 fidanlık 300 m2 sebze dikmek için kullanıyorum bu daha öncelri bel ile yaptıryordum.ama çapa makınası almak istiyorum bana bir makına önerebilrimisniz
merhababuforma yeni üye oldum arkadaşlar 1300 m2 bir bahçem var 1000 m2 fidanlık 300 m2 sebze dikmek için kullanıyorum bu daha öncelri bel ile yaptıryordum.ama çapa makınası almak istiyorum bana bir makına önerebilrimisniz
Comment