fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: Çapa Makineleri Hakkında

arkadaşlar taral 51 s in motoru orjinal lombardini mi yoksa türkiyede üretilen lombardini mi?

Comment

ARKADAŞLAR YAĞMURLA TARALIN MOTORU AYNI MI?LÜTFEN CEVAPLAYIN

Comment

kütük24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        ARKADAŞLAR YAĞMURLA TARALIN MOTORU AYNI MI?LÜTFEN CEVAPLAYIN

taral' ın web sitesinde yazıyor, sormana gerek yok oradan bakabilirsin ...

Comment

sayın kadem67 taralın motorlarında antor lombardini yazıyor .antorun türkiyede üretilen lombardini olduğu söyleniyor.merakım bu yüzden.

Comment

3LD510 motor yani 12hp yalnızca Anadolu motorun ürettiği antor-lombardinidir.İtalyada üretilen lombardini ise 15LD500 modelidir.Anadolu mot.3Ld10 u LOmbardini damgasıyla İtalyaya ihraç etmektedir.Ayrıca lombardini motorun distribütörü Anadolu motordur.
            Anadolu motor, yağmur firmasına bu motoru vermediği(aralarındaki sürtüşmeden dolayı) için Yağmur firması da bunu italya üzerinden Türkiyeye getirmektedir.Parça fiyatları da doğal olarak daha pahalıdır.
            Ayrıca Emirsanın da 12hp lik motoru var kaliteli ve fiyatı da gayet uygun.6000 TL .civarı

Comment

kütük24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sayın kadem67 taralın motorlarında antor lombardini yazıyor .antorun türkiyede üretilen lombardini olduğu söyleniyor.merakım bu yüzden.

YAĞMUR UN LOMBARDINI MOTORU YURT DISINDAN GELMEKTEDİR, TARAL DAKİ MOTOR ANTOR DUR. YERLİ ÜRETİMDİR.

SONUC OLARAK AYNI MOTOR DEĞİLDİR, Yağmur firmasının getirdiği 2 çeşit motoru orjinal italyandır. (aşağıda yazdım, kW farkı ve Hp farkı vardır.)

3 LD 510 OLAN MOTOR 9 kW - 12,2 HP dir.
              15LD 500 OLAN MOTOR 8,8 kW- 12 HP dir.

Comment

desingby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                hocam selam bende kama 910 e almaya karar verdim fakat bulamadım stokta yok dior herkez olanlarda çok fazla fiyat çekiyolar bende 910 c almaya karar verdim aralarındaki tek fark gördüğüm kadarı ile birisinde marş motoru var dierinde yok fiyatta baya fark ediyo benim sormak istediğim şu bunlarda kuyruk mili oılayı varmı bi arkadaşım yok dedi çünkü arkadan itişli kasa almayıda düşünüyorum bu konuda bilgi verirmisiniz.
                pacosanın dikkatine

arkadaşım kama 910 ede kuyruk mili yanda oyüzden romörk 4x4 olmaz. ben bu modeli romörkle kullanıyorum.çokda memnunum.bizim arazilerimiz düz oyüzden pek birşey değişmiyor. senin kullanacağın araziye bağlı.birde bu910e nisan ayında teslim edecekler.nisana birşey kalmadı bumotor için beklemeye değer.başka sorun olursa seve seve cevaplarım.

Comment

CEVAP YAZAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.

Comment

haktantarım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    pacosanın dikkatine

arkadaşım kama 910 ede kuyruk mili yanda oyüzden romörk 4x4 olmaz. ben bu modeli romörkle kullanıyorum.çokda memnunum.bizim arazilerimiz düz oyüzden pek birşey değişmiyor. senin kullanacağın araziye bağlı.birde bu910e nisan ayında teslim edecekler.nisana birşey kalmadı bumotor için beklemeye değer.başka sorun olursa seve seve cevaplarım.
                    saolasın hocam bilgilendirme için bende nisanı bekliyorum zaten ama 4x4 yapmak için çok güzel bi taktik geldi ürünü alayım yapacağım inşallah o zamanda buırdan fotolarını paylaşırım

Comment

merhababuforma yeni üye oldum arkadaşlar 1300 m2 bir bahçem var 1000 m2 fidanlık 300 m2 sebze dikmek için kullanıyorum bu daha öncelri bel ile yaptıryordum.ama çapa makınası almak istiyorum bana bir makına önerebilrimisniz

Comment

internet üzerinden bir araştırma yaptım kaan 23-kbm-180 markasını önderdiler fiyatıtıda uygun gözükyor

Comment

bu konuda tecrübesini benimle paylaşcalara şimdiden teşekkur edrim

Comment

mehmet ersoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            merhababuforma yeni üye oldum arkadaşlar 1300 m2 bir bahçem var 1000 m2 fidanlık 300 m2 sebze dikmek için kullanıyorum bu daha öncelri bel ile yaptıryordum.ama çapa makınası almak istiyorum bana bir makına önerebilrimisniz

YAGMUR YET 250 - YET 300 MODELLERİNİ ARAŞTIR DERİM.

Comment

sadece serada yumuşak toprakta sebzede çalışacağım bir makine önerirmisiniz..kesinlikle yormayacak ama

Comment

emre_pb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sadece serada yumuşak toprakta sebzede çalışacağım bir makine önerirmisiniz..kesinlikle yormayacak ama

Yet 150 honda gx-160

Comment

Working...
                                X