fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Selahattin YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer tekerlekten yürümeli ve kuyruk milinden hareketli ise sizi yormaz tekerin üstünden yürü gider ve siz sadece yön verirsiniz ve canı gönülden kullanırsınız...

Selahattin YILMAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben olsam bertoliniyi almam. Ancak bertolinin kötü olduğundan değil kamanın dizel oluşundan ve kuyruk milinden hareket alışından dolayı.
    yukarıda ki ilk cümlede makınayı onaylıyosunuz aşağıda ki cümlede aynı makınayı onaylamıyorsunuz.Benmi yanlış anladım açıklama yapabilirmisiniz.Teşekkürler..

Comment

• Meraba ben yağmur yet 510 çapa makinesi kullanıyorum lombardini motor farlı marşlı çok memnunum.

Comment

• arkadaşlar size bir sorum olacak bugün kama by reis çapa makinesini kamanın resmi internet sayfasından aldım kama çin malı diyorlar ama yinede aldım . çapa makinesi izmirden malatya ya gelecek çapa makinesi bütün halde mi gelir yoksa parça parça mı gelir parça halinde gelirse nerede toplatırım . çapa makinesi ilk geldiğinde içinde yag varmıdır ... bana çapa makinesi ilk geldiğinde yapılacaklar hakkında bilgi verirseniz sevinirim ...... ama acillll

Comment

• Her makina sökülür... 12 beyirlik Lombardini yi bir serce otomobile sokmustuk... " Gövde (Motor ve sanziman) tek kaliyor. Yag sorun olmaz. Yukariya bakarsa. Diger her sey gövdeye baglidir... Büyük ebatlar seklinde parcalanir... Takilmasi kolay olsun diye...
          Last edited by interbekir; 29.12.13, 17:50.

Comment

• kama çapa

ilk geldiğinde i
            çinde yag varmıdır

Comment

• ben yağmur 510 aldım yağı içinde yok

Comment

• satılık kayısı, erik, şeftali fidanlarım var
                MALATYA ORDUZU

Comment

• Mehmet bey ceviz fidanı alımı satımı yapıyormusunuz

Comment

• kama marka çapa almayı düşünen arkadaşlar için; görebileceği iş hakkında belki fikir verebilir diye......Motocultor Kipor KDT 910 motor diesel, 10 cp - YouTube

Comment

• ayrıca yukarda ceviz konusundan bahseden arkadaşlar; lütfen ilgili başlık altında konuşun.....

burası çapa makineleri başlığı.......

teşekkürler...........

Comment

• hayır sadece yazdığım fidanlar

Comment

• mehmet demir malatya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          hayır sadece yazdığım fidanlar
                          Sen çok yanlış gelmişsin dayı..

Comment

• Terra Vari Open Cup 2011 - Kochánky (Edmir Dizdarevi

Adamlar olayı aşmış.

Acaba bizim topraklarımızda böyle bir etkinlik var mı ? Bilen varsa video eklesin lütfen.

Comment

• merhabalar bende taral22m makinalarla ilgileniyorum fakat bunlarında çeşitli motor çeşitler va honda / taral /birde amarikan motoru olan var birde bu makinaların kuyruk miline ne gibi ekipmanlar takılıyor teşekkürler

Comment

• merhabalar,
                                ben de çap makinaları hakkında üretici sitelerinde yeterli bilgi bulamayıp çeşitli aramalardan sonra burası gibi faydalı paylaşımları içeren bir site bulup kaydolanlardanım. öncelikle tüm site yorumcularına paylaşımları için teşekkürler. benim özellikle ilgilendiğim makinalar çayır biçme ve çapa işlerini bir yapan makinalar. kaan 24b tipi makinalar hem fiyatı olarak hemde kullanımı açısından işimi görecek şekilde. ancak kalite olarak baktığımda satıcılarından başka kimse kaanı önermiyor acaba 3 dönümlük bahçe için özellikle yabani otları kesmede kullanılacak ve arazideki meyve ağaçlarının altını çapalayacak şekilde uygun bütçeli ne tip bir makina önerebilirsiniz? şimdiden teşekkür ederim

Comment

Working...
                                X