fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Bahcesel Forum'a Hoş Geldiniz!

Teşekkürler,yani elma veriri mi?(BUDANMADAN)

Comment

Herhalde burayla ilgilenen pek fazla kişi yok!!

Comment

Nasıl yani budanmadan?

Comment

İLK YIL SÜRGÜNDEN MEYVE VERMEZ. aNCAK İLERKİ YILLARDA VERİR.

Comment

selsarac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Nasıl yani budanmadan?
            Afedersiniz,ben aşılanmadan diyecektim ama yanlış yazmışım.

Comment

Teşekkür ederim ,yani aşıyla uğraşmaya gerek yok,zaten kendiliğinden meyve verir!

Comment

Ben Gül fidesi aldım üç tane.Eylül gibi dikmek istiorum.(ağustosun sonu gibi)Bir sorun olmaz diyil mi?)Teşekkürler.

Comment

Gül fideleri şu mevsimde saksıda veya naylon poşetlerdedir. Toprağını dağıtmadan dikerseniz sorun olmaz.Diğer bir husus sorularınızın konusuna göre acılan başlık altına yazarsanız daha hızlı cevap alırsınız.Mesela Elma ile soruyu meyvecilik konusuna.Gül ile soruyu Dış mekan süs bitkileri konusu altına yazarsanız daha iyi olur.Bu konu başlığı genelde yeni tanışma içindir.Allaha emanet olunuz.

Comment

İlk önce cevap verdiğiniz için sağolun ve siz de Allaha emanet olun.Ben her başlıkları bulamadığım için burada yazdım.Güllerin yetişiirilmesi ile ilgili olan başlığı bulamadığım için yazdım.Kusura bakmayın.

Comment

Herkeze iyi gunler,yeni uyeyim,Istanbul'da ikamet ediyorum,Saroz korfezinde yazlik evim,tabii ki bahcem var.Simdilik bu kadar,zannederim ilk giris icin yeterlidir,daha sonra sorularim olacak.

Comment

merhaba forumdaki arkadaşlar bana yardım ederse sevinirim ben işsiz bir gencim tavuk çiftliği açmak veya tarımla ilgili bir iş kurmak istiyorum ama cok sermayem yok tarım il müdürlükleri ne tür krediler veriyor nasıl bir iş olabilir yardım ederseniz sevinirim

Comment

şuan hayvancılığ kıredi veriyolar sıfır fayizsiz ve 7 senede ödemeli gibi alabilirsin belkim

Comment

tolga somay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Ben Gül fidesi aldım üç tane.Eylül gibi dikmek istiorum.(ağustosun sonu gibi)Bir sorun olmaz diyil mi?)Teşekkürler.
                            tolga gülleri kaça aldın fiyatı kaç lira acaba öğrene bilirmiyiz.

Comment

Tabiki dee öğrenebilirsiniz.Tanesini adam altı liradan satıyordu ama bize üç buçuğa iri ve kokulu üç tane gül verdi.

Comment

tolga somay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Tabiki dee öğrenebilirsiniz.Tanesini adam altı liradan satıyordu ama bize üç buçuğa iri ve kokulu üç tane gül verdi.
                                yani 3 tane 10 lira iyi fiyat pahalı sayılmaz ama sayıla bilirde ben tanesini pazarda poşette açmış halde 2 liraya zar zor sata bildim içim gitti birdaha pazara götürmedim herkez bazlana zazlana alıyo şimdi duruyorlar baharda satarım 2veya 2.5 liraa faan eder ama daha zevkli satılır zaten birazını kışın çıplak köklü satacağım oda 1.5 veya 2 lira olur gibi

Comment

Working...
                                X