Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkýnda

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
yeni mesajlar

• Cevap: Çapa Makineleri Hakkýnda

Arkadaslar esim icin bir sey sormak istiyorum bahcemizde kullanmak uzere capalama makinesi almak istiyorduk iki marka arasinda kararsiz kaldik,kullanan arkadaslar varsa yagmur yet 250 yimi tavsiye eder yoksa italyan Benassi bl105 imi tavsiye edresiniz acil yardim lutfen

Comment

arkadaþlar benim 51s çapam ve þanzýmanlý römorkum var ama bu makinanýn nasýl 4x4 olarak çalýþtýrýlacaðýný bilmiyorum yardým edermisiniz

Comment

cypriotnena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Arkadaslar esim icin bir sey sormak istiyorum bahcemizde kullanmak uzere capalama makinesi almak istiyorduk iki marka arasinda kararsiz kaldik,kullanan arkadaslar varsa yagmur yet 250 yimi tavsiye eder yoksa italyan Benassi bl105 imi tavsiye edresiniz acil yardim lutfen
        yedek parça yönünden hangisinde sýkýntý çekmeyeceðinizi düþünüyorsanýz (veya kesin biliyorsanýz) onu alýn..

Comment

üç yýldýr taral22M benzinli(birigs motor) kullanýyorum.dört buçuk dönüm bahçeyi bir günde rahatlýkla çapalýyorum.memnunum.HANGÝ MAKÝNAYI ALIRSANIZ ALIN ÖNCE DENEYÝN.çünkü benim makinamýn karbüratörü arýzalý çýktý.bayi yenisini gönderdi deðiþtirdim.ama üç gün iþim gecikti.

Comment

çok taþlý arazide çapa motoru kullanmak komýk mi ?
            5 günde bir deðiþik ot çýkýyor.ilaç atýyorum bu keez topraktaki farklý ot çýkýyor ayda bý çapa gerekýyor.

Comment

herkese iyi günler. ben 3 yýldýr kama reis kullanýyorum.bað arasýn çapalamada mükemmel sonuç çýkarýyor. taþ pek proplem olmuyor.ufak yumruk gibi taþlarý zaten taþ olarak kabul etmiyorum. tarlamda çoðu terinde kafa gibi taþlar var.bugüne kadar çapa makinasýnýn çapalarýný kýrdým birde çapalar çok çabuk köreliyor. bence gayet iyi sonuç çýkarýyor. alacaðýn makine biraz güçlü olsun en azýndan 1o beygir gücünde.

Comment

1-6,5 HP Benzinli Çapa Makinesi Kayýþlý, 1Geri-2Ýleri GBC 500-1A,
                2-Çapa Makinasý Benzinli Ýpli 5.5 Hp SR1Z-750 Honda Motorlu
                bu iki makýna arsýnda kaldým param bunlara yetiyor.
                Birinciyý Türk malý diyor.Ama adý yabancý sanýrým motor yabancý.
                Zeynel bey sizinki hangi model. Bi bahçemde çok taþ var buyuk küçük.çapa kullanmak anlamsýz mý.Sana gülerler diyorlar.
                Ama dama yok çapaya kendim yeiþemiyorum.Taþ toplama aracý gelmiyor köye.

Comment

benim tarlamda taþlýk ben kama reis ca mazotlu 6.3 beygir gücünde yandan kuyruk milli bu yaz ilaç makinasý aldým onunla baðlara ceviz ve armutlara ilaç attým sýrt tulumbasýndan çok çok iyi
                  kullanmasý çok kolay .sadece tarlandaki büyük taþlarý toplasan yeter

Comment

ben de bu sene büyük taþlarý toplattým ve kalan yumruktan küçük taþlar için de endiþelenmiyorum.
                    toplatmadan önce bile denemiþtim sorun olmuyor.(makinem alttan çapalý 10 hp)

Comment

sayýn arkadaþlar kaan marka çapa makinasý almak istiyorum ama servis aðýný bilmiyorum basmacýoðlunun siteside açýlmýyor makina ve modelleri hakkýnda bide servis durumu hakkýnda bana acil yardým edebilirmisiniz

Comment

bugün yagmur çapa makinasý satan bayisine gittim ellerinde yoktu görebilecegim yagmur flaþ 240 ý önerdi fiyat 1830 tl 600m kare bahçem için yet 250 de alabilirsin dedi fakat onun fiyatý biraz farklý sanki yet 250 biraz daha saglam makinaya benziyor sizce hangini tercih etmeliyim bahçem küçük oldugu için benzinli motor alacam.

Comment

Slm daha önceki mesajýma cevap veren olmadý sitem ediyorum.
                          Bugün kaan 26 s çapa makinasý aldým kullananlar veya teknik bilgisi , tecrübesi ....vs. bu marka ve model hakkýnda bana ve almayý düþünen arkadaþlara yardýmcý olmak adýna bilgiler paylaþýrsanýz memnun olurum. SAYGI ve SEVGÝLERÝMLE

Comment

Arkadaþlar önerilerinizi merak ediyorum. 1 dönüm kadar yerim var yaðmur 250 gx 200 honda motor 6.5 hp ? bizi üzmez deðil mi?

Comment

Tüm toprak gönüllülerine selam olsun diyerek bir soru sormak istiyorum. Bulunduðum yerdeki servis olayýný düþünerek ve 800 metre karelik bahçemi de göz önüne alarak satýn almayý düþündüðüm Husqvarna T85HX ( http://www.husqvarna.com/tr/landowne...ivators/t85hx/ ) model çapa makinesi hakkýnda yorum yazabilirseniz çok teþekkür ederim. Selamlar...

Comment

Tüm toprak gönüllülerine selam olsun diyerek bir soru sormak istiyorum. Bulunduðum yerdeki servis olayýný düþünerek ve 800 metre karelik bahçemi de göz önüne alarak satýn almayý düþündüðüm Husqvarna T85HX ( http://www.husqvarna.com/tr/landowne...ivators/t85hx/ ) model çapa makinesi hakkýnda yorum yazabilirseniz çok teþekkür ederim. Selamlar...

Comment

Working...
                                X