fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Cevap: Çapa Makineleri Hakkında

Arkadaslar esim icin bir sey sormak istiyorum bahcemizde kullanmak uzere capalama makinesi almak istiyorduk iki marka arasinda kararsiz kaldik,kullanan arkadaslar varsa yagmur yet 250 yimi tavsiye eder yoksa italyan Benassi bl105 imi tavsiye edresiniz acil yardim lutfen

Comment

arkadaşlar benim 51s çapam ve şanzımanlı römorkum var ama bu makinanın nasıl 4x4 olarak çalıştırılacağını bilmiyorum yardım edermisiniz

Comment

cypriotnena Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Arkadaslar esim icin bir sey sormak istiyorum bahcemizde kullanmak uzere capalama makinesi almak istiyorduk iki marka arasinda kararsiz kaldik,kullanan arkadaslar varsa yagmur yet 250 yimi tavsiye eder yoksa italyan Benassi bl105 imi tavsiye edresiniz acil yardim lutfen
        yedek parça yönünden hangisinde sıkıntı çekmeyeceğinizi düşünüyorsanız (veya kesin biliyorsanız) onu alın..

Comment

üç yıldır taral22M benzinli(birigs motor) kullanıyorum.dört buçuk dönüm bahçeyi bir günde rahatlıkla çapalıyorum.memnunum.HANGİ MAKİNAYI ALIRSANIZ ALIN ÖNCE DENEYİN.çünkü benim makinamın karbüratörü arızalı çıktı.bayi yenisini gönderdi değiştirdim.ama üç gün işim gecikti.

Comment

çok taşlı arazide çapa motoru kullanmak komık mi ?
            5 günde bir değişik ot çıkıyor.ilaç atıyorum bu keez topraktaki farklı ot çıkıyor ayda bı çapa gerekıyor.

Comment

herkese iyi günler. ben 3 yıldır kama reis kullanıyorum.bağ arasın çapalamada mükemmel sonuç çıkarıyor. taş pek proplem olmuyor.ufak yumruk gibi taşları zaten taş olarak kabul etmiyorum. tarlamda çoğu terinde kafa gibi taşlar var.bugüne kadar çapa makinasının çapalarını kırdım birde çapalar çok çabuk köreliyor. bence gayet iyi sonuç çıkarıyor. alacağın makine biraz güçlü olsun en azından 1o beygir gücünde.

Comment

1-6,5 HP Benzinli Çapa Makinesi Kayışlı, 1Geri-2İleri GBC 500-1A,
                2-Çapa Makinası Benzinli İpli 5.5 Hp SR1Z-750 Honda Motorlu
                bu iki makına arsında kaldım param bunlara yetiyor.
                Birinciyı Türk malı diyor.Ama adı yabancı sanırım motor yabancı.
                Zeynel bey sizinki hangi model. Bi bahçemde çok taş var buyuk küçük.çapa kullanmak anlamsız mı.Sana gülerler diyorlar.
                Ama dama yok çapaya kendim yeişemiyorum.Taş toplama aracı gelmiyor köye.

Comment

benim tarlamda taşlık ben kama reis ca mazotlu 6.3 beygir gücünde yandan kuyruk milli bu yaz ilaç makinası aldım onunla bağlara ceviz ve armutlara ilaç attım sırt tulumbasından çok çok iyi
                  kullanması çok kolay .sadece tarlandaki büyük taşları toplasan yeter

Comment

ben de bu sene büyük taşları toplattım ve kalan yumruktan küçük taşlar için de endişelenmiyorum.
                    toplatmadan önce bile denemiştim sorun olmuyor.(makinem alttan çapalı 10 hp)

Comment

sayın arkadaşlar kaan marka çapa makinası almak istiyorum ama servis ağını bilmiyorum basmacıoğlunun siteside açılmıyor makina ve modelleri hakkında bide servis durumu hakkında bana acil yardım edebilirmisiniz

Comment

bugün yagmur çapa makinası satan bayisine gittim ellerinde yoktu görebilecegim yagmur flaş 240 ı önerdi fiyat 1830 tl 600m kare bahçem için yet 250 de alabilirsin dedi fakat onun fiyatı biraz farklı sanki yet 250 biraz daha saglam makinaya benziyor sizce hangini tercih etmeliyim bahçem küçük oldugu için benzinli motor alacam.

Comment

Slm daha önceki mesajıma cevap veren olmadı sitem ediyorum.
                          Bugün kaan 26 s çapa makinası aldım kullananlar veya teknik bilgisi , tecrübesi ....vs. bu marka ve model hakkında bana ve almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak adına bilgiler paylaşırsanız memnun olurum. SAYGI ve SEVGİLERİMLE

Comment

Arkadaşlar önerilerinizi merak ediyorum. 1 dönüm kadar yerim var yağmur 250 gx 200 honda motor 6.5 hp ? bizi üzmez değil mi?

Comment

Tüm toprak gönüllülerine selam olsun diyerek bir soru sormak istiyorum. Bulunduğum yerdeki servis olayını düşünerek ve 800 metre karelik bahçemi de göz önüne alarak satın almayı düşündüğüm Husqvarna T85HX ( http://www.husqvarna.com/tr/landowne...ivators/t85hx/ ) model çapa makinesi hakkında yorum yazabilirseniz çok teşekkür ederim. Selamlar...

Comment

Tüm toprak gönüllülerine selam olsun diyerek bir soru sormak istiyorum. Bulunduğum yerdeki servis olayını düşünerek ve 800 metre karelik bahçemi de göz önüne alarak satın almayı düşündüğüm Husqvarna T85HX ( http://www.husqvarna.com/tr/landowne...ivators/t85hx/ ) model çapa makinesi hakkında yorum yazabilirseniz çok teşekkür ederim. Selamlar...

Comment

Working...
                                X