fidan ve peyzaj fırsatları fidanligi.com’da

Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çapa Makineleri Hakkında

Collapse
X

• Filter
  • Saat
  • Show
Clear All
new posts

• Teşekkürler ozencan43.. Weima dediğim markanın 2 tane servisi varmış kullanacağımız yerde(Tokat-Erbaa) , o yönden içimiz rahat ama daha önce hiç çapa makinesi kullanmadığımız için bu markayı kullanan birinide bulamadığımızdan emin olamıyoruz. Ne bileyim çapalaması iyi değilse veya kullanımı zorsa gibi. Çünkü birde bunu 55 yaşındaki kayınpederim kullanacak çoğunlukla.

Comment

• kaan 56s ve taral 51m hakkında ne düşünüyorsunuz bunun ikiside greaves motorlu bu motoru tavsiye edermisiniz duyduğum kadar ile greaves hindistanda üretiliyormuş.sağlamlık açısından nasıl

Comment

• mcfenerli46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kaan 56s ve taral 51m hakkında ne düşünüyorsunuz bunun ikiside greaves motorlu bu motoru tavsiye edermisiniz duyduğum kadar ile greaves hindistanda üretiliyormuş.sağlamlık açısından nasıl
        sayın mcfenerli46,

söylediğiniz kaan 56s basmacıoğlunun kendi sitesinde greaves motorlu gözüküyor burda sorun yok.
        ancak taral 51m taralın kendi sitesinde antor motorlu gözükmekte. siz greaves motorlusunu nerde gördünüz. taralın sitesinde kullandığı motorlar modellere göre farklılık göstermekle birlikte, taral, honda, antor, lombardini, ruggerini ve briggs stratton motorlardır.( siteye son baktığımda honda motor da yoktu.)
        acaba yanlış mı bilgilendirildiniz diye düşünüyorum.

Comment

• slm .. arkadaşlar meyilli bir arazim var. atile çift sürüyoruz bazı yerlerde dik oldugundan sürülemiyor. .8 10 yaşında .incir ve zeytin ağaçlarım var çapa işini küçük hafif bir makina ile yapabilirmiyim . elde taşınabilir 15 20 kiloluk makineler varmı..

Comment

• zeybekahmet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            slm .. arkadaşlar meyilli bir arazim var. atile çift sürüyoruz bazı yerlerde dik oldugundan sürülemiyor. .8 10 yaşında .incir ve zeytin ağaçlarım var çapa işini küçük hafif bir makina ile yapabilirmiyim . elde taşınabilir 15 20 kiloluk makineler varmı..
            sayın zeybekahmet,

bir önceki sayfada 490 nolu mesajı ve müsait zamanınızda tüm sayfaları okursanız gerekli bilgiyi edinebilirsiniz.....

foruma hoşgeldiniz bu arada.....

Comment

• ..Özaencan43 490 nolu mesajı okudum. ve nette araştırma yaptım. çin malı olmayan kullanışlı yedek parçası bol ve meyilli arazide sadece agac altlarını çapa yapabileceğim bir kaç makine buldum, ama kararsız kaldım . bu makineler şunlar: oleomac mh130. HONDA FG205.. HONDA GF201. HUSQVARNA T400. ..Bu çapalar işimi görürmü kullanan arkadaşlardan mesaj bekliyorum...... Ayrıca OLEOMAC MULTİMATE çok fonksiyonlu makınem var buna çapa aparatı takabilirmiyim

Comment

• ..Özencan43 490 nolu mesajı okudum. ve nette araştırma yaptım. çin malı olmayan kullanışlı yedek parçası bol ve meyilli arazide sadece agac altlarını çapa yapabileceğim bir kaç makine buldum, ama kararsız kaldım . bu makineler şunlar: oleomac mh130. HONDA FG205.. HONDA GF201. HUSQVARNA T400. ..Bu çapalar işimi görürmü kullanan arkadaşlardan mesaj bekliyorum...... Ayrıca OLEOMAC MULTİMATE çok fonksiyonlu makınem var buna çapa aparatı takabilirmiyim

Comment

• kardeş şu siteye git görürsün
                  Bahçe & Tarım | Çim Biçme Traktörü | Çayır Biçme Makinası - Çapa Makinaları | Çim Biçme Makinaları Çapa Makineleri Bahçe Ürünleri Satış

Comment

• sayın mcfenerli46;

gösterdiğiniz linke baktım. evet greaves motorlu gözükmekte. ancak bu siteler satış siteleri olduğu için genelde bilgileri kopyala yapıştır yaptıkları için karışıklık olmuştur diye düşünüyorum.

bildiğiniz üzere taral yerli bir firma ve kendi sitesinde ürünlerinin tüm özellikleri yazmakta. kendilerine mail atarsanız kısa zamanda geri dönerler size. ben daha önce başka bir konuda kendilerine mail attım, 2-3 gün içinde cevapladılar.

Comment

• ne dersiniz böyle bir alet pancar çapası yada sıra arası çapa için uygunmu yaptırsak

Comment

• Sayın deneyimli dostlar

Benim sorunuma hiç değinilmemiş.

50 metrekare bahçem var. Yılda bir iki kez sebze ekimi için normal derinlikte çapalama gerekiyor. Yaş geldi 75 lere. Belleme yorucu oluyor. İnternette yaptığım incelemeler sonucunda 300-500 lira arasında ELEKTRİKLİ ÇAPA MAKİNALARI var. Bunlardan alsam acaba işimi görür mü?

Bazılarının videolarını izledim, moralim bozuldu. Teknik özelliklerinde 20 cm derinlik yazılı. Bu derinlik sebze için yeter mi? Normal olarak30 cm derinlik gerekmiyor mu?

Bilenlerden acilen bilgi almak istiyorum. İşimi görecek bir marka model önerebilir misiniz?

Bu makinalar sadece yüzeysel çapalama yapabiliyorsa boşuna almış olmayayım.
                        Emeklinin ekonomik düşüncesi de planlamada değerlendirilmelidir.
                        Lütfen...

Comment

• sayın dostum,
                          50 m2 lik yere yılda birkaç defa çapalamak için makineye gerek yok, çapa makinesine vericen 300-500 tl yerine 50 -70 tl ye birkaç günlüğüne adam tut ve doğru dürüste belletir ve çapalatırsın.
                          kolay gelsin,

Comment

• ykaya194 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            sayın dostum,
                            50 m2 lik yere yılda birkaç defa çapalamak için makineye gerek yok, çapa makinesine vericen 300-500 tl yerine 50 -70 tl ye birkaç günlüğüne adam tut ve doğru dürüste belletir ve çapalatırsın.
                            kolay gelsin,
                            Teşekkür ederim.

Bir kaç yıldan beri, ücretli olarak çevredeki makinesi olanlara yaptırmaktayım. Ancak bunun da kimi sıkıntıları var. Aradığın zaman bulamamak, çiçeklerin arasına büyük makineleri sokamamak gibi.

Benim öğrenmek istediğim şu:

ELEKTRİKLİ ÇAPA MAKİNELERİ geerçekten küçük olan bahçeyi çapalayabilir mi? Sadece yüzeysel otları almak yetmez.

Bir yerde MANTİS marka gördüm, videosunu izledim beğeendim ama uygulamada ne verir tam kanıya sahip olamadım.

Bilenlerden rica ediyorum, bilgi verirlerse ona göre yönleneceğim.

Comment

• ..arkadaşım sana tavsiyem oleomac multimate olacak. çok amaçlı bir makine .Ben kullanıyorum çok kullanışlı insanı yormaz çim. ot biçersin budama yaparsın çapa yaparsın. arıza tamir gibi sorun çıkarmaz. yakıtıda çok az . yaygın servisi var .semak.com.tr buraya bakabilirsin

Comment

Working...
                              X